Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam poszukuję tytułów filmów w których było zbliżenie na zegarek,pamiętam że był taki film w którym koleś miał zegarek Tag Heuer, i było zbliżenie, i przy każdym przeskoku wskazówki od sekund był taki mocny dźwięk jakby uderzenie. Film to był jakiś szpieg.. czy coś... w każdym razie coś z agentami specjalnymi. Może...

więcej

Film o bogatej agresywnej kobiecie ktora zabila swojego faceta. Facet mial wlasna mala firme budowlana. Zatrudnial 2 ludzi i jezdzil pickupem. Kobieta byla z bogatej rodziny. Gdy facet ja zostawil ona dostala napadu agresji i go zabila. Nie pamietam tytulu i nie mam pojecia jak go znalesc.

Witam,szukam filmu myślę że z lat 90 ale nie jestem pewien.
Pamiętam że akcja działa się w jakimś miasteczku.Porwano dziewczynkę,przyjechała policja itd szukali jej,po jakimś czasie znaleziono ją chyba w piwnicy własnego domu*martwą) lub innym pomieszczeniu tego typu.Pamiętam że odnalazło ją chyba 2 mężczyzn,ojciec i...

więcej

Mogą być z całego świata, byleby dało się je obejrzeć po Polsku.

Chodzi mi o filmy animowane, ale takie nadające się dla dorosłych czyli:
-porządna, ciekawa fabuła, która nie jest dziecinna
-gdzie są ciekawe postaci i fabuła skupia się na nich
-gdzie jednym głównych bohaterów jest kobieta, która jest ciekawą...

Witam.
Szukam filmu o chłopaku który pewnego razu wraz z kolegą szedł przez miasto i nagle zostali ostrzelani przez jakiś gang zaczeli uciekać ale ten kolega został rozjechany przez auto. Później chłopak trafia do więzienia lub zakładu poprawczego nie pamiętam i zaczyna grac w futbol amerykański.Pamiętam jeszcze ze...

więcej

siemka ma maly problem szukam filmu pametam tylko tyle ze pewien koles siedzial w klubie i przed nim byla seksowna tancerka on tanczyla blisko niego i w ogl ale on w ogl nie mogl jej dotknac jak tanczyla przy nim

Witam :) Szukam filmu,który leciał kiedyś na TVP 7.Opowiadał on o grupce 5 lub 6 przyjaciółek,które wybrały się do kogoś na imprezę,na której to jedna z nich miała zrobić kawał swojemu byłemu i udać swoją śmierć (te przyjaciółki oczywiście o tym wiedziały).Wzięła ona jakiś narkotyk i niby ''umarła''.Pozostałe...

Szukam tytułu fimu z tego teledysku skor - błagam .
Bardzo proszę o pomoc . !

Znam tylko okładkę pudełka płyty, nie znam tytułu. Na okładce : Mężczyzna uciekający przed ogromną ilością panien młodych. Bodajże chował się przed nimi za drzwiami domu. Szukałam już wszędzie, wśród komedii. Okładkę znam z pułkekprzy kasie z MACRO. Ktoś kojarzy?
odpowiedz

Witam, tak jak w temacie, poszukuję filmów o operacji "Pustynna burza". Mogą to być filmy wszelkiego rodzaju, nawet te, które luźno nawiązują do tych wydarzeń. Kraj pochodzenia także nie jest ważny. Z góry dziękuję za propozycje.