Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ogólnie to cześć wszystkim czytającym i uszanowanko dla wszystkich, którzy wyciągnął do mnie pomocną
dłoń.
Wiem, że to pewnie nie pierwszy taki temat i pewnie będę takim, który rozpocznie kupolawinę postów..
Jednakże poszukuje pewnego horroru, który ostatnio oglądałem jakieś 7 lat temu może (nie wiem
dokładnie,...

więcej

Filmy klasy Z (lub też jak mawia moja znajoma klasy Ż - od żałosne) są zjawiskiem specyficznym, acz powszechnym. Jaki był zamysł tworzenia pierwszych pozycji tego typu, czy twórcami kierowały względy finansowe, czy może był to jeden wielki żart - tego pozostaje nam się jedynie domyślać. Nie zmienia to faktu, że obecnie...

więcej

Witam, szukam tytułu filmu, który kiedyś oglądałem. Historia była o lekarzu, który zaczął pracować w pewnym szpitalu, gdzie grupka lekarzy urządzała zabawę polegającą na tym, że każda z osób "dobijała" ciężko chorego w jakiś wyrafinowany sposób, a reszta musiała zgadnąć. Ktoś, coś?

Witajcie, widziałam kiedyś film z gatunku bollywood w telewizji. W tamtym okresie czasu nawet znałam jego
tytuł, jednak z biegiem czasu zapomniałam. Film opowiadał, o dziewczynie/młodej kobiecie, która mieszkała
w Indiach i jak to zwykle bywa rodzina znalazła jej narzeczonego. Ten człowiek był lekarzem i mieszkał w...

więcej

witam

Ostatnio oglądałem film, który chciałem polecić koledze ale niestety zapomniałem tytułu. Film dość "świeży",
fabuła dotyczyła rodziny w której pojawił się mężczyzna który rozkochał w sobie żonę i córkę swojego brata,
którego wcześniej zabił w samochodzie. Finalnie chciał zabić żonę brata żeby uciec z...

użytkownik usunięty

Poszukuje filmów, gdzie główną role gra agent specjalny. Chodzi mi o filmy pokroju
"Rekrut", "Uprowadzona 1\2" czy seria o Jemesie Bondzie.

Witam tak jak w temacie poszukuje filmu. W filmie głównym bohaterem był mężczyzna który przyjechał z ojcem (chyba z
Szkocji) do USA bądz Angli. Jego ojciec poszukiwał pracy. Męzczyzna uczeszczal do Liceum po jakims czasie paru "gości"
sie do niego przyczepiło i doszło do walki w ktorej zlozyl tego gościa , poniewaz...

więcej

Siemka szukam filmu w którym do faceta przyszło dziecko(jak sie na końcu okazało było jego)
Matka podrzuciła mu je żeby się nim zaopiekował a ona sama zatrudniła sie chyba w jego firmie.
Kojarzy ktos?

Siemka szukam filmu w którym do faceta przyszła chyba dziewczynka ale mogł to byc chlopak ;p nie
pamietam(jak sie na końcu okazało był/a to jago córka/syn)
Matka podrzuciła mu je żeby się nim zaopiekował a ona sama zatrudniła sie chyba w jego firmie.
Nie pamiętał jej ani nie wiedział ze jest to jej dziecko. Kobieta...

więcej

Poszukuje film, którego fragment trailera widzialam dzis w tv, stoi chudy chłopak przed komisja wojskowa w
samych skarpetach, a jeden z komisji pyta: "Woodrow, masz problem ze skarpetkami?" Tyle widzialam, jak
przeskakiwali po kanałach:'( ktoś pomoże?