witam:-)
poszukuje filmu,wiem o nim niewiele, tylko tyle, ze jest to prawdopodobnie horror o kobiecie, ktora zamknela swoje dziwci w
szafie...
wiem, ze to niewiele informacji, ale z gory dziekuje za pomoc :-)
Coś z tego klimatu że kilka osób znajduje się w lesie czy innych naturalnych warunkach i muszą walczyć z naturą(dzikimi zwierzętami,wilkami czy niedźwiedziami)
Myślę, że byłoby dobrze powiększyć ilość znaków w komentarzach do ocen do
przynajmniej 200. Ktoś mnie popiera?
witam szukam filmu wydaje mi się podobnego do Paranormal Activity 1,lecz jak pamiętam okładka filmu na
tle zielonym efekt nightvision na niej twarz kobiety.z trailera pamiętam że wprowadzali oni się też do domu lub
o coś zakładali (był to ich dom chyba) była scena własne z ukrytej kamery jak jakaś kobieta wychodzi...
Siema,
Poszukuję sceny z jakiegoś filmu (starego, lata 60'-90', najlepiej amerykańskiego, jednak
nie jest to nienaruszalny wymóg), w którym dwójka dzieci rozmawiałaby o marzeniach.
O tym kim chciałyby zostać w przyszłości, np. strażakiem, ale ze smutnym akcentem
pod koniec, np. jedno z nich wspomina o śmierci...
Poszukuje filmu, który oglądałam parę lat temu. Jest to trudne zadanie, ponieważ pamiętam tylko parę scen. Filom opowiadał o tym, że coś stało się na ziemi (Ludzie się chowają, sklepy są pozamykane itp). Możliwe, że chodziło o za wysoką temperaturę.
Pamiętam, że główni bohaterowie jadą samochodem. Zatrzymują się na...
Pamiętam bardzo mało z niego, ale może ktoś będzie mógł mi pomóc :)
Ładna gwieździsta noc, dziewczyna siedzi na dachu lub ganku domu (sama). Niedaleko było chyba
jezioro/staw. Była to raczej komedia romantyczna, ale do końca pewna nie jestem. Film leciał kilka lat temu
na polsacie ok godziny 22. Ktoś wie? :)
Szukam tytułu filmu, komedii o początkach lotnictwa (Ikar i Dedal, bracia Wright, zeppeliny, I wojna światowa). Film z lat 70/80 - tak mi się przynajmniej wydaje. Oglądałem na początku lat 90 i w zasadzie nic z fabuły nie pamiętam. Kojarzy mi się taka jedna scena pojedynek na strzelby ale w balonach - Niemiecki baron...
więcej
Film oglądałem w angielskiej telewizji, ale zapomniałem jego nazwy. Był o chorobie skóry, która prowadziła
do śmierci, zarazić się można było przez krew chorej osoby. Osoby zarażone były w jakiejś szkole i na balu
ich zagazowali, jednej dziewczynie udało się uciec i przeżyć.
To była część druga tego filmu.