Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam serdecznie, bardzo proszę o pomoc

Poszukuję filmu, serialu etc gdzie będzie pokazana podróż pociągiem w trudnych warunkach np do łagrów,
wiem, że na pewno takich filmów musiało być kilka ale teraz na myśl przycodzi mi tylko Przedwiośnie (słabe
sceny swoją drogą)

Oprócz tego szukam życia w łagrach czy...

więcej

użytkownik usunięty

Witam!
Poszukuję filmów o wojnie w Jugosławii, z dowolnego okresu tej wojny. Najbardziej interesują mnie filmy przedstawiające konflikt z perspektywy serbskiej.
Od razu mówię, że "Rany" odpadają. Szukam filmów wojennych, nie z wojną w tle ;)

Cześć wszystkim

Szukam filmu..
Film był o grupie osób porwanych i musieli brać udział w jakimś turnieju na rękach mieli założone takie
branzoletki <to były nadajniki i bombby>
kto zszedł ze szlaku to wybuchał to działo się w mieście i oni musieli na czas gdzieś dobiegnąć.
To wszystko było monitorowane przez...

więcej

Szukam filmu, którego kawałek widziałem wczoraj. Dwie pary przyjaciół wybierają się wspólnie do domu na wsi. jedna para jest bardzo zamożna, druga biedna. Ci zamożni zaczynają pomagać tym biednym - najpierw kupują im nowy samochód (terenówka Mitsubishi), później mordują ich rodziców. Później zasnąłem :)

Witam. Czy ten film się gdzieś zachował? Przeszukałem całe google i nic. Czy jest niedostępny do obejrzenia?

Witam, mam taką jakby fazę/potrzebę ww filmów :)
Tzn kostiumowe/historyczne a takze jeżeli ktoś lubi i może polecić coś z kina francuskiego (tu czas akcji nie
jest istotny, po prostu nie chcę tworzyć dwóch tematów) (jeżeli coś jest o rewolucji francuskiej to też bardzo
chętnie bym obejrzał!). Gatunek filmu dowolny...

więcej

A więc szukam filmu stosunkowo nowego (2010+). Były agent służb specjalnych z własnej woli trafia do więzienia mając
zaplanowany zamach i mnóstwo asów w rękawie. Chyba chodziło o zemstę.

Proszę o pomoc, oglądałem kiedyś 7 może 8 lat temu serial.
Akcja działa się w naszych czasach, przynajmniej początek, później dwoje dzieci (chłopak i dziewczyna), zostali przeniesieni do średniowiecza. Później była jeszcze jakaś królowa, czy coś takiego, i ona też się przeniosła w czasie, do tego roku z którego te...

Czy ktoś z was może wie gdzie mogę znaleźć film "Więzienne tajemnice " z 1997.

http://www.filmweb.pl/film/Wi%C4%99zienne+tajemnice-1997-115408

szukałam wszędzie, nigdzie nie ma

Wiem to że dziewczynie gdy była mała został chyba zamordowany ojciec i od tego czasu była szkolona (chyba przez wujka
) i gdy już miała znów chyba 16 lat to szukała mordęrce ojca by go zabić czy coś takiego może wiecie o co chodzi ?