jak byłem mały to na kasecie vhs był urywek pewnego horroru
a właściwie jedna scena:
Kobieta krzycząca w aucie (noc/ulewa) gonił ją jakiś typ (potwór/mutant/zombie?) i
przykładał mordę do szyby auta, na szybie zaczęły pojawiać się robaki (może
wychodziły mu z pyska?), pełno glist czy innego badziewia. Niestety...
Szukam filmu produkcji polskiej.
Nie pamiętam kto tam grał ale wiem że było bardzo mało aktorów.
Akcja działa się w szpitalu. Jakiś facet tam trafił i (chyba) ktoś mu powiedział, że jak znajdzie się na
ostatnim piętrze (skąd będzie widać chyba jakieś drzewo - nie jestem pewnien mogę coś kręcić) to znaczy
że...
Dokładnie oglądałam go na Video w 1992 roku była wtedy modna wymiana. Nie pamiętam wiele to ponad 20 lat temu. Grupa ludzi, badaczy płynie statkiem docierają na wyspę osnutą mgłą, jak się okazuje wyspa jest zamieszkała przez zmutowane genetycznie dzieci a raczej płody ludzkie. Z tego co pamiętam kiedyś tam pozostawiono...
więcej
1. "Okna strachu" z 2003r.
2. "Pogrzebana prawda" z 1996r.
3. “Bal maturalny" z 2008r. -o chorej miłości nauczyciela do uczennicy.
4. Film z motywem zastrzelenia przez żonę męza/dziecka/koleżanki
5. Filmu z motywem porwania dziecka z szkoły.
6. Filmu o ośrodku dla młodych ludzi gdie rządzi gang/są wytwarzane...
Szukam filmu o ludziach skazanych za coś, chyba brakowało miejsc w więzieniach czy coś, już nie pamiętam. Ktoś wpadł na pomysł żeby wywieść tych ludzi na wyspę. Pamiętam że była tam zima. Przy ściąganiu ich na tą wyspę, była telewizja chyba, dziennikarze. Dostali jedną łódź którą mogli dopłynąć do specjalnego punktu...
więcej
Szukam jakiś filmów o psychopatycznej miłości.
Oglądałam już:
Strach, Zauroczenie, Trujący bluszcz, Pupilka profesora, musisz być mój, osobista trenerka, żona z internetu...
Możecie podać tytuły filmów o zbliżonej tematyce?
Mam dla was rebus filmowy do rozwiązania. Nie ukrywam, że po prostu potrzebuję waszej pomocy, bo sama rozwiązuję zaledwie część.
Oto rebus: http://zmniejszacz.pl/zdjecie/176/1039962_filmy.jpg
Drugi obrazek to "Władca pierścieni" (ma to znaczenie która część?), a trzeci, jak sądzę, "Prawdziwa historia".
Pytaniem...
Witam. Widziałem kiedyś pewien film i chciałbym sobie go odświeżyć. Nie jestem pewien czy czasem nie
francuski komedio dramat. Było to o chłopaku, który nie chciał chyba wychodzić z mieszkania, a ojciec
przyprowadził mu w końcu pewną dziewczynę. W tym filmie był dziwny motyw tego, że chlopak próbował
przeciąć...
facecie,który siedzial i razem z innymi kopał kilofami,pozniej kojarze,ze wydostal sie jakos na wolnosc,spotkal tam dziewczyne,ktora dowiedziala sie o nim rzecz,przez ktora posadziliby go znowu,szantażem zmusila go do malzenstwa,wkoncu nie wytrzymal i nie chcial jej to ona podala na policje ta rzecz,ktora wiedziala o...
więcej
Witam drodzy filmwebowicze.
Mam prośbę do was względem jednego filmu. Poszukuje filmu z przedziału 2000-2012 jest to film który jest w
języku hiszpańskim ew angielskim. Fabułę pamiętam średnio,...