Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuję filmu o puszystej dziewczynie brunetce chyba z kręconymi włosami która pomimo dezaprobaty swójego chłopaka i chyba przyjaciółki wzięła udział w jakimś konkursie piękności zajęła bodajże 2 miejsce ale coś tam się stało dziewczynie z pierwszego miejsca i awansowała do następnego etapu konkursu.

Witam i proszę o pomoc w mojej sklerozie. Poszukuje filmu o amerykańskiej (chyba) rodzinie rasistów
ewentualnie nazistów, którzy po awanturach z mieszkańcami, sąsiadami zabarykadowali się w domku chyba w
górach i tam zostali zaatakowani przez policje i wojsko, gdzie doszło do strzelaniny.

ja bym chciala zobaczyc film oparty na ksiazkach jude deveraux "życie raz jeszcze" albo "naiwedzona"

Witam.
Poszukuję filmu, pamiętam że w tym filmie występował ojciec czarodziej i córka czarodziejka w której zakochał się jakiś chłopak i przychodził do niej do jakiejś willi w lesie. Z góry dziękuje za pomoc :)

Z 3 miesiące temu w TV leciał film USA, jak małżeństwo jedzie pustymi autostradami, tylko kaktusy, kamienie itp. Jest upał psuje im się auto, nie jest to film "Autostrada strachu czy :"Droga do nikąd" Facet idzie szukać pomocy, kobieta zostaje w aucie postanawia sama coś z tym autem zrobić. Podjeżdża facet już starszy...

więcej

siemka szukam filmu oglądałem go pare lat temu leciał chyba na tvp1 albo tvp2 nie pamiętam teraz
chodzi o chyba 2lub 3 siostry które wychowywała matka która potem zabiła jedną z nich te siostry często
uciekały do ciotki po kilkunastu latach oddały sdprawę do sądu o zamordowanie tej właśnie siostry
była robiona...

siemka szukam filmu oglądałem go pare lat temu leciał chyba na tvp1 albo tvp2 nie pamiętam teraz
chodzi o chyba 2lub 3 siostry które wychowywała matka która potem zabiła jedną z nich te siostry często
uciekały do ciotki po kilkunastu latach oddały sdprawę do sądu o zamordowanie tej właśnie siostry
była robiona...

więcej

1. https://33.media.tumblr.com/4f412e25006c56bbc3028be182b0783f/tumblr_n3gsqabyxE1r dsbb4o1_500.gif

2. https://38.media.tumblr.com/7202e5fd69e48d983741fdcc0f2a68fb/tumblr_mss231izj91r dsbb4o1_500.gif

Film opowiada historię młodej kobiety, która chyba była kolarką, ale w wyniku wypadku zostaje sparaliżowana.
Długo leży w szpitalu zrezygnowana, aż w końcu zaczyna rehabilitację i zaczyna samodzielnie chodzić.
Postanawia zostać pilotem samolotu.
Pamiętam jedną scenę, gdzie wraz z przyjaciółkami lecąc samolotem...

więcej

Wtam! Poszukuje tytulu filmu, w ktorym gral chlopiec i jego matka. Ze wzgledu na moja zaawansowana skleroze, pamietam tylko, ze byla on przeciwna wysylaniu chlopca do szkol i chciala rozwijac w nim nieszablonowe myslenie. Za co oczywiscie obrywala... chlopiec ogolnie dorosl a matka umarla (jak to zwykle bywa), i tyle...

więcej