Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dość dawno temu szedł w telewizji film w kinie nocnym o lekarzu który robił doświadczenia na ludziach gdzie w efekcie postarzał ich(wyglądali jakby mieli progerie) a lekarkę która zajęła się tą sprawą chciano zabić(film coś na styl "Comy"). Film zaczynał się od momentu gdzie ze szpitala uciekający mężczyzna wpadł pod...

więcej

Od paru lat szukam serialu Włoskiego o klasie niezdyscyplinowanych samych chłopców. Żaden nauczyciel nie radził sobie z tą klasą, dopiero stary nauczyciel po woli wyprowadza tych chłopców na prostą. Serial składał się z 3-4 odcinków. Leciał w latach 70 tych, z góry dodaję nie jest to "Klasa III C"

Witam, poszukuje pewnego filmu. Oglądałam go bardzo dawno, wiec nie pamiętam szczegółów. Ten film jest
chyba amerykański i dość stary może lata 70.(?) Opowiada o jakimś hrabi (chyba), on ma na twarzy taką
okropną bliznę, co go szpeci. I w jego domu pojawia się jakaś młoda, śliczna dziewczyna i teraz nie wiem czy...

więcej

mogą też być książki najlepiej lektury, potrzebuje na dzisiaj...mam napisać rozprawkę na jutro a jestem chora i
nie mogę myśleć- mam czarną dziurę w głowie :(

Szukam tytułu serialu emitowanego w latach 90 w Polsce Akcja prawdopodobnie dziala sie w miasteczku w USA kolo głównej rodziny bochaterow mieszkali sąsiedzi prawdopodobnie nazywali sie Łilberfosowie byli oni jacys dziwni prawdopodomnie z innej planety z nikim nie rozmawiali a bardzo interesowali sie nimi i ich domem...

więcej

witam szukam filmu z 1 wojny sw akcja toczy się w tunelach film kączy się wysadzeniem wielkigo magazynu amunici

witam szukam filmu z 1 wojny sw akcja toczy się w tunelach film kączy się wysadzeniem wielkigo magazynu amunici

Oglądałam go kilkanaście lat temu więc nie pamiętam za dużo szczegółów.
Jest on o kilku studentkach, które postanowiły przyjąć do swojej grupy nową
dziewczynę. Zrobiły jej chrzest: miała przespać całą noc w piwnicy w zamkniętej
trumnie? . Dziewczyna się zgodziła, jednak w nocy zaczęła krzyczeć że mają ją...

Szukam tego filmu na filmwebie:
http://www.imdb.com/title/tt0416105/
Gdzie go można znaleźć?

Kojarzę tylko jedna scenę z tego filmu:
jest średniowiecze, jakieś wojsko napada na wioskę i zabija ludzi. Trzech mężczyzn wbija do domu matki z dzieckiem, matce udało się schować dziecko w szafie. A jeden z tych "rycerzy" przebija brzuch kobiety jednocześnie wbijając miecz w tą szafe gdzie schowane jest dziecko. Na...

więcej