Widziałem go parę razy w TV ale nigdy nie zapamiętałem tytułu. Chyba koniec lat 30 czy początek. Jest tam młody facet, który szuka jakiegoś sposobu na zarobienie. I wpada do znajomego zabrać go na mecz. A on mówi że nie bo za pare minut zobaczy go w tym pudełku. Tamten myśli że on żartuję i zakładają się o ileś tam....
więcej
Witam.
Szukam Filmu (Thriller/Horror) o istotach które atakują ludzi w celu przeobrażenia się w nich.
Mniej więcej zapamiętałem to tak że podczas ataku z ludzi tak jakby schodziło z nich powietrze a obcy gdy
zobaczyli człowieka krzyczeli i wskazywali na niego. Od paru dni nie daję mi to spokoju szukam ale bez...
Witam, szukam filmu/serialu w którym gość zaczyna widzieć zmarłych, jest on podzielony prawdopodobnie
na 3 odcinki. W jednym z odcinków zaczyna widzieć zmarłe dzieci, które doprowadzają go do lasu, gdzie
znajduję się ich masowy grób. Musi on odnaleźć ich mordercę by dzieci spokojnie mogły odejść. W pewnym...
Witam
Poszukuję filmu , którego reklama była w tv. Nie pamiętam na którym kanale ale ten film ma być w tym tygodniu(albo już był). Film jest o więźniach, którzy podczas wojny grali w obozie w piłkę nożną .Jakieś propozycje? :D
Witam.
Poszukuję filmu pt"Pokolenie lajków" z cyklu Ewa Ewart poleca. Film jest mi potrzebny do szkoły a nigdzie nie mogę go znaleźć. Byłbym wdzięczny za pomoc.
Postaram sie jakos dokladnie opisać tyle co pamietam
1. Uganiaja sie chyba!! za zombie na koncu puszczaja bombe (chyba atomowa) w miasteczku w ktorym
doszlo do jakiegos skazenia I jest scena jak jada ciezarowka i odliczanie przez wojsko ....
2 Ludzie sa zamknieci w jakims sklepie i byla jakas mgła ... i pajaki...
Trudne zadanie, pamiętam tylko jeden moment. To były jakieś finały prawdopodobnie w pokera. Był taki gościu co nie patrząc w karty ciągle wpieprzał all-ina.Ten drugi pasował. Nie wiem co było dalej ani wczesniej ogladalem jakies 20 ekund . Tak o napisałęm pomyuslalem ze moze ktos wie jak nie to trudno :D pozdrawiam
Zdarza wam się, że Gustomierz wskazuje bardzo wysokie procenty a wy dajecie marną ocenę? I jestem ciekawa czy zdarzyło wam się mieć "100% w twoim guście"? Zakładam ten wątek, bo sama jestem w szoku, że "Cristiada" ma być aż 99% w moim guście! Wkrótce to sprawdzę...
1.Witam szukam filmu w którym ludzie wsiadali do metra po północny i w tym metrze potem ich zabijali itp a potem jakiś facet ich uratował czy coś takiego