Dość dawno temu szedł w telewizji film w kinie nocnym o lekarzu który robił doświadczenia na ludziach gdzie w efekcie postarzał ich(wyglądali jakby mieli progerie) a lekarkę która zajęła się tą sprawą chciano zabić(film coś na styl "Comy"). Film zaczynał się od momentu gdzie ze szpitala uciekający mężczyzna wpadł pod...
więcejOd paru lat szukam serialu Włoskiego o klasie niezdyscyplinowanych samych chłopców. Żaden nauczyciel nie radził sobie z tą klasą, dopiero stary nauczyciel po woli wyprowadza tych chłopców na prostą. Serial składał się z 3-4 odcinków. Leciał w latach 70 tych, z góry dodaję nie jest to "Klasa III C"
Witam, poszukuje pewnego filmu. Oglądałam go bardzo dawno, wiec nie pamiętam szczegółów. Ten film jest
chyba amerykański i dość stary może lata 70.(?) Opowiada o jakimś hrabi (chyba), on ma na twarzy taką
okropną bliznę, co go szpeci. I w jego domu pojawia się jakaś młoda, śliczna dziewczyna i teraz nie wiem czy...
mogą też być książki najlepiej lektury, potrzebuje na dzisiaj...mam napisać rozprawkę na jutro a jestem chora i
nie mogę myśleć- mam czarną dziurę w głowie :(
Szukam tytułu serialu emitowanego w latach 90 w Polsce Akcja prawdopodobnie dziala sie w miasteczku w USA kolo głównej rodziny bochaterow mieszkali sąsiedzi prawdopodobnie nazywali sie Łilberfosowie byli oni jacys dziwni prawdopodomnie z innej planety z nikim nie rozmawiali a bardzo interesowali sie nimi i ich domem...
więcejwitam szukam filmu z 1 wojny sw akcja toczy się w tunelach film kączy się wysadzeniem wielkigo magazynu amunici
witam szukam filmu z 1 wojny sw akcja toczy się w tunelach film kączy się wysadzeniem wielkigo magazynu amunici
Oglądałam go kilkanaście lat temu więc nie pamiętam za dużo szczegółów.
Jest on o kilku studentkach, które postanowiły przyjąć do swojej grupy nową
dziewczynę. Zrobiły jej chrzest: miała przespać całą noc w piwnicy w zamkniętej
trumnie? . Dziewczyna się zgodziła, jednak w nocy zaczęła krzyczeć że mają ją...
Kojarzę tylko jedna scenę z tego filmu:
jest średniowiecze, jakieś wojsko napada na wioskę i zabija ludzi. Trzech mężczyzn wbija do domu matki z dzieckiem, matce udało się schować dziecko w szafie. A jeden z tych "rycerzy" przebija brzuch kobiety jednocześnie wbijając miecz w tą szafe gdzie schowane jest dziecko. Na...