Czyli to co oglądaliśmy i na co chodziliśmy do kina w tym roku. Krótki klimatyczny filmik mojego autorstwa. Mam nadzieję, że się spodoba.
https://www.youtube.com/watch?v=ofNRuJv-mpc
FIlm zaczyna sie tak, ze dzieci graja w karty. Sa one chyba w niebie w jakiejś poczekalni do przyjscia na swiat. Nagle jedno z nich nie chce sie urodzic. Wtedy jakas osoba bierze to dziecko na swiat i ma za zadanie przekonac je do zmiany decyzji.
Witam
czy ktos z Was kojarzy moze taki w sumie dosc stary film gdzie pewnej matce porwano synka (mial moze z 5 lat) a po parunastu latach pojawil sie w ich domu chlopak podajacy sie za tego uprowadzonego syna. Facet ktory jest obecnie z matka tego syna cos podejrzewa ze to oszukaniec. Jakos poszli na zamarzniete...
Witam.Szukam tytulu filmu ktorego akcja rozgrywala sie w jakiejś akademii artystycznej.Były sceny jak studenci uczą sie aktorstwa,grania na instrumentach i tańca.Jedyną scene która pamietam dosc dokladnie to ta w ktorej jakis chlopak po tym jak sie dowiedzial ze nie przeszedl jakichs tam egzaminow z tanca omal nie...
Hej, juz od jakiegos czasu powraca mi scena z jednego filmu, ale za nic nie moge skojarzyc co to bylo. Mianowicie, w ostatniej scenie filmu glowny bohater spoglada na zdjecie ludzi ktorych zabil i uswiadamia sobie, ze jest jeszcze jedna osoba, ta ktora zrobila to zdjecie.... Dziekuje za kazda odpowiedz
Szukam westernu. Film raczej stary.
Do miasta przybywa banda złych ludzi, którzy terroryzują miasto. Mieszkańcy nie mogą nic zrobić, ponieważ ich życie było czymś w rodzaju czyśćca. Pojawiała się też kobieta, która zabierała grzesznych na cmentarz ( chyba ) i tam trafiali oni do piekła.
Witam, pamiętam tylko, że był on o chłopakach którzy grali chyba w CS, i wygrali pewien turniej na którym dostali nowo wyprodukowaną grę w którą mieli zagrać ale gdy ją odpalili spaliły im się płyty główne i dostali jakby jakieś moce resztę słabo pamiętam.
Film raczej z 21 wieku, o mężczyźnie, którego córka i żona w wyniku wypadku znajduje się w stanie wegetatywnym, pod aparaturą podtrzymującą życie. Zamyka je w schronie (piwnicy?) i znajduje sobie kobietę bardzo podobną do poprzedniej, mającą córkę.
Upodabnia ją jeszcze bardziej na różne sposoby, pamiętam fakt, że...
Jesienią leciał w TV, załapałam się na chwilę w końcówce. Ktoś (chyba podeszły wiekiem) miał zaklętą księgę, którą rzucił w powietrze, a ona leciała. Koło niego byli dziecięcy bohaterowie. Film wyglądał ciekawie, ale nie chciałam oglądać samej końcówki. Film ma jednowyrazowy tytuł, dość dziwny - słowo, które nie...
Witam serdecznie, chciałbym poznać tytuł filmu, który przed laty oglądałem. Młodzieżowy horrorek ...taki trochę sf. Fabuła dzieje się w szkole, w której nauczyciele zamieniają się w "obcych" (w takie kosmiczne potworki), no i jak nie trudno się domyślić młodzież staje do boju :).
To film z końca lat 90-tych ..tak mi...