Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

może ktoś skojarzy? film nie był amerykański (tak mi się zdaje) w miarę nowy (tj. nie starszy niż 2000r.) tytuł
nie był na polski przetłumaczony, brak znanych aktorów i mała ilość głosów... teraz trochę co do fabuły:
stewardessa poznaje gościa na lotnisku, zakochują się w sobie, biorą ślub, kobieta zachodzi w...

Polski, czarno-biały film. Ojciec z synem są nad morzem (albo jakimś większym jeziorem) i rozbijają obóz gdzieś na wydmach (chyba). Ojciec poświęca synowi całą uwagę do momentu, gdy zjawia się kobieta, która chyba tam łódką przypłynęła z innym gościem, ale się z nim pokłóciła. Mały schodzi na drugi plan, bo tatuś...

Wielka świetlista kula zabija ludzi w bazie kosmicznej na jakiejś dalekiej od ziemi planecie, w końcowej scenie
(chyba) podczas próby dostania się do ukrytych w bazie ludzi - przepalania wielkiej zapory, odchodzi nie
wiadomo dlaczego.
Bardzo proszę o pomoc, z góry dzięki!

witam !
kiedyś oglądałam film nie pamiętam nazwy , ale akcja działa się w Ameryce hmm w jakimś mieście był duży
wirus ludzie umierali , nawet zwierzęta, była kwarantanna , ludzi zamykal w szpitalach i nie mogli wyjsc na
zewnątrz , nie pamietam rocznika ale dawno go oglądałam.

film niedawno leciał w tv. Był o dziewczynie ok 15 lat która umówiła sie z jakimś gostkiem przez internet, spotkała sie z nim i potem znęcała się nad nim bo on zgwałcił i zabił jej przyjaciółkę

może ktoś skojarzy? film nie był amerykański (tak mi się zdaje) w miarę nowy (tj. nie starszy niż 2000r.) tytuł
nie był na polski przetłumaczony, brak znanych aktorów i mała ilość głosów... teraz trochę co do fabuły:
stewardessa poznaje gościa na lotnisku, zakochują się w sobie, biorą ślub, kobieta zachodzi w...

czy znacie jakies filmy o tematyce swiat bozego narodzenia (atmosfery i ukazania zwyczajow) w usa z lat
90???

Jest to historia jakiegos czlowieczka ktory ma rozne sytuacje w zyciu (praca, dom )
a caly dowcip polega na tym ze myje wlosy szamponem reklamowanym w telewizji co powoduje przenikanie do glowy substancji ktora pozwala na sterowanie jego myslami i jest pokazane jak inny gosc siedzie gdzies przy mikrofonie i mowi do...

więcej

Ogólnie z fabuły niewiele pamiętam. Motyw główny filmu był taki, że całość działa się w formie reality show i
wszystko było ustawione oraz dzięki kamerom obserwowane przez producentów. Filmy prawdopodobnie
dość nowy. Proszę o szybką pomoc ^^

Hej, dawno temu ogladalam film w ktorym widzimy dziewczyne nad ktora znecal sie ojciec
czy nawet cala rodzina dokladnie nie nie pamietam . Zostaje ona odnaleziona i
przydzielona do pewnej kobiety ktora pomaga odnalezc sie jej w normalnym zyciu. Ta
dziewczynka miala z 14 lat i nie potrafila mowic. Prosze o pomoc...

więcej