Szukam ,,Płacz dziecka". Film jest bardzo stary i nie mogę go nigdzie znaleźć w internecie, tak samo jak ,,Niebezpieczny trop".
Kosztowali mielonego i zamiast powiedzieć jak by to Ziemianin powiedział, że to mielony wymieniali wszystkie składniki
Film stary chyba z lat 70
Bardzo mi przypadł do gustu
Nazywali siebie "medium" czy coś
Marketingowcy i ich język = traktowanie klienta jak idioty który jest upośledzony i winny bo nie radzi sobie ze zmianami, które "są konieczne" w ramach pseudopostępu. Pomimo że działało to trzeba zepsuć. Tak mylicie się ale jeszcze o tym nie wiecie, my wiemy lepiej co sądzicie i wiemy lepiej co jest dobre.
Jak tyle...
Witam, poszukuję tytułu filmu. Pamiętam początek: ojciec księżniczki ożenił się po raz drugi. Nowa macocha urodziła mu drugą córkę, od której pierwsza zostaje dosyć szybko odseparowana (była taka scena, że chciała siostrę pogłaskać, ale ta ją..ugryzła? coś jak wilk?). Ostatecznie macocha pozbywa się pasierbicy (kiedy...
więcejjaki debil zmienił wygląd statuetek przynajmniej oscara mogli zostawić jaki był .Nie rozumiem po co zmieniać na gorsze.
pamiętam jedną scenę, w jakimś haremie albo targu kobiet była blondynka którą usiłowano sprzedać chyba korsarzom albo szejkom, za ogromną sume złota, wydaje mi się że fim mógł być produkcji francuskiej
Witam,
Od samego rana chodzi mi po głowie pewien film, który już oglądałem i chciałbym obejrzeć jeszcze raz, ale niestety nie pamiętam tytułu ani aktora. Film jest z serii o agentach specjalnych, w którym główny bohater przy początku filmu traci kilku towarzyszy w helikopterze po (chyba) nieudanej misji. Zostały im...
Film puszczali w pierwszej połowie lat 90-tych na kanale Polonia1.Coś tam było,że po drodze spotkali kibiców Juventusu i wyskoczyli do nich z nożem...więcej nie pamiętam