Szukam filmu, który jest oparty na misji Amerykańskich żołnierzy w Afganistanie albo w jakimś innym innym
państwie na Bliskim Wschodzie.
Ogólnie film oparty jest na jednej akcji (nie wiem czy można tak to nazwać) pewnej drużyny, która najechała
na taką niby wioskę, rozkazując mieszkańcom opuszczenie domów i...
Poszukuje filmu w którym przestępca staje się adwokatem w sprawie swojej i swojej gangsterskiej rodziny. Wydawało mi się że głównym bohaterem w tym filmie był Denzel Washington, ale nie znalazłem w jego filmografii tego filmu. Z góry dzięki za pomoc w odzyskaniu pamięci :d
Witam, poszukuje filmu w którym była zabawka, miała pare przyciskow. Odpowiadala im na pytania przez zaświecenie się czerwonego przycisku
i dziwnym dzwięku, pomimo wyjęcia z niej baterii nadal działała. Zna ktoś? :/
nie mogę sobie przypomnieć tytułu filmu który oglądałem na VHS za dzieciaka pamiętam że jakiś gość (zajmował się obsługą wzmacniaczów na koncertach chyba coś ala dzisiejszy DJ) wplątał się przypadkowo w przemyt narkotyków i gangsterzy go ścigali a na końcu on im zarąbał kasę i wsiadł do helikoptera pilotowanego przez...
więcej
Młoda dziewczyna opiekuję się małymi dziećmi w mega luksusowej chacie.
Ktoś ją obserwuje przez okno i cały czas do niej dzwoni.
A potem goni ją po domu.
Witajcie,
poszukuję filmu sprzed jakichś 8 lat. Film był oznaczony wtedy czerwonym kwadracikiem.
Pewna dziewczyna chciała wyrwać się ze swojego małego miasteczka (a może nawet wioski).
Jej "przyjaciel" pomaga jej dostać się do Niemiec. Tam zostaje sprzedana jakiejś niemieckiem mafii, jest bita i
gwałcona. Jest...
Chłopak w wieku 16/17 lat przeprowadził się, poznał dziewczynę która namówiła go na obóz piłkarski chociaż
nie grał w piłkę później uciekli z obozu na noc i dalej nie pamiętam. Film był chyba kręcony w Niemczech rok
2009/10
Witam
Szukam takiego starego filmu o jakiś magicznych okularach, które miały takie właściwości że jedna osoba
zakładająca jedną parę mogła kontrolować osobę która założyła drugą parę. z tego co pamiętam film jest
nakręcony gdzieś miedzy 1985 a 1995 ale mogę się mylić. proszę o tytuł
Poszukuję filmu, w którym jakiś człowiek dostaje pracę w biurowcu zarządzanym przez komputer. Dostaje
on kartę, która umożliwia dostęp do wszystkich urządzeń w tym budynku. Pamiętam, że była scena w
windzie, w której ten człowiek zaczął denerwować komputer przez przerywanie mu mówienia wyniku
meczu o który...
Pare lat temu, oglądałam film, w hallowen, w dzień, o trójce sierot (chyba chłopak, dziewczyna i mała
dziewczynka) które trafiły do swojego wuja jako do rodzinny zastępczej, wuj był psychiczny i próbujac się
pozbyć dzieci zostawił je w zamkniętym samochodzie na torach kolejowych. Dzieci przeżyły i zostały zabrane...