Witam szukam filmy, niestety nie za wiele pamiętam.
Wiem że było dwóch lokatorów, którzy popełniali morderstwa.
Raz wpadła do nich policjantka, oni ją uwięzili, później wsadzili do auta, samochód podpalili i zpuścili z góry
żeby pozbyć się dowodów. kojarzy ktoś?
Szukam filmu o doktorze, który kobiecie w zabiegu in vitro podał swoje nasienie, ona zorientowała się dopiero po latach gdy jej syn miał około 8 lat, zobaczyła w telewizji jakiś reportaż o nim że podawał kobietom swoje nasienie i wtedy zobaczyła jaki jej syn jest podobny do tego doktorka. pamiętam też że musiała...
Witam,
Szukam tytułu filmu w którym mąż ratował kochaną żonę z więzienia, która się w nim znalazła nie z jej winy - jest jakiś motyw z guzikiem. Mąż robi wielki plany.
Jak się nazywał ten film? Mieli też syna.
Z tego co pamiętam to leciał on 2006-2007 Ale pewien nie jestem. Był w tym serialu chłopak który jeździł na
rolkach po szkole po domu, było to o nastolatkach i ich problemach.
Proszę o pomoc.
Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź. :) Jeśli nie znacie podobnych filmów może chociaż jakieś dramaty przyjdą Wam do głowy? Z góry dzięki!
Hej kilka lat temu (więcej niż 5) byłam w kinie na fajnym filmie tylko nie pamiętam tytułu i nie za bardzo fabułe
ale postaram sie coś jakoś... no to zaczeło sie że pewna dziewczyna przyjechała do (chyba) wuja który
mieszkał w domu w lesie na drugim końcu lasu mieszkał jej wuja sąsiad z którym się niewidzili od...
Poszukuję filmu o małżeństwie które żyło sobie dobrze do czasu gdy mąż zaczął się dziwnie zachowywać, stał się chyba jakiś bardziej agresywny a kobieta zaszła w ciążę, później okazało się że został on podmieniony przez kosmitów, kosmita przybrał ciało męża tej kobiety i udawał go by móc się rozmnożyć. W tym mieście...
nie wiem jak u was ale u mnie filmweb chyba psuje się, np jak daje na wyszukiwarce poszukaj filmy to nie wyskakują wszystkie gatunku,kraj,rok produkcji film jaki ustawiłem , wie ktoś jak nazywa się ten film co mówi o powstaniu styczniowym chyba albo był przed rokiem 1914.
Szukam filmu o kolesiu który szukał skarbu. Drogę do skarbu wskazywały trzy złote krzyże.Jak podgrzało się tył krzyża to pojawiał się napis z miejscem ukrycia następnego - taka gra w podchody. Koleś miał już trzy krzyże ale w żaden sposób nie mógł na mapie utworzyć gwiazdozbioru Wielkiego Wozu. Jak myślał że się nie...
więcej