Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, wie ktoś może jak nazywa się film z sceną na tym obrazku
http://pu.i.wp.pl/k,NTcwMDUwNjUsODQzMDYx,f,g-4.jpg

Witam ludziska! Potrzebuję obejrzeć mądrego i wciągającego filmu na wieczór, max 2h
Proszę o ciekawe propozycje! pzdr

Szukam filmu. Mężczyzna jedzie pracować w szpitalu dla psychicznie chorych. Pamiętam też że znalazł psa w lesie i domek, oraz ze próbowano mu potem wmówić ze jest tam pacjentem. Rozwiązywał jakąś zagadkę, a domek miał okazać sie jego. Znalazł jakis kabel ciągnący sie przez cały ten dom.... Tyle tylko pamietam. Będe...

Witam, szukam filmu o rodzinie (dobrze w nim widać jak czas mija). Jest to dramat. Mówi nam o problemach rodzinnych. Oglądałem ten film dosyć dawno więc niewiele pamiętam i mogę się w czymś pomylić. Podam niektóre sceny: Córka chyba przez jakiś czas ćpała chyba no ale był tam jej okres dojrzewania i buntu, raz jak jej...

więcej

szukam filmu, który oglądałam w młodości, niestety pamiętam z niego tylko tyle, że główny
bohater uczył lub pracował w szkole (może jako woźny czy "złota rączka") i podobała mu się
pewna mała dziewczynka. Pamiętam ten film jak przez mgłę, więc wiele nie mogę Wam
powiedzieć.. Kto pomoże?

Szukam filmu, który oglądałam jako mała dziewczynka, ok 10 lat temu, pamiętam tylko jedną scenę, 2 siostry i mąż jednej z nich pojechali bodajże na wycieczkę, byli gdzieś w górach, podeszli do urwiska i jedna z sióstr spadła w przepaść, druga po tym wydarzeniu nie mogła dojść do siebie i cały czas miała koszmarne wizje...

więcej

Witam, poszukuję tytułu polskiego filmu z epoki PRLu. W tym filmie młody chłopak, nastolatek, był na obozie (żeglarskim ?) i jako pupilek był w takiej sytuacji, że wymagano od niego najmniej, a dawano największe przywileje. Ale przyszła burza (sztorm), czyli sytuacja, w której musiał się wykazać. I wtedy dopiero poznał...

więcej

gdzie mogę ten film obejrzeć

Dobry, szukam filmu lub filmu animowanego mojej mamie:-), niestety nie wiem co tam bylo, poniewaz widzialam tylko reklame i plakat, mianowicie na plakacie widniala jakas dziewczyna (ksiezniczka- zdaniem mojej mamy), obok niej jacys ludzie ale nie wiem dokladnie, a nad nimi byl jednorozec lub pegaz koloru niebieskiego i...

więcej

Witam, szukam filmu o rodzinie (dobrze w nim widać jak czas mija). Jest to dramat. Mówi nam o problemach rodzinnych. Oglądałem ten film dosyć dawno więc niewiele pamiętam i mogę się w czymś pomylić. Podam niektóre sceny: Córka chyba przez jakiś czas ćpała chyba no ale był tam jej okres dojrzewania i buntu, raz jak jej...

więcej