Witam, szukam filmu, starego. Niestety nie pamietam duzo szczegolow, ale napewno widzialem go w telewizji, to po pierwsze. Po drugie akcja filmu dziala sie w jednym miejscu, bylo to cos w rodzaju zamku, moze dwoch wiez lub budynkow, byly one polaczone mostem. W jednej wiezy byli wikingowie lub rycerze a w drugim...
WITAM KIEDYŚ PUSZCZANO W SZKOLE DLA MŁODZIEZY FILM O DOJRZEWANIU JAK PIERWSZY RAZ CI STAJE JAK ZOBACZYSZ LASKĘ ITP. MOŻE KTOŚ WIE JAK SIĘ TEN FILM NAZYWAŁ.
poszukuje nazwy filmu w którym facet w ten sam dzien zostaje zwolniony z pracy nakrywa zone z kochankiem. Potem idzie do baru i dosiada sie do niego inny facet, który każe mu napisac na krtce 5 nazwisk osób których nienawidzi i potem poklei zabija te osoby począwszy od tej, która jest pod numerem 5 i jest to jego szef....
więcej
Witam.
Szukam tytułu filmu., oglądałem go kiedyś ale zapomniałem jego tytułu. Pamietam mniej wiecej o co sie w
nim dzieje. Otóż film jest o gościu który siedzi w wiezieniu funkcjonariusze próbują wydobyć z niego jakieś
ważne informacje (nie pamiętam jakie). Potem zabija swojego współlokatora i trafia do izolatki....
Szukam filmu o dwóch policjantach (jeden łysy i czarny, drugi biały ) zamieszanych w sprawy uliczne, narkotyki. Akcja dzieje się prawdopodobnie w stanach, na końcu grają w rosyjską ruletke,maja wybór strzelic w siebie lub kolege. Biały przykłada sobie do czoła lufe, ratujac kolege. Czarny postepuje inaczej i chce...
witam wszystkich,
mam pytanko możecie polecić mi jakiś dobry film coś na styl niezgodnej czy dawcy pamięci
z góry dziękuje
pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
No więc film nie jest jakiś nowoczesny, podejrzewam lata 80-90. Jest on o "ochroniarzu" w barze. Był on
bardzo silny, zakochał się w pielęgniarce albo lekarce, która go opatrywała po bójce. Wynajmował pokój na
jakimś ranczu u farmera, a na drugim brzegu jeziora stała ogromna willa. Z ochroniarzem z tej willi na...
Witam poszukuje filmu który oglądałem w dzieciństwie. Niestety zbyt wiele z niego nie pamiętam. Kojarzy mi
się że to raczej film podchodzący pod thriller, akcja raczej na pewno działa się w jakimś zimnym miejscu(był
śnieg) , była grupka niewielu hmm 6-8 ludzi, pamiętam że jedna scena wydarzyła się w sklepie bodajże z...
Cześć.Szukam filmu,który oglądałem w dzieciństwie.Opowiadał o dwóch siatkarzach plazmowych,którzy
jeździli po turniejach w Californii.Byli przyjaciółmi i o coś się posprzeczali,pewnie chodziło o dziewczynę Ale
jednak dalej ze sobą grali.Tyle pamiętam.Wiem,że był to film z lat 90-tych.Proszę o pomoc.