Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Chodzi o filmy, w których kobieta zdradza mężczyznę. Polecicie coś?

Filmów o tematyce wojennej jest całe mnóstwo. Mi się jednak rozchodzi o produkcje reżyserów, którzy swoim dziełem chcą zwrócić uwagę na bezsens konfliktów zbrojnych, którzy stawiają w jej obliczu bezbronną jednostkę, pokazując jej destrukcję. Znacie jakieś filmy poruszające ten problem?

Siemka,

Gdzieś nie dawno (chyba) widziałem zarąbisty zwiastun i chciałbym dowidzieć się jaki
to film ;d Chodzi o to że dwóch chłopaków chciało uciec z więzienia. Tyle pamiętam
plus do tego, że w zwiastunie narrator(chyba) powiedział "więzienia są po to by z nich
uciekać" czy jakoś podobnie ;d

z góry...

Szukam starego filmu animowanego, pamiętam że była taka szkoła cyferek którymi zajmował się jakiś starszy mężczyzna, było kilka takich jakby historii z tymi cyferkami, chyba raz w szkole i na pikniku, był tam chyba jeszcze jakaś historia z zegarem i mieszkającym w nim ludziku, ogólnie bajka stara, może nawet bardzo...

Film z lat 2006-2010 dramat psychologiczny, produkcja skandynawska?? Opowiada o związku który nie zna granic w swej miłości. Postanawiają zabić człowieka. Sąd skazuje ich na kare śmierci, wyrok wykonany w tym samym czasie na zakochanych. Po śmierci przenoszą sie do innego świata gdzie nie mogą sie odnaleźć zostawiają...

więcej

W filmie pojawił się motyw kilku małżeństw, które na jakiejś imprezie postanowiło wymienić się żonami na jedną noc. Kobiety losowały kluczyki od samochodów, z tego co pamiętam grało tam kilku znanych aktorów.

witam witam,
poszukuje filmów o :
-bezgranicznie kochający ojciec, odda zycie za córke
-ojciec umiera, cięzkie zycie córki i matki
-narodziny corki/syna przeszczesliwy ojciec,
poproszę o jak najwięcej filmów! z góry dziękuje! ;)

Z jakiego filmu to jest kadr? Dzięki za pomoc!

https://www.ballou.se/wp-content/themes/ballou1/images/banner-1.jpg

któremu przyznano domek, ale z wbudowanym prawdziwym czołgiem w środku. Facet przez cały film próbuje
go się pozbyć. Zapomniałem tytułu. Kojarzy go ktoś?

Witam,

Tak jak w temacie, wie ktoś gdzie mogę zdobyć lub obejrzeć wspomniany film?