Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Szukam filmu, nie pamiętam z którego roku i jaki tytuł. Mianowicie w filmie chodzi o to że na początku scena pokazana była młodych ludzi którzy grają w grę komputerową na jakimś turnieju. Potem wygrywają turniej i otrzymują płyty z grą. Gdy przychodzą do domów i odpalają te płyty jakiś wirus ich atakuje i stają...

więcej

Wygrałam pierwszy konkurs na Filmweb i nie wiem jak oni przesyłają nagrody bo wygrałam kody do ipla i nom po prostu ich nie mam ani na poczcie ani na Filmweb wiecie może jak to działa ?
PLIS POMOCY !!!!!!!!! :)

Witam!

Szukam filmu, którego większość akcji działa się w więzieniu. Film jest dość stary,
podejrzewam wczesne lata 90-te, ewentualnie koniec lat 80-tych.Poniżej więcej
szczegółów z mojej pamięci:
-główny bohater uwielbia się wspinać, czym budzi niechęć swojego ojca
-główny bohater trafia do więzienia za...

Dawno temu oglądałam film i bardzo bym chciała do niego wrócić, ale nie mam pojęcia jaki on miał tytuł. Film był chyba przedstawiany z retrospekcji, małżeństwo, on jest chyba policjantem, porwano im małego synka. Policja znajduje zakopane zwłoki małego upośledzonego chłopca i szukają sprawcy, był tam jeszcze motyw z...

więcej

słuchajcie szukam jakieś zarąbistej komedii żebym oglądając boleści brzucha dostał od śmiechu albo jakiegoś dobrego horroru co polecacie.PZDR

Film nie USA jakieś małżeństwo znudzone życiem postanawia spędzić urlop na jakieś wyspie. Są tak z sobą znudzeni że oboje robią co się komu podoba. Kobieta poznaje tam jakiegoś magika, kogoś kto zajmuje się czarami, ten ją bajeruje i wykorzystuje by ją poświęcić jako ofiarę na ołtarz. Wiem że z nimi leci na wyspę jakiś...

więcej

Poszukuję filmów takich romantycznych coś miłosnego, coś by wzruszało.

Witam, poszukuję tytułu bardzo starego filmu, który był wyświetlany w telewizji około 30 lat temu...

Kochające się małżeństwo w którym mężczyzna zajmował się okultyzmem. Nikt za bardzo nie wierzył w jego umiejętności kontaktów z ludźmi po śmierci. Dopiero kiedy zmarł przez "inne medium" próbował nawiązać kontakt z...

więcej

poszukuję film w którym zagrała gwyneth paltrow i chyba Harvey Keitel z tego co pamiętam są małżeństwem i kolejny zanik pamięci facet odkrywa trupa faceta w piwnicy ona myśli że zabił go jej maz dodajac cos do alkoholu dalej niepamiętam nastepni koleś zamurowuje go w schodach ona chce przed nim uciec łodzią on ja łapie...

więcej

Chodzi o film w którym trzy przyjaciółki pojechały nad jezioro i jedna z nich została utopiona przez jedną z nich.
"Sprawczyni" morderstwa zakazała drugiej koleżance mówić o tym co widziała.
Następnie poszła do domu zmarłej z kondolencjami, a rodzina zmarłej potem traktowała ją jak członka rodziny.
..Prawda powoli...

więcej