Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Leciał ten film dosyć nie dawno w telewizji o dosyć późnej porze le nie mogęgo znaleźć na przełomie tygodni chyba.
No więc pamiętam taką scenę z filmu:
"Był sobie chłopak który był rasy białej ale znajdował się w jakimś Bangkoku? Pekinie? i był bardzo zamulony pod wpływem jakichś środków odurzających. Przyszedł do...

więcej

Witam. Poszukuje od dawna juz filmu, ktory ogladalam w dziecinstwie. Pamietam pojedyncze obrazy. Film o chlopcu, chyba bezdomnym i czarnym dosyc duzym kudlatym psie. (Podobny do psow pasterskich) Cala akcja dziala sie zima. Byly to czasy - tak sadze 18-19w Brytanii. Szczegolnie pamietam scene kiedy chlopiec glodny i...

więcej

bohaterem jest młody czarny chłopak, grający w szachy w miejscowym parku. bardzo inteligentny organizuje intrygę, która pozwoli jego rodzinie uwolnić się od miejscowego gangu- prowokuje jakieś porachunki gangsterskie, podrzuca broń.

Witam. Od pewnego czasu usiłuję sobie przypomnieć co to za film. Pamiętam z niego tyle:
Pewien czarnoskóry człowiek został skazany na karę śmierci za rzekomy napad w sklepie. Musiał udowodnić, że nie jest winny.
Z góry dzięki za pomoc

Kojarzę chłopca i dziewczynkę i fakt, że któreś z nich miało umrzeć. To drugie postanowiło je ratować dzieląc swoją świecę (które symbolizowały długość życia) z tą osoba która miała umrzeć.
To był film z aktorami, nie animowany (tak sądzę) i leciał za mojego dzieciństwa czyli prawdopodobnie w latach 80.
Będę...

http://sziters.pl/upload/20150122152934uid1.jpg co to za film na tym obrazku pomocy

Otóż pamiętam gdzieś oglądałem kreskówkę a raczej serial animowany.
O kolesiu który pracował w bodajże urzędzie imigracyjnym w Nowym Jorku, jego współlokator to zombi, sypia ze swoją przełożoną która jest diabłem i proszę o info jeśli ktoś coś pamięta. Proszę nie hejtujcie mnie bo akurat naszła mnie ochota na coś...

Pomóżcie. Kiedyś oglądałam film którego akcja działa się chyba w ameryce w jakiejś biednej przybrzeżnej miejscowości gdzie masowo łowiono ryby (chyba zabijano foki). W rodzinie której członkowie są głównymi bohaterami filmu dzieci (bąć dziecko) znalazły małą fokę. Ojciec także polował i raczej się nie ucieszył widząc...

więcej

Znacie filmy, gdzie narrator komentuje co robi główny bohater lub ludzie? Jeśli to jest komedia to sam bohater z filmu może słyszeć głos narratora, a narrator może mu doradzać lub wyśmiewać go, czyli narrator z bohaterem mogą sobie rozmawiać.

Jakiś czas temu wodziłem dziwny trailer. I wydaje mi się, że do filmu Project monster 2.
Zaczynał się jak typowy film wojenny, tereny pustynne, żołnierze, walka może z Talibami.
I zaczął przekształcać się w sf. Jakieś gigantyczne stwory i ci żołnierze.
Ktoś wie co to za trailer ?

Pozdrawiam