Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

wtajcie, pomóżcie ? kiedys ogladałem na yt film było tam coś takiego że mlody chłopak zdał liceum i miał isc do oxfordu, miał go do tej szkoły wprowadzić brat Cioteczny ale jak przyjechał okazalao sie że wcale on tam nie studiuje tylko czyści baseny postanowil potem otworzyć burdel w domu jedngo klienta . więcej nic...

więcej

Gra polega na podaniu do zaproponowanego tytułu filmu kolejnego, w którym występują podobne sceny bądź zachowanie aktorów, ich charakter jest bardzo zbliżony.
Każdy nowo podany tytuł filmu należy uzasadnić, wskazać wspólność cech.

Witam szukam filmów w których szarzy ludzie z z nizin społecznych pną się w góre coś jak np film : Gol albo
Wyścig z czasem

Coś w stylu Kodu Nieśmiertelności, Lubi kocha szanuje, a nawet trochę Mr. Nobody. Chodzi mi po prostu o
produkcje, podczas których oglądania delikatny uśmiech sam rośnie człowiekowi na twarzy, gdy widzi
rozgrywające się na ekranie wydarzenia. Albo przynajmniej pokazują one tę jasną stronę uczucia, w jakie...

Zastanawiam sie czemu zadna wytwórnia nie kupila jeszcze praw do wyreżyserowania Sagi " Zwiadowcy" Johna Flanagana. Przeciez to jest niesamowita Ksiazka ,ktora wydala juz 12 Część. a Jestem pewny,ze wytwornie sporo by na tym zarobili. A wy jak sadzicie? Kto w temacie niech odda swoj komentarz.

Mam pytanie do fanów serii bądź tych którzy po prostu to oglądali, czy moge pominąć wszystko i zacząć
oglądanie od prequela czy lepiej nie ?? Za odpowiedzi bardzo dziękuje. Pozdrawiam.

Mogą być to filmy dokumentalne lub fabularne. Obojętnie. Związane z tematyką: Czarnobyla, WTC, Strefy 51, Pentagonu, Watykanu (co tam się dzieje, co ukrywają), może być temat Wojny Światowej I/II (ale najlepiej coś takiego dziwniejszego, co nie jest podawane do opinii publicznej). Ogólnie interesują mnie dziwne rzeczy,...

więcej

Gra polega na podaniu do zaproponowanego tytułu filmu kolejnego, w którym występują podobne sceny bądź zachowanie aktorów, ich charakter jest bardzo zbliżony.

Hejoo

Jak napisałem w temacie. Był taki zwiastun gdzie było 3-4 bohaterów wyglądających
jak power rangers ;d Byli oni na jakiejś planecie(chyba na marsie) i mieli pozbyć się
tamtejszych mieszkańców (marsjanów jak dobrze pamiętam). Wiem, że to mało ale
film był reklamowany nie dawno i możliwe, że jeszcze nie...

więcej