Poszukuje filmu ......jest to zapewne melodramat wojenny .........akcja rozgrywa się podczas wojny (nie
wiem jakiej)
-chłopak pracuje na budowie i poznaje młoda bogatą dziewczynę która przynosi im kanapki (zakochują
się w sobie
-chłopak wstępuje do wojska wraz z kolegami
-bogata dziewczyna przestaje być...
Taki film o parze, która spotyka się co jakiś czas(co miesiąc chyba), raczej amerykański. Chyba coś z 13 lub 30
w nazwie i z nazwą miesiąca... Dość słabo pamiętam ten film, ale bardzo zależy mi, aby go znaleźć. Proszę o
pomoc i z góry dzięki:)
Leciały dosyć dawno 15 lat temu produkcja raczej USA, jedna była o programach komputerowych i wogole to
działa się w całości w komputerze można to nazwać życiem w komputerze, a drugi był o samochodach gture
były vampirami nie pamiętam czy to był jedyny odcinek czy rozwinięcie serii o tych samochodach
typu Requiem dla Snu czy Las Vegas Parano i podobnych,pokazujących jak ludzie np. bawią się po narkotykach imprezy itp. i później jak muszą znosić życie na trzeźwo czy coś w tym stylu
Thriller Azjatycki może z 2009-2012, o seryjnym zabójcy, który więzi kobiety u siebie w domu w łazience. Pamiętam że jednej udaje się zbiec i schować u starszej kobiety w małym sklepiku na zapleczu, kobieta nie wiedząc że obsługuje mordercę mówi mu o tym, że na zapleczu jest pokaleczona kobieta, której udało się zbiec....
więcej
z tego filmiku: https://www.youtube.com/watch?v=qSL-5_35laI
Nigdzie nie mogę go znaleźć ;/ Przekopałam już chyba wszystko, a i tak nie podziałało. Ktoś wie co to za film? Byłabym
baaardzo wdzięczna :)
Z tych trzech drzew wykonano trzy rzeczy. Pierwszą był żłobek, drugą - łódź, na której Pan Jezus uciszył burzę. A z trzeciego wykonano krzyż.
Poszukuję dobrych filmów o samotności, ale tak przejmującej i bezkresnej, że główny bohater (bądź bohaterowie) zaczyna szukać powodów, by dalej żyć. Nie chodzi mi więc o samotność z wyboru, ale tę, będącą wynikiem rozpadu relacji z najbliższymi lub nieumiejętności nawiązania relacji z ludźmi.
Ktoś? Coś?