Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam wszystkich,

Poszukuję filmu, który oglądałam wieki temu, a który od niedawna chodzi mi po głowie.
Jednym z bohaterów jest twórca komiksów. Natomiast w samym filmie "ożywa" bohaterka, którą on sam
tworzy. Kobieta była z tego co pamiętam rudowłosą pięknością. W filmie jest również wątek kwiatu - czarnego,...

więcej

Witam mam problem ,szukam takiego serialu lub filmu chyba produkcji usa , z tego co pamiętam to polski
tytuł brzmiał W BLASKU FLESZY. nie jestem pewny , nigdzie nie potrafię tego znalesc tam chyba grał dolp
lundgren tez nie jestem pewniem.

nie wiecie może jak nazywqa sie taki film o dwojce dzieci ktore poznaja tajemnice chyba swojego taty (siostra i
brat) ktorzy scigani przez tajnych agentow trafiaja na dziwna wyspe pelna stworzen ktore nie istnieja. Mam ten
film na plytce ale ja zgubilem i ni pamietam tytulu wiecie mozer jak ten film sie nazywa?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Szukam filmu, film jakoś zaczyna się od wyjazdu kilku chyba amerykańskich studentów do Finlandii gdzie w celu zrobienie sobie zdjęć przekraczają granicę Związku Radzieckiego i zostają wzięci za szpiegów i od tej chwili zaczyna się pogoń za nimi. Pamiętam że film był kapitalny, niestety nie pamiętam tytułu bo to było...

więcej

Zna może ktoś filmy z motywem indiańskim?

Mozecie polecic jakies jakies fajne horrory,thrillery,sportowe(najlepiej o boksie,surfingu) i
komedie najlepiej jakies nowe
Z gory dzieki ;)

Ten film oglądałam bardzo dawno, może nawet 20 lat temu. Pamiętaj, że opowiadał o dwóch braciach, którzy
byli ofiarami przemocy domowej. Budują razem jakaś latająca maszynę. Starszy brat przygotowuje
młodszego do ucieczki. Pamiętam, że daje mu znaczki pocztowe, by ten mógł napisać list. Na końcu filmu
mlody chce...

więcej

Witam. szukam filmu który leciał w tv TCM. Film czarno biały. Opowiadał o czarnoskórym detektywie który trafił
do miasteczka w stanie gdzie jeszcze czarnoskórzy byli traktowani jak niewolnicy. W mieście tym zabito
młoda dziewczynę i on miał rozwiązać sprawę. pomagał mu trochę szeryf choć tylko z musu na początku,...

więcej

Witam, tak jak w temacie szukam filmu. Nie wiem kto w nim grał, z którego roku czy nawet producenta. Zam
tylko kawałem filmu, Rzecz dzieje się chyba gdzieś w Afryce (tak przypuszczam), ludzie chyba muszą tam
wybudować most czy linie kolejową, lecz cały czas atakują ich dwa lwy i nie mogą dokonczyć pracy.
Pamiętam...

więcej