Mam pytanie nabyłem Obcego, wszystkie 4 filmy na DVD, i mam takie pytanie czy wersję reżyserskie są bez
lektora, w Director Cut można zmienić tylko napisy a w normalnej wersji jest lektor
Obejrzałem Spartacusa i Gre o Tron,i jeden kolega poleca mi umarlaków, drugi Wikingów a jeszcze trzeci
Breaking Bad ; P...który serial jest najmniej przewidywalny,najbardziej zaskakuje i najbardziej wciąga ?
https://www.facebook.com/mustseefilms1?ref=tn_tnmn Must-see films , wesrja
dwujęzykowa, świeżo odpalona, na pewno będzie regularnie dopieszczana:) dziękuję za
support
wiem jakie filmy beda miec powodzenie na tym portalu.musza byc wzruszajace typu chce sie zyc,gwiazd naszych wina i inne tego typu. bo wiadomo motloch lubi takie dziadostwa.oraz przede wszystkim o kalekach typu nietykalni.tutaj motloch jest juz zachwycony.ale wracajac jeszcze do polskich filmow typu ida,papusza,jestes...
więcejMaiłem go kiedyś na kasecie VHS. Był o gościu, który na drodze przy lesie potrącił lisa. Potem chyba z litości zapakował go do auta i zabrał do domu żeby go opatrzyć. Pamiętam scenę gdy facet wchodzi do garażu a lis się na niego rzuca i go gryzie (chyba). Od tej pory gość zaczyna mieć dziwne objawy chorobowe, które...
Witam szukam filmów oraz seriali (także anime) o tematyce vikings,nordic,celtic większość klasyki już widziałem lecz wiele jeszcze do zobaczenia mam :) , proszę więc o pomoc w poszukiwaniach z góry dziękuje.
W których głównym motywem jest apokalipsa (niekoniecznie koniec świata), coś na zasadzie Księgi ocalenia
- klimat upadku cywilizacji, bunty, wymarcie ludzkości. Motyw katastrofy mile widziany (susza, niskie
temperatury , cokolwiek). Za wszystkie tytuly wielkie MERCI!
Witam.
mam taki flashback z filmem ktory niedawno ogladalem i nie moge sobie za zadne skarby przypomniec
tytulu.
akcja filmu rozgrywa sie gdzies na prowincji i dotyczy zaginiedzia zony/dziewczyny faceta ktory staje na
glowie zeby ja odnaleźć. koniec koncow udaje mu sie ja jakims cudem znalesc i odkrywa przy...
Hej, poszukuję tytułu filmu gatunku sci-fi / fantasy
w którym główną rolę gra czarny mężczyzna (spore gabaryty).
Film stary - oglądałem lata temu.
Opowiada o bohaterze który ma magnetyczny młot, stalową zbroję i śmiga na motocyklu.
Bohater wraz z dwójką przyjaciół kobietą i mężczyzną (starszy) którzy mają bazę na...