Był to horror, który oglądałam kilka lat temu. Pewna para (nie pamiętam czy małżeństwo) mieli wypadek samochodowy. Kobieta była chyba przedszkolanką. Podczas tego wypadku ta kobieta miała pół twarzy we krwi. Jej ''męża/ narzeczonego'' zabrali do szpitala. Ta kobieta szukała go, ale nie mogła znaleźć w żadnym szpitalu....
więcejWitam. Szukam filmu o seryjnym mordercy który zabijał kobiety. Najpierw wypatrywał a potem pytał czy nie pomóc lub podwiesc. W koncu wyladowali zawsze u niego a tam po stosunku je zabijal, czekal az odchyla zawsze glowe do tylu. Cały film odbywał się w jakimś pokoju przesłuchań a on musiał wskazać gdzie je ukrył ile i...
więcej
Szukam filmu napiszę tyle ile pamiętam
pewien chłopak za złe zachowanie trafia do ośrodka dla chłopaków. Tam zostaje zgwałcony przez chyba dyrektora i przez kolejne lata wszystko się kręci wokół gwałtów na nim i na jego lolegach przez pracowników, pamiętam że jeden z jego kolegów popełnił samobójstwo na motorze,,...
Kilka lat temu oglądałem na Youtube serial, prawdopodobnie po angielsku o black metalu. Serial był amatorski ( o ile można nazwać to serialem). Z tego co pamiętam jeden z dwóch długowłosych bohaterów nosił czerwoną czapke. Ktoś wie gdzie to mogę aktualnie znaleźć, albo jak to się nazywa? :)
Chodzi o stare filmy kung fu z lat 80-90 XX wieku produkcja chińska chyba:
1. Pięciu kumpli prowadzi spokojny żywot, trenują wspólnie kung- fu. Któregoś dnia znajdują torbę wypełnioną gotówką i postanawiają ją zachować i podzielić się kasą. Jednak torba jest własnością mafii, która trafia na ich trop i wysyła swojego...
Witam. Może mi ktoś pomoc, chodzi mi o film to był horror/thiller gdzie grupka znajomych wyjeżdża do jakiegoś domku… a tam po kolei (chyba) łapie ich jakiś psychol i rzuca kościami, a do każdego numerka ma przypisany jakąś nie zbyt przyjemną czynność… niestety tylko mi się z tego filmu zapamiętało… jak ktoś wie co to...
więcejJak w temacie. Film jest o kobiecie bardzo dobrej w swoim fachu- złodziejce chyba.... która musi współpracować ze starszym fachowcem u niego w rezydencji. Planują ukraść ważny klejnot. W międzyczasie zakochują się w sobie.... ktoś coś wie?
Też odnosicie wrażenie, że postać grana przez Samuela w nowym filmie Quentina do złudzenia przypomina Django? Głównie chodzi mi o pozy, styl mowy i brawurową obsługę broni.