Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam :) Szukam tytułu filmu, o dwóch siostrach którym spaliła się matka w jakiejś szopce obok ich domu. Jedna wróciła z psychiatryka i ojciec miał nową kobietę i te siostry podejrzewały macochę i ją zabiły, a okazało się że jedna z tych sióstr też zginęła w tym pożarze, a tamta wróciła do psychiatryka. Chaotycznie...

szukam dwóch filmów:
1. Tylko kawałek sceny, dziewczyna wieczorem jest z chłopakiem na basenie, na randce. On chcąc jej
zaimponować skacze do wody, ona czeka aż wypłynie, lecz on tego nie robi. Przerażona biegnie w stronę
basenu i o coś się potyka i tonie. Chłopak wynurza się i widzi unoszące się ciało na wodzie....

więcej

użytkownik usunięty

Tak pokrótce szukam wyciskacza łez, albo jakiś film gdzie się czuje przez większość filmu że coś utknęło w gardle, niekoniecznie romantyczne.
Pozdrawiam
:)

Podajemy kilka filmów (przynajmniej 3 ale może być więcej) i osoba zgadująca ma za zadanie
odgadnięcie elementu, jaki je łączy.

Np:
Piękny Umysł
Jak w zwierciadle
Fight club
Psychoza

I odpowiedź brzmi: choroba psychiczna.
Jako podpowiedzi będą służyć kolejne filmy.

Po potwierdzeniu odpowiedzi, gracz ma...

więcej

Witajcie, zbliża się Halloween, Ci którzy lubią spędzać go na strasznych filmach proszeni są o podanie ich
tytułów :)

Witam serdecznie wszystkich chętnych, którzy chcą mieć na koncie w Plusie 10zł więcej i
znają odpowiedź na moje pytanie.

nazywam się Maciej Bytniewski, można mnie znaleźć także w Google+ i na YouTube pod
tym samym pseudonimem.

Pytanie jest następujące:
1. Z jakiego filmu pochodzi scena poniżej, wygląda mi to...

więcej

siemka jak w temacie szukam filmow o takiej tematyce ze np koles jest lamusem idzie na studia np poznaje
kogos i staje sie kozakiem, lub np filmy ze np koles zdobywa super moc tylko nie spidermen czy cos

Witam.
Czy ktoś mógłby podać tytuł z tych bardzo ograniczonych informacji. Otóż oglądałem film, względni nowy,
datuje że 2003-2010. Obsadzony w konwencji podobnej do filmu ,,Melancholia", no uznajmy że czysta
sztuka ;) Pamiętam że postać drugoplanowa, pojawiająca się jakoś na początku filmu, to człowiek który...

Witam, szukam komedii bodajże francuskiej, której akcja odbywa się w jednym z francuskich miast. Jednym z motywów jest impreza, na której naćpany gościu suszy suszarką lampę a następnie układa jej fryzurę z frędzli. Widział później laleczkę Chucky. Ogólnie przyjechał do kuzyna, który "niby" studiował medycynę, a jego...

więcej

Serial był nadawany w latach 1997-2004 podobny do "Zaginiony świat" ale to nie to. Grupa badaczy w jakieś jaskini znajduje coś w rodzaju falującego lustra, przez które daje się przenieść w lata dinozaurów. Serial jest osadzony gdzieś w latach 1800 może 1850. Grupa ludzi przechodzi na drugą stronę poznają jakąś kobietę...

więcej