Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kiedyś oglądałem filmy, gdzie chłopak udaje przed rodzicami, że dostaje się na uczelnie po czym postanawia z kolegami założyć własną "szkołę" w dawnym szpitalu. Wszystko wymyka się spod kontroli i coraz więcej uczniów postanawia dołączyć się do nich. Na końcu filmu, w sądzie dostają pozwolenie na prowadzenie uczelni....

więcej

Witam, znacie może jakieś filmy których tematyka dotyczy Sylwestra, Nowego Roku?
Np. coś w tym stylu: http://www.filmweb.pl/f173826/Noworoczny+koniec+%C5%9Bwiata,1998
Chodzi mi głównie o jakieś dramaty lub komedie ale mogę być też inne.

Niewiele pamiętam, ale w bajce były krokodyle, które chyba jeździły na skuterach wodnych. Pamiętam też, że między tą wodą była przystań i tam stało takie wielkie drzewo. Te krokodyle były tymi 'złymi.' ;) Nie pamiętam nic więcej.;/
Wiem, że to mega mało, ale błagam pomóżcie ! :)

Witam, poszukuję filmu, który oglądałam jakieś 7 lat temu w TV. Początek filmu: Kobieta i mężczyzna (małżeństwo?) chodzą po górach i mężczyzna wychodzi na skały żeby zobaczyć wszystko z góry i przepada jak kamień w wodę, kobieta zaczyna go szukać, wynajmuje ludzi, którzy znają bardzo dobrze szlaki górskie (oni ją też...

więcej

Film z lat 90 opowiada o porwanym kilkuletnim chłopcu, który ma na imie Steven albo Kevin. Porwał go jakiś pedofil i przez kilka lat ten chlopiec z nim mieszkał. Ten chłopiec miał brata, który na płocie napisal imie tego porwanego. Pamiętam też, że jak juz ten porwany chłopak mial ok 17 lat to rodzice go odnaleźli ale...

więcej

Ktoś poleci jakieś mocne, męskie filmy policyjne?

Dobry, szukam filmu lub filmu animowanego mojej mamie:-), niestety nie wiem co tam bylo, poniewaz widzialam tylko reklame i plakat, mianowicie na plakacie widniala jakas dziewczyna (ksiezniczka- zdaniem mojej mamy), obok niej jacys ludzie ale nie wiem dokladnie, a nad nimi byl jednorozec lub pegaz koloru niebieskiego i...

więcej

Dobry, szukam filmu lub filmu animowanego mojej mamie:-), niestety nie wiem co tam bylo, poniewaz widzialam tylko reklame i plakat, mianowicie na plakacie widniala jakas dziewczyna (ksiezniczka- zdaniem mojej mamy), obok niej jacys ludzie ale nie wiem dokladnie, a nad nimi byl jednorozec lub pegaz koloru niebieskiego i...

więcej

więcej

Rok produkcji zapewne między 85. a 95. Bohaterowie to rycerze, którzy na zbrojach na wysokości klatki piersiowej mają SYMBOLE ZWIERZĄT. Walcząc ze "złymi rycerzami", którzy też mają tę moc, używają fizycznych manifestacji tych mocy. Pamiętam, że lider "dobrych" posiadał symbol sowy (mądrość).

Będę bardzo wdzięczny...

więcej