Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Akcja toczy się na morzu, grupa znajomych wypłynęła na morze jachtem,wszyscy dobrze się bawią,jedna z
kobiet jest z małym (kilkumiesięcznym) dzieckiem, w trakcie zabawy wszyscy wskakują do wody łącznie z tą
kobietą od dziecka, no i zaczyna się akcja bo zapomnieli wystawić drabinki i nie mogą wejść na jacht.
Proszę...

więcej

Witam szukam filmu, niestety pamiętam tylko że grał w nich Steven Seagal i akcja toczyła się w więzieniu.

ogladałam go kilka dobrych lat temu w TV .. pamietam ze był dom, kobieta-wiedzma,jej syn, mezczyzna na wozku inwalidzkim i mloda kobieta wolontariuszka.. pojawia sie motyw zamknietego tajemniczego pomieszczenia w tym domu. z tego co pamietam to na poczatku ta wolontariuszka nie wierzy w złe moce dopiero pozniej to do...

więcej

Film zaczyna się od tego, że jest impreza u kogoś w domu i nagle słyszą hałasy i okazuje
się że kosmici zatakowali ich miasto. Grupa przyjaciół postanawia uciec z miasta przez
most ale on został zniszczony. Następnie zaczęli uciekać kanałami i w tych kanałach
jedna z dziewczyn zostaje ugryziona przez kosmitę. Jak...

więcej

Nie mogę ostatnio znaleźć jakiegoś filmu, który mnie zaciekawi. Mam ochotę obejrzeć jakiś melodramat lub dramat. Zaproponujecie coś?
Oto moje wymagania: film musi być wyprodukowany po 2004 roku, kobiecą rolę ma grać jakaś ładna dziewczyna. Jakie filmu są w moim typie, możecie zobaczyć na moim profilu.

Cześć.
Parę lat temu (może z 8 lat temu) widziałem na Polsacie film o nastolatkach, którzy uczęszczali do akademii wojskowej i uczyli się musztry (podrzucanie broni itp.) Później brali chyba udział w zawodach.
Może ktoś zna tytuł tego filmu.

Jak zobaczyłem Pana Kotysa w roli lekarza, członka biotycznej, pierwsza myśl jaka przyszła mi do głowy to
kiedy Paździoch skończył studia medyczne? :-)

"Są takie rzeczy, które się fizjologom nie śniły " :-)

A tak na poważnie z całym szacunkiem dla Pana Ryszarda Kotysa, on nie za bardzo pasuje do roli w tym...

Witam wszystkich :)
Szukam filmu który widziałem trochę kiedyś na TVP Kultura lub Historia. Był to film rosyjski, miejsce akcji
gdzieś na Syberii, był tam dom w którym mieszkał w miarę młody chłopak, lubił pić wódkę. Zachorował jego
ojciec i musiał sprowadzić lekarza aż z Workuty. Film był stary, wyglądał na wczesną...

więcej

Może głupie pytanie, ale chciałbym się dowiedzieć, czy skrót OFF da się jakoś rozwinąć. Wiem, że taki skrót jest podawany przy konkursach filmów niezależnych, ale co oznacza. Litery FF może Festival Film , a O.

Szukam filmu, chyba nie tak starego. Obstawiam 2012 rok. Były dwie części. Facet był psycholem i umieszczał ludzi w domu gdzie
było pełno pułapek. Nikomu nie udało się wyjść tylko jedemu gościowi który pomagał potem w wydostaniu z tego domu córki
jakiegoś bogacza. Film zaczynał się od sceny w klubie gdzie ten...