Szukam czegoś w rodzaju bajki, animacji wiem ze nie była Polska i była nadawana w latach połowa 90 aż po 2000. Opowiadała o owocach i warzywach, animacja składała się tylko z jarzyn i owoców ludzi tam nie było, z warzyw powstawały różnego rodzaju układy. Nikt tam nic nie mówił poruszały się oryginalne owoce i jarzyny.
Tak jak w temacie, szukam jakiś fajnych filmów, seriali o potworach lub innych stworzeniach mitologicznych
albo coś związane właśnie z tym
Szukam filmu który oglądałem 20 kilka lat temu i nie mogę go nigdzie namierzyć. Pisałem w tej sprawie nawet do TCM ale oni nie puszczają filmów tego producenta, jak odnajdę maila to napiszę kto był producentem MGM Universal czy ktoś podobny jeden z wielkich producentów.
Witam Wszystkich;) mam na imię krzysztof i szukam dobrego filmu moze być horror,komedia,s-f,dramat i wiele wiele innych liczę że w tym mi pomożecie ;) obejrzałem już wiele filmów na prawdę dużo i mam nadzieje że w czymś mnie zaskoczycie :) za bardzo nie mam już co oglądać dlatego pisze do was uważasz się za dobrego...
Witam. Bardzo proszę o pomoc. W dzieciństwie widziałem urywki z tego filmu natomiast nie potafię go znaleźć. Pamiętam tylko, że kobieta wyjeżdżała z dużego laboratorium i zostawiła tam chyba dziecko. Jacyś terroryści przypuścili atak na to laboratorium, zrobili masakre w jadalni i z tego co pamiętam to przeżył jakiś...
więcej
Witam :) szukam filmu, komedii, mężczyzna i kobieta zakochują się w sobie, planują wspólną przyszłość,
kupują spory dom, nad wodą (?) coś mi się kojarzy latarnia morska (?) który dzielą ze swoimi dziećmi.
Problem jednak polega na tym, że każde z nich posiada 5 czy 6 dzieci z poprzedniego związku, które się nie...
Witam. Od pewnego czasu szukam jednego filmu. Z jego treści pamiętam jedynie, że
była taka szkoła do której uczęszczała pewna dziewczyna (główna bohaterka), która za
zwierzątko miała taką malutką kaczuszkę. I chyba, ale nie jestem w 100% pewna była
nowa w tej szkole i tak poznała taką grupę dziewczyn...
Witam,
liczę na to, że może ktoś będzie na tyle miły i mi pomoże :)
Szukam filmu, dość starego (oglądałam go jakoś w połowie lat 90 w TV). Był to komediodramat. Fabuła
opowiadała o otyłym nastolatku, zakochanym w szkolnej piękności, która oczywiście umawiała się z
najpopularniejszym chłopakiem w szkole, który był...
Nie pamietam tytulu ale film byl o pewnym kolesie co dostaje wypasiony tel na ktory dostaje sms co ma gdzie i
jak zrobic pozniej pamietam ze wyjezdza do czech chyba i tam gra w kasynie ale dzieki sms ktore na koncu
okazuje sie wysyla komputer wygrywa kase ale zaraz go z kasyna dopadaja i tak jakos fabula leci, na...