Cześć,
poszukuję filmów z głównym motywem, w której bogaty mężczyzna utrzymuje swoją żonę/dziewczynę. Nie mam na myśli filmów o typowym sponsoringu, ale o mieszkaniu i wspólnym życiu z tą kobietą.
Jakieś propozycje? :)
1. Film był kiedyś puszczany na TVN, ładnych kilkanaście lat do tyłu. Opowiada o chłopcu / dziewczynce, która/który został odebrany matce. Ojciec nie zajmował się nim/nią i pamiętam że on/ona większość czasu spędzał na drzewie. Kiedy matula odzyskała już dziecko było ono wystraszone, i musiała je do wszystkiego...
Nie pamiętam z niego za dużo tak naprawdę tylko jedną scenę, że chłopak i dziewczyna siedzą koło siebie w ławce (to chyba było w szkole, ale na przerwie) i coś czytają albo rozmawiają, były tam z nimi też inne osoby i ta para chwyciła się za ręce pod stołem, żeby nikt nie widział a potem poszli razem do biblioteki za...
więcej
Szukam 2 filmów , które oglądałem kiedyś w TV:
1) Widziałem to z 10 lat temu na TVP1. Film opowiadał o kobiecie , która po latach znalazła swoją biologiczną matkę. Matka niestety miała nie po kolei w głowie i chciała sobie odbić lata nieobecności w życiu córki , była bardzo zazdrosna i chciała ją mieć tylko dla...
witam, poszukuję dość starego filmu. akcja filmu ma miejsce prawdopodobnie w latach 60-70.
leciał kiedyś na tvp. na początku chłopiec (około 6-7 lat) zostaje przemycony za zgodą rodziców w worku po ziemniakach do rodziny w której jest wiele dzieci. jego zadaniem jest opieka nad najmłodszym z chłopców z tego...
I kolejny polski film, w którym nie zrozumiałam ponad połowy wypowiadanych zdań :(
Jeśli dodać do tego czytanie słownika slangu służb specjalnych wyświetlanego z lewej strony ekranu - równolegle do niezrozumiałych dialogów, to wiadomo, że film pozostał dla mnie w sferze obrazów i znaków zapytania. Szkoda! Sądząc po...
A więc sprawa jest taka ze kiedyś oglądałem pewien film i od jakiegoś czasu chodzi mi on po głowie ale nie mogę sobie przypomnieć jego tytułu film był o tym ze koleś dostał przepowiednie z jakiejś maszyny w której była mowa ze 101 kobieta z która się prześpi zabije go i bohater starał się unikać sexu ale mu to nie...
Jeżeli jest taki temat już na tym forum to prosiłbym o podlinkowanie. Moje obecne studnia są dla mnie nużące, mam porąbane w głowie i super pomysły na scenariusze filmowe. Nie wiem tylko jak zacząć, jestem z trójmiasta. Słyszałem ze na filmówkę biorą tylko ludzi z doświadczeniem branży - jak takie zdobyć, gdzie...
Siemka, poszukuje filmu o przemycie narkotyków, mało z niego pamiętam, ale postaram się jakoś nakierować, młody gościu trafia do jakiejś miejscowości/państwa w ameryce południowej i tam zaczyna pomału być gangsterem, bo go inny co ma klub gość w to wszystko wprowadza, pamiętam scenę jak kupuje jakieś sportowe ciuchy w...
więcej