Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zna ktos strone z przetłumaczonymi odcinkami CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas dokładnie chodzi mi o sezon 15 ( Odcinek: 9 (Let's Make a Deal)
Odcinek: 10 (Dead Rails )
Odcinek: 11 (Angle of Attack)
Prosze o link. :)

jw

"W kręgu miłości" Wzruszający film. Poruszający tematy tabu jak religia, czy polityka, ale przede wszystkim ukazujący niemoc wobec śmierci oraz wielką miłość. Muzyka jest tam po prostu genialna! Polecam ;)

Opowieść ma miejsce w bliżej niekreślonej teraźniejszości. Na ziemię spada coś, uderza w amazonię i infekuje obcymi formami życia las tropikalny. Wydarzenia w filmie mają miejsce lata po tych wydarzeniach. Ludzkość próbuje funkcjonować normalnie mając pod nosem coś nie z tej planety. Fabuła w filmie skupia się na...

Mianowice ogladałem pare ładnych lat temu w telewizji. Jakis facet przeprowadza sie do nowego mieszkania,zauwaza czarnego kota błakajacego sie, nagle pojawia sie piekna ponenta czarnowłosa kobieta okazuje sie ze jest to wiedzma (czarownica) która bardzo potzebuje duzo nasienia od facetów,zebu urodzic jakies diabelskie...

więcej

Dzień dobry. to może nie jest do komentarz, ale pytanie do specjalistów. :) Poszukuję informacji o pewnym polskim filmie. Przeszukałem bazy filmweb-u i filmpolski, i jakoś nie mogę trafić. Otóż, swego czasu obejrzałem polski film wojenny, być może była to produkcja telewizyjna (film w każdym razie w kolorze)....

Witam. Poszukuje starego filmu (orientacyjnie lata 60-80) z którego pamiętam niestety tylko urywek, a którego widziałem jako dzieciak. Wydaje mi się, że jest to film osadzony w XVIII-XIX w. i opowiada o kolonizacji przez Brytyjczyków, któregoś z krajów Ameryki Południowej, bądź Afryki. Możliwe też, że jest o czymś...

Witam. Poszukuje starego filmu (orientacyjnie lata 60-80) z którego pamiętam niestety tylko urywek, a którego widziałem jako dzieciak. Wydaje mi się, że jest to film osadzony w XVIII-XIX w. i opowiada o kolonizacji przez Brytyjczyków, któregoś z krajów Ameryki Południowej, bądź Afryki. Możliwe też, że jest o czymś...

Poszukuję filmu z przełomu lat 80-90 o pilotach samolotów bojowych w którym jeden z nich bym bodajże lekko chory umysłowo i porywa samolot wraz z uzbrojeniem i przez jakiś czas ukrywa ten samolot.Pilot porywający maszynę nawet z twarzy wygląda na nienormalnego.Dodam że młody pilot...Będę wdzięczny za pomoc
P.S. Dodam...

więcej

Szukam filmu na pewno był on polski oglądałem go kiedyś w nocy więc możliwe że był +18 lub +16 dość stary fabuły za bardzo nie pamiętam, wiem że to był budynek w którym trzymano osoby (chore) nie wiem czy chore psychiczne te osoby chciały się stamtąd wydostać. To może nic nie mówi ale może ktoś się domyśli :D

Ps....