Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuję filmów bardzo podobnych do "Modlitwy za Billy'ego"
Chodzi mi przede wszystkim o wątek homoseksualizmu, homofobii, takiego niezrozumienia i w końcu samobójstwie.
Pomoże mi ktoś znaleźć?
Oglądałem "sala samobójców" i te modlitwy, chciałabym zobaczyć więcej tego typu filmow.

Witam serdecznie nie wiem czy dobrze zakładam post

Poszukuję filmu na temat małżeństwa któremu się nie układało w sprawach łóżkowych. Kobieta (blond włosy) pracowała bodajże w jakiejś firmie pr'owej w delegacji wyjeżdza do innego miasta i w hotelu spotyka sobowtóra swojego męża z którym idzie do łóżka. Owy mężczyzna...

więcej

Szukam filmu. Większość dzieje się w szkole tanecznej, baletowej (chyba Juilliard), bardzo charakterystyczna była scena finałowa, gdzie trójka głównych bohaterów (dwóch mężczyzn i jedna kobieta) tańczą do piosenki Michaela Jacksona "The way you make me feel" i jeden z tancerzy na scenę wjeżdża na motocyklu.
Coś ktoś??

więcej

Witam. Jakiś czas temu oglądałam film ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu. Była tak chuda dziewczyna ktora postanowiła zrobić eksperyment. Przebrała się za grubą osobę i sprawdzała jak reagują na nią inni. Nic więceej nie pamietam więc proszę o pomoc w zlalezienia tytułu tego filmu.

Siemandero ludziska :D poda ktoś jakieś tytuły strasznych filmów z demonami np? :D cos jak paranormal :D

Gdzie można obejrzeć film kamienie na szniec ? :)

o dziewczynach ktore spiewaly pozniej wyjechaly do bombaju byly 4 pozniej juz 3 bo jedna odeszla

Witam. Znacie może jeszcze jakieś filmy wojenne takiego typu jak "The Hurt Locker: W pułapce wojny" i "Helikopter w ogniu"? Nie chodzi mi o Sci-Fi jak np. Rambo, gdzie pistoletem jedna osoba zabije stu przeciwników, tylko o taką realistyczną wojnę. Póki co w kolejce do obejrzenia mam tylko obie części Jarhead.

Dane mam następujące:
Film francuski
Powstał w latach 1970-1995
Fabuła: Weterani wojny francusko-pruskiej wracają do rodzinnej wioski, kiedy wpadają w zasadzkę. Przynętą jest piękna kobieta. Mieszkańcy wioski organizują poszukiwania szajki i kobiety, która ukrywa się w domu weterana wojny w Meksyku. Z tamtej wojny...

więcej

Poszukuję filmu, gdzie amerykańscy żołnierze po najechaniu na minę stracili swojego po czym w odwecie zaczęli przeczesywać pobliskie domostwa i zabijać w nich zwykłych cywili. Było to oparte na prawdziwym wydarzeniach.

Dziękuję za pomoc