Witam,
Jakis czas temu obejrzalem pewien film i nie moge sobie przypomniec co to bylo.
Film byl chyba hiszpanski ale nie jestem pewien. Jakby dramat, ale fantastyczny (pamietam tytlko wrazenia)
Na poczatku byla jakas prezentacja broni. Cos sie stalo i jakas dziewczynka dostala jakiegos urazu, czy
czegos. Jej...
wiem tyle że to polski film z lat 70 lub 80 chodziło w nim o tym że koleś porwał autobus ogórka i wziął
pasażerów na wesele bo nikt inny nie był jest to polski film dziękuję za info z góry
Witam!
Od pewnego czasu siedzi mi w głowie fragment bajki (Prawdopodobnie kilku-odcinkowej)
która była emitowana w telewizji, gdy byłam małą dziewczynką. za nic nie mogę sobie przypomnieć tytułu, ale pamiętam imię jednej z bohaterek. Miała na imię Kija. W tej bajce byli egipscy bogowie (m. in. Set, Ra...) i chłopiec...
Witam,
Film o którym mowa leciał kilka dni tema na którymś kanale Canal+. Był to thriller, w którym facet po 30
przetrzymywał dziewczynę w swoim mieszkaniu w takim jakby schronie. Był tam moment, w którym ogolił jej
włosy. Z biegiem czasu zaczął ją wyprowadzać do swojego mieszkania a później też na dwór. Wie...
Stary horror (lata 80/90)? Sci-fi? Rodzinka dostaje? Wynajmuje? Zatrudnia? Kupuje? Nianie/pomoc domowa, ktora jest robotem. Dzieci na poczatku probuja jej dokuczac, na przyklad podkladaja jej pinezke na krzeslo, ona siada, a ta pinezka jest zmiazdzona. Potem pojawia sie druga niania robot i one walcza ze soba. Pamietam...
więcej
Czy ktoś z Was rozpoznaje film, w którym przedstawiony jest facet w średnim wieku - jest rybakiem - ma
piękną żonę i syna, który chce zostać komikiem, ale jego kariera idzie słabo. Przygarnia jakiegoś przybłędę,
młodego mężczyznę, który wdaje się w romans z jego żoną... To amerykańska produkcja...
Cześć,
czy wiecie co dzieje się z tą produkcją? Jakoś rok temu było sporo wywiadów z Żuławskim, w styczniu 2014 r. miały się zacząć zdjęcia, ale od dłuższego czasu panuje cisza na ten temat...
Wie ktoś coś? Może redakcja?:)
Poszukuję pewnego filmu z taką oto fabułą. Gościu wychodzi z więzienia i po powrocie do domu okazuje się że
jego syn 'albo córka' zmienił płeć . Niestety nic więcej nie wiem z strasznie mi zależy żeby dowiedzieć się tytuł
,Pozdrwiam
Proszę o polecenie mi absurdalnego filmu. Filmy, które mi przypadają do gustu to absurdalne filmy, często
zmuszające do refleksji zawierające erotykę, narkotyki, przemoc, problemy psychiczne i takie które większość
ludzi nazwałaby 'chorymi'. Filmy jakie mi przypadły do gustu tego typu to np. Acid House, Natural...
Witam Chciałbym prosić o pomoc w znalezieniu filmu, bo niestety nie pamiętam tytułu oglądałem ten film
jakieś 3/4 lata temu na Canal+ Pamietam, że miejsce działo się w miejscu, gdzie było morze młody chłopak
odbijał piłęczke na dworze o swój dom, wtedy podeszła do niego jakaś kobieta proponując mu seks, gdy...