Leciał w TV parę razy nigdy nie widziałam całego filmu, film z lat może 1997-2004. Tyle pamiętam- w szpitalu leży mały chłopiec 7-10 lat, zupełnie łysy ma raka. Leży pod aparaturą, cały czas ktoś przy nim siedzi, jednak dziecko jest bardzo wesołe i pogodne po mimo choroby. Ktoś do niego przychodzi jakiś gościu, może...
więcej
Szukam wszelakich filmów o tematyce kibicowskiej.
Fabularne i dokumenty.
Mogą być lużno powiązane z tematem.
Z góry dziekuje.
Witajcie, kiedyś na przełomie (2006-2009) nie pamiętam dokładnie, oglądałem pewien film ze stajni Bollywoodu(Indie)
napisze wszystko co o nim pamiętam, może ktoś rozpozna.
Pamiętam, że ogólnie film był przekrętach różnej maści była tam grupa młodych ludzi którzy chcieli w jakiś sposób
dorobić pare groszy, pewnego...
Od kilku lat poszukuję takiego show, które było puszczane na którymś z programów
CHYBA z 7-10 lat temu. W show brały udział dzieci, które bodajże wykonywały jakieś
zadania, a drużyna, która zrobiła to gorzej miała na drugi dzień zadanie karne. Co
odcinek któreś z uczestników odpadało. Były o ile dobrze pamiętam...
Witam, dawno temu widziałem zwiastun mam wrażenie, że był to Spider-Man, jednak nie potrafię tego
odszukać.
W trailerze była mowa o "odkryciu przez naukowców i odbudowaniu DNA superbohatera" W wyniku czego
powstało demoniczne alter ego bohatera. Na początku myślałem, że chodzi o Spidermana 3, jednak nie jest to...
Witam,
Poszukuję filmu, pamiętam tylko tyle akcja działa się na łodzi podwodnej lub statku i
załoga tego statku wystrzeliła rakiety jądrowe(były tam jakieś spory czy odpalać czy nie)
(chyba było to jakieś miasto w Australii, ale mogę się mylić), na końcu żołnierze opuścili
tą łódź/statek właśnie w tym mieście i...
Witam. Od dłuższego czasu poszukuje filmu który kiedyś oglądałem. Pamiętam że koleś brał jakieś
niebieskie tabletki i po nich stawał się mądry i potem chyba je ulepszyli żeby miał więcej wiedzy... Coś
takiego ale oglądałem dawno i nie pamiętam za bardzo.
Dziękuję za wszelka pomoc i pozdrawiam.
Witam. Sorry,ale proszę o tytuł filmu,zupełnie wyleciał mi z głowy,a bardzo fajny.
Rzecz dzieje się w Afganistanie,mąż dziennikarki zostaje porwany przez talibów.
Bardzo dziękuję.Pozdrawiam
Witam. O ile dobrze pamiętam w 2012 byłem w kinie na przeglądzie filmowym. Mówili trochę jak powstają filmy itd.
oraz puścili kilka krótkich filmów/animacji (m.in. Katedra). Pamiętam też, że była tam kilkuminutowa bajka,
opowiadająca o dwóch zwierzętach które nawzajem zazdroszczą sobie swojego życia. Wykonała i...
Hej, kiedyś oglądałam serial kryminalny, pamiętam że bardzo mi się podobał,ale nie pamiętam tytułu.
Mniej więcej z tego okresu co kojak, może trochę późniejszy, pamiętam że był na komisariacie taki gliniarz chyba nazywali go zwierzak, bo na prawdę był nieokiełznany, gryzł zatrzymanych, i zachowywał się jak niezły...