Był to film bodajże w konwencji animowanej, mroczne sci-fi. Opowiadał o istotach, monstrach, obcych, który nie kolidowały z ciałami ludzi, ale zabierały ich duszę(esencję?) przechodząc poprzez nie. Bohaterką główną była chyba dziewczyna, ale nie jestem pewien. Dawno oglądałem ten film z jakieś dziesięć lat temu, tak...
więcejWitam szukam serialu, który był emitowany na tvn lub tvn7 9-10 lat temu. Nie pamiętam dokładnie ale to było o chłopaku, który znalazł jajko lub stworzenie przypominające jaszczurkę. W którymś odcinku chłopak został ugryziony i coś dziwnego zaczęło się z nim dziać. Okazało się, że stworzeń jest więcej.... Tyle faktów,...
więcej
Witam, nie za wiele pamiętam.
Oglądałem ten film na HBO
Wiem że było dwóch mężczyzn, co
pozbywali się dowodów po swoich ofiarach (?)
Później gdy policjantka przyszła sprawdzić co się dzieję, też ją uwięzili.
Była jeszcze scena gdzie podpalili samochód i zrzucili go z góry.
Wszystko skończyło się dobrze dla...
Poszukuję filmu widzianego przed laty. W pewnej miejscowości znajdowała się wysoka kamienna kolumna. Ktoś postanowił ją wykopać i w ten sposób zostało uwolnione coś - jakiś stwór chyba - co było przywalone i uwięzione pod tą kolumną, po to by nigdy już nie wróciło. Film - pełnometrażowy lub może odcinek jakiegoś...
Cześć od jakiegoś czasu poszukuje tytułu filmu, który oglądałam dwa może trzy lata temu. Niestety nie pamiętam dokładnie wszystkich scen, mam w głowie dosłownie jakiś zarys. Główną bohaterką była kobieta(może reporterka), która szukała jakiegoś dziecka, bodajże dziewczynki. Akcja toczyła się w jakimś miasteczku, gdzie...
więcejFacet przyjeżdża do domu wcześniej widzi kochającą się kobietę myśli że to jego żona rabuje kogoś myśląc że nie ma nic do stracenia a później okazuje się że to była siostra jego zony i jej chłopak
Jeśli mogę zapytać - chciałbym poprosić was o pomoc z tytułem jednego filmu, najprawdopodobniej była to komedia, oglądałem kilka lat temu ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć co do było. Dwóch chłopaków pojechało sobie na wakacje. Jak film się zaczynał to poszli na trening cheerleaderek i podglądali je z ich...
Wiem że zaraz powiecie że trudno zapamiętać konkretną scenę, ale chodzi właśnie o takie sceny które naprawdę zapadają w pamięć ( a ściślej, te które konkretnie wam zapadły w pamięć ) Plus mały opis jeśli chcecie. Moje typy to:
>Lista Schindlera: gdy Amon schodzi do piwnicy i mówił do Heleny a póżniej skatował ją za to...