Witam ! szukam filmów wędkarskich czyli takich o tematyce ryb,wędkarzy czy wędkowaniu tylko nie jakieś
poradniki tylko filmy bardziej w stylu:
-Osobliwości narodowego wędkarstwa (na filmwebie jako ,,butelka na haczyku``
-Jego rybki
No i trochę film ,,Ani widu ani słychu``
To jedyne filmy jakie znam w internecie...
Witam. Szukam filmu wyświetlanego w Polsce w początkach lat 70. Czarno-biały (raczej), jakaś załoga, chyba
na kosmicznej stacji badawcze,j wykonuje swoje zadania i od czasu do czasu pojawia się "coś", duch (?),
zamazana postać, sylwetka, która ich po kolei morduje. Niestety nic więcej nie pamiętam. Będę wdzięczna...
Witam jakiś czas temu byłam w kinie i była zapowiedz filmu o chłopcu, który zaprzyjaźnił się z pasem. Wydaje mi się ze to był jakiś dziki pies, bo kazali zabijać te pieski. Oczywiście ten chłopiec bronił tamtego swojego przyjaciela psa. Wydaje mi się, że jeszcze to w czasie wojny było. I film chyba francuski. W każdym...
więcejSzukam filmu w którym była taka dziwaczna scena (czy wręcz temat), że postać z filmu strzelała do widzów w kinie. Film pewnie kl. B, sprzed 30-40 lat, może włoski.
Poszukuję filmów niszowych, których mocną stroną są dobre zdjęcia.
Jeżeli znacie takie, bardzo proszę o dopisanie do listy.
Moje propozycje:
Jaskinia żółtego psa, Taxidermia, Zakochani widzą słonie, Aaltra, Lecą Żurawie, Fando i Lis,
Genialny Klan, Przyjeżdża Orkiestra, Śmieć.
Witam jakiś czas temu byłam w kinie i była zapowiedz filmu o chłopcu, który zaprzyjaźnił się z pasem. Wydaje mi się ze to był jakiś dziki pies, bo kazali zabijać te pieski. Oczywiście ten chłopiec bronił tamtego swojego przyjaciela psa. Wydaje mi się, że jeszcze to w czasie wojny było. I film chyba francuski. W każdym...
więcej
Witam was bardzo dlugi czas szukam tego filmu i nie wiem
Pamietam ze na poczatku byl chlopiec ktory mial chore nogi ale podczas biegu jakby je odzyswkal, poszedl do wojska
pamietam scene gdy szybko rozebral jakis karabin , najszybciej ze wszytskich. Pamietam tez ze kiedys spotkal kolezanke w
jakim klubie nago...
czy znacie może filmy, w których pojawiają się sceny z cmentarzem? potrzebuje tego do opracowania projektu
scenograficznego.
dzięki wielkie za wszelką pomoc ;)
Bar bistro w Nowym Yorku. Właściciel jest chyba Rosjaninem z pochodzenia, w barze widać różne rosyjskie
napisy. Jest późna pora, lokal powinien już być zamknięty ale właściciel jeszcze przeciąga. Do lokalu
wchodzi dziewczyna siada przy barze zamawia kawę. W czasie rozmowy z barmanem opowiada, że
właśnie rozstała...