Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

pamiętam jakieś czarne kamyki, opuszczony dom, film niby w konwencji horroru, gdzie dziecko słyszało jakieś głosy - okazało się, że obcych, którzy wzywają je do jakiegoś miejsca, gdzieś na kempingu(?)... A na koniec parę dzieciaków obcy zabierają na nową planetę gdzie od początku mają zacząć ludzką cywilizację. Biegną...

więcej

Cześć

Poszukuję filmów postapokaliptycznych. Zna ktoś jakieś poza wymienionymi niżej?
Księga Ocalenia,
Jestem Legendą,
Droga,
The Walking Dead.

Poszukuję tytułu horroru o którym usłyszałem od znajomej. Fabuła mniejwięcej jest taka, ze jakas kobieta zamyka w
pomieszczeniu pare osob i nad nimi jest licznik procentow i musza sobie zadawac bol, az licznik dojdzie do 100%, czy cos
w tym stylu. Kojarzy ktos? Z gory dzieki za opowiedzi

Lubicie bałwanka Olafa z "Krainy Lodu" (2013)? Jeśli wam się podobał, napiszcie o tym :D

Film opowiada o syrenie która w czsie sztornu trafiła do basenu, kiedy minoł już ten sztorn
dwie dziewczyny przyszły zobaczyć co się dzieje i wogóle bo było tam dużo ludzi i tak dalej.
Jedna z tych dziewczyn wpadła do wody, a bardzo się jej bała bo jej rodzice jak była mała w
wodzie zgineli. Ale uratował ją...

akcja dzieje się w jakimś domku na odludziu. mała dziewczynka mści się na jakimś mężczyźnie, który zgwałcił jej koleżankę. kojarzycie coś?

Jaki jest waszym zdaniem najlepszy film który pokazuje okrucieństwo i bezsens wojny?

Szukam filmu o doktorze, który kobiecie w zabiegu in vitro podał swoje nasienie, ona zorientowała się dopiero po latach gdy jej syn miał około 8 lat, pamiętam też że musiała poźniej z nim prowadzić jakieś batalie, kto wie to proszę niech mi pomoze,

Cześć Wam. Sporo czasu temu oglądałam film, teraz utkwił mi w głowie, a nie pamiętam
tytułu.
Było coś takiego, że jakiś mężczyzna (chyba pochodził z biedniejszej rodziny) wyjechał gdzieś w
celu zarobku, nie wiedział, gdzie go wiozą. Na miejscu dowiedział się wszystkiego. Chodziło o
to, że musiał brać udział w...

więcej

http://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2014/10/d94beaac-913b-446b-b9ef-89ea73e84016_gif.gi f