Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Poszukuje pewnego filmu,którego oglądałam w dzieciństwie. Tematyka obozowa
II wojna
światowa, obóz koncentracyjny. Kobieta trafia tam i zabierają jej dziecko. Po wojnie jej
mąż szuka
tego syna, nie pamiętam czy go znalazł. Pamiętam jeden szczegół tylko że czasem
miesza mi się ten
film z Wyborem Zofii...

więcej

proszę o pomoc film chyba rosyjski o 4 typa co się przenisili w czasie znaleziili bunkie a w nim dokumenty o sobie i pobiegli się wykonpać w jeziożę i przeniesli sie di czasów wojny sory z błędy prosze o pomoc z gury dzięki

Naprawde ciężki przypadek - proszę o jakiś bardzo dobry wyciskacz łez ( najlepiej romans.. ) i którego jeszcze można zastać w wideotece
Bardzo prosze o pomoc!!!!

Interesujesz się kinem? Oglądasz sporo filmów? Sprawdź się w "Filmowym Quizie" Zabawa polega na
odgadnięciu z jakiego filmu pochodzi wstawiony kadr. Zapraszam do grupy

https://www.facebook.com/groups/1515254415355844/

1. To jest film, ale też z elementami animowanymi. Oglądałam go bardzo dawno i przez to pamiętam tylko
parę scen. W każdym bądź razie, film opowiadał o chłopcu, który wszedł do wielkiej biblioteki, tam, na środku
holu spotkał czarodzieja (?). Potem chłopiec rozmawiał z książkami, wyruszył z nimi w podróż. One także...

więcej

Cześć Wam wszystkim. Poszukuję osoby, która interesuje się filmem od teoretycznej strony i wie jak pisać, co
umieścić i jak powinna wyglądać analiza warsztatowa wizji plastycznej filmu. Muszę się nauczyć tworzyć
takie teksty, ale póki co nie wiem jak ugryźć temat. Może Wy, Filmwebowicze wiecie coś na ten temat i...

więcej

Cześć,

szukam filmu, a właściwie połączenia filmu z animacją, w którym... Jest chłopiec, który boi się burzy. Potem
on zmienia się w książkę (i tu film przechodzi w animację). Cała akcja dzieje się w bibliotece i on pomaga
innym książkom.

Nie pamiętam tego dokładnie, ale mniej więcej coś takiego.

Proszę...

więcej

Hej.

Ładnych kilka lat temu dość późnym wieczorem natknąłem się na film na TVP1. Zaczynał się na imprezie,
narratorem była dziewczyna, która się tam upiła i którą później zgwałcono. W tej scenie, oprócz niej, było
dwóch chłopaków. Niestety więcej nie pamiętam, poza tym jeszcze, że akcja dzieje się na...

Słuchajcie kinomaniacy, mam problem z odnalezieniem jednego filmu.
Byłem na nim z klasą w czasach podstawówki, a więc film nie starszy niż około 2005-2006 rok.
Pamiętam tylko tyle, że był o jakiejś biednej rodzinie, w której mały syn nie miał przyjaciół w szkole, po czasie dopiero zaprzyjaźnił się z jakąś...

Witam,
pamiętam , że jak miałem 10 lat to oglądałem film chyba o studentach którzy mieli stworzyć komputer za 100
dolarów, ta grupa ludzi była brana za dziwaków.
Z góry dziękuje jeśli ktoś pamięta ten tytuł.