Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu nr. 5

użytkownik usunięty

1. Prawdopodobnie prod. francuskiej. Lata 90. Niezbyt urodziwa pracownica domu mody dostaje od
wędrownej handlarki buty. Gdy je zakłada staje się piękna i uwodzi swojego szefa.
2. Prod. USA z lat 80, 90. Chłopak uczy niewidomą dziewczynę tańczyć.
3. Prod USA lata 80. Detektyw i jego pies - owczarek niemiecki. Min....

więcej

szukam filmu kiedyś dawno go oglądałam i nie pamiętam tytułu film był o seryjnym zabójcy którego nie mogła złapać policja poproszono pania psycholog czy psychiatre nie pamietam... a on mial jakis uraz z przeszlosci i bala sie wychodzic z domu wkoncu ten morderca zaczol polowac na nia super film ale nie pamietam tytułu...

więcej

Opowiadał o dwóch chłopcach i jego rodzinnie. Jeden z nich jeździł na wózku a drugi umarł wskakując basenu. Na końcu ten na wózku umarł bo zachorował. Rodzice nienawidzili chłopaka na wózku ponieważ obwiniali go za śmierć tego młodszego (ten co wskoczył do basenu).
Mam nadzieje że mój marny opis choć trochę pomógł w...

więcej

Czy ktoś mógłby polecić jakieś filmy typu thriller, czy dramat, coś w tym stylu. Obrazy, które dzieją się wśród bogaczy, milionerów. Można podziwiać nowoczesne domy, eleganckich ludzi. Coś może jak: Noc oczyszczenia, Anatomia strachu. Po prostu bogactwo jest tłem, stanowi ciekawy dodatek.

Żeby to były filmy w miarę...

więcej

Szukam filmu. Oglądałam go dawno temu. Pamiętam ze facet zabił swoją kobietę, zzucił ją z dachu a potem związał się z jej siostrą (nieswiadomą niczego) ktora zachowała po niej but. Byli razem szczęśliwi, ale ona zaczeła cos podejrzewać. Na koniec filmu pojechałą do domu jego matki, poznała prawdę i on tez tam pojechał....

więcej

Film oglądałem jakieś 10 lat temu jak nie więcej hehe. Ogólnie opowiadał on o elfach, dokładniej o parze elfów, którzy przed
czymś tam mieli uciekać. Pamiętam że była scena z weselem - jakiś elf bodajże przez balkon wypadł albo przyleciał jakoś tak.
I kolejna scena którą pamiętam to jak ta para elfów była u wujka...

więcej

witam szukam filmu jest on stary a akcja dzieje sie w wiezeniu opisze go co jeszcze tam pamietam z tego filmu a wiec: akcja sie dzieje w wiezeniu dziewczyna została skazana i idzie do wiezenia dziewczyn i ochroniarz wybiera sobie dziewczyny i wykorzystuje je seksualnie w kantorku czy gdzieś idziej ;pp wie moze ktos jak...

więcej

Była dziewczyna, blondynka, która mieszkała w małym miasteczku wyjechała do Hollywood zrobiła tam karierę, poznała
męża pisarza i chciała wrócić do tego małego miasteczka. Wynajęła swojego byłego i jego kumpli do odbudowy domu, w
którym miała zamieszkać razem z mężem. I ten były dalej ją kochał, żeby się zemścić...

więcej

Witam,
Gdzie można obejrzeć stary horror "U progu tajemnicy". Kiedyś był emitowany w TV, ale to było dawno temu. Film składa się z kilku nowel filmowych. W jednej z nich głównym bohaterem jest manekin, dość przerażający. Uważam ten film za jeden z najlepszych a może najlepszy horror jaki kiedykolwiek...

Poszukuje pewnego filmu którego widziałem nie dawno trailer był on bajka o takim dmuchanym białym gościu
który był podobny do tego z reklamy michelin i chciał zostać superbohaterem pomoże ktoś??