Ogólnie z fabuły niewiele pamiętam. Motyw główny filmu był taki, że całość działa się w formie reality show i
wszystko było ustawione oraz dzięki kamerom obserwowane przez producentów. Filmy prawdopodobnie
dość nowy. Proszę o szybką pomoc ^^
Hej, dawno temu ogladalam film w ktorym widzimy dziewczyne nad ktora znecal sie ojciec
czy nawet cala rodzina dokladnie nie nie pamietam . Zostaje ona odnaleziona i
przydzielona do pewnej kobiety ktora pomaga odnalezc sie jej w normalnym zyciu. Ta
dziewczynka miala z 14 lat i nie potrafila mowic. Prosze o pomoc...
Hej, Szukam filmu, a raczej jego tytułu. OPIS: film jest o obcych, którzy atakują samolot jasnym światłem, ludzie zapadają w "sen" po czym wszystko wraca do normy, okazuje się później że w ręce na przedramieniu mają wczepione implanty i w tym miejscu jest mała blizna, jest lekarz który bada te implanty. Obcy chcą na...
więcej
Witam.
Oglądałem kiedyś film i za cholerę nie mogę znaleść jego tytułu bo co nie wpisze w google to mi smoleńsk
wywala :P Mianowicie w filmie tym gość zginął w katastrofie samolotu , jednak o tym nie wiedział. Dopiero na
koniec filmu go uświadomili. Czy ktoś to kojarzy?
Witam, w dzieciństwie oglądałam ciekawy film, ale niewiele z niego pamiętam : dwóch naukowców opuszcza się w batyskafie na dno oceanu, gdzie znajdują zatopiony statek, na którym nadal żyja ludzie, nie jest to jednak łódź podwodna. Pamiętam, że ci niektórzy z nich próbowali dopłynąć na powierzchnię, jednak ciśnienie im...
więcej
Witajcie. Robię projekt na studia i potrzebuję filmy, które pokazują kształtowanie się kultury w organizacjach
międzynarodowych. Bardzo pilna sprawa, proszę o pomoc :) Pozdrawiam.
1) Horror - produkcji USA, na pewno po 1995roku, pewnie po 2000roku, główną bohaterką jest opiekunka do osób starszych która zostaje wynajęta jako opiekunka do starszego mężczyzny który z tego co pamiętam był sparaliżowany, odkrywa ona tajemnice domu że żona tego mężczyzny i on sam to są afroamerykanie którzy za pomocą...
więcejWitam wszystkich! :) Od zawsze wręcz uwielbiam filmy kostiumowe, jako dziecko oglądałam bodajże na tvp 1 francuski film kostiumowy, pamiętam, że gra w nim Emmanuelle Seigner; pojawiają się w nim kaci; wątek diaboliczny; ktoś zostaje ścięty, okazuje się, że przeżył. Czy ktoś kojarzy ten film i jest w stanie podać tutuł?...
więcej
Witam,
poszukuję tytułu filmu, pamiętam tylko kilka scen więc postaram się opisać w miarę czytelnie o co mi
chodzi:
kobieta z mężczyzną w pokoju hotelowym uprawiają sex, ktoś nagrywa film z całego wydarzenia i zaczyna
ich szantażować taśmą. Z tego co pamiętam oni byli zaręczeni. A ona pochodziła z bogatego...
Szukam czegoś w rodzaju bajki, animacji wiem ze nie była Polska i była nadawana w latach połowa 90 aż po 2000. Opowiadała o owocach i warzywach, animacja składała się tylko z jarzyn i owoców ludzi tam nie było, z warzyw powstawały różnego rodzaju układy. Nikt tam nic nie mówił poruszały się oryginalne owoce i jarzyny.