Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kochani, pomozcie... Po glowie chodzi mi pewna scena, ale nie moge za nic przypomniec sobie z jakiego filmu
ona pochodzi... Otoz chlopczyk znajduje na ziemi piskle i chce sie nim zaopiekowac i chyba chowa go pod
kurtke i niechcacy zgniata... Nie jestem przekonana na sto procent, ze tak to szlo, ale juz nie raz nie...

więcej

o kosmitach, wydaje mi się, że w filmie tym ( czy może raczej serialu ), kosmita biegał wokół domu, czy też ten
dom nachodził? A potem się tam ukrywał? Wiem, że to praktycznie żadne informacje.

Film był o dziewczynie która szukała chłopaków. Co jakiś czas przenosiła się do innej
szkoły, zmieniano jej nazwisko itd. W jednej ze szkoły poznała chłopaka, którego
niedawno zostawiła dziewczyna. Zaprzyjaźniła się z nim, opowiadała mu o sobie,
wszystko co mówiła było kłamstwem. Była ona chora psychicznie,...

Witam. Poszukuję nazwy pewnej amerykańskiej komedii opowiadającej o chłopaku cierpiącym na dziwną chorobę, przez którą musiał być zamknięty w dużej przezroczystej kuli. Chłopak ten, jeżeli dobrze pamiętam ucieka z domu i ma w tym czasie dużo ciekawych przygód. Później okazuje się, że tak naprawdę nie był on...

Witam. Szukam filmu z gatunku thriller / horror . Dawno już go oglądałem, wiec mogę napisać tylko , że prawie cała akcja filmu działa się w kinie, gdzie ludzie oglądali w nim horror i pewien widz zabijał tych ludzi w kinie. Jeszcze sobie przypominam, że ten zabójca wracał do domu z oczami, które wydłubywał ludziom i...

więcej

Jak w temacie poszukuję polskiego filmu na wieczór. Tylko nie komedia, z dobrą grą aktorską i historią

Oglądałam go już jakiś czas temu na CANAL+. Film z rodzaju horror/thiller. Nie pamiętam tytułu ani do końca fabuły.
1.Główną bohaterką jest kobieta. Przeprowadza ona rozmowę/przesłuchanie z mężczyzną (chyba w szpitalu ale nie jestem tego pewna). Okazuje się, że mieszka w nim kilka dusz i przez to ma wiele osobowości....

więcej

Witam.

Ostatnio oglądałem teledysk który był zrobiony z urywek jakiegoś japońskiego filmu.Dużo się naszukałem ale
bez skutku.Jest to jakaś smutna historia o Ojcu i Synu.Od razu mówię że to nie film "Jak ojciec i syn".Jak by
ktoś pomógł to był bym bardzo wdzięczny :)

PS....

Jolo polo słeg xD

Szukam filmów fantasy do obejrzenia. Jedyny wymóg to to aby był z minimum 2010 :)

Z góry dziękuję :D

Witam poszukuję bajki która opowiadała o chłopcu który przeniósł się do innego wymiary, gdzie znalazł
przyjaciół i za pomocą kryształu przyzywał stwory do pomocy w pokonaniu zła