Witam, szybko i na temat. Oglądałem ostatnio Film dokumentalny "Epoka kamienia łupanego"bardzo ciekawy
film, POLECAM. Ale w czym tkwi mój problem, szukałem filmów które są następstwem epoki kamienia
łupanego, tzn EPOKA BRĄZU, EPOKA ŻELAZA, i nic konkretnego lub naprawdę interesującego nie
znalazłem.. Jakieś 15-20...
Witam. Mam pewien problem i uprzejmie proszę o pomoc.
Poszukuje filmów (w jezyku angielskim, nie polskie, w ilosci 5-10), w których występuje duża ilość
przekleństw i filmy te opowiadają o mafii/kryminalnym świecie ogółem.
Jeszcze lepiej by było, aby dane filmy opowiadały o nieco starszym okresie historycznym,...
Szukam filmów podobnych do "Nie kupisz miłości";"Charlie";"Keith".Chodzi mi o takie w
których nerd zakochuje się w osobie bardziej popularnej.Liczę na odpowiedzi;)
pierwszy z nich to z Boguslawem Lindą jak on wciaga koke i patrzy na niebo na chmury i jest takie super ujecie chmur takie jakby magiczne. drugi z filmow to u ukochanym Johnem Travolta jest on tam chuliganem stadionowym i rozrabia. a trzeci z filmow to o chlopaku co jezdzil deskorolka i cpal chyba to byl film...
Witam
Poszukuję filmu, który oglądałem dawno temu i nie pamiętam tytułu.
Film czarno biały, wydaję mi się ze po angielsku. Fabuła to opowieść o mężczyźnie który był życiowo nieporadny i nie mógł poderwać dziewczyny. Tak trafił do szkoły dla podrywaczy którą prowadził pewny siebie facet sukcesu. Oboje zakochują się...
Witam szukam filmy, niestety nie za wiele pamiętam.
Wiem że było dwóch lokatorów, którzy popełniali morderstwa.
Raz wpadła do nich policjantka, oni ją uwięzili, później wsadzili do auta, samochód podpalili i zpuścili z góry
żeby pozbyć się dowodów. kojarzy ktoś?
Szukam filmu o doktorze, który kobiecie w zabiegu in vitro podał swoje nasienie, ona zorientowała się dopiero po latach gdy jej syn miał około 8 lat, zobaczyła w telewizji jakiś reportaż o nim że podawał kobietom swoje nasienie i wtedy zobaczyła jaki jej syn jest podobny do tego doktorka. pamiętam też że musiała...
Witam,
Szukam tytułu filmu w którym mąż ratował kochaną żonę z więzienia, która się w nim znalazła nie z jej winy - jest jakiś motyw z guzikiem. Mąż robi wielki plany.
Jak się nazywał ten film? Mieli też syna.