Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu który oglądałem 20 kilka lat temu i nie mogę go nigdzie namierzyć. Pisałem w tej sprawie nawet do TCM ale oni nie puszczają filmów tego producenta, jak odnajdę maila to napiszę kto był producentem MGM Universal czy ktoś podobny jeden z wielkich producentów.

Witam Wszystkich;) mam na imię krzysztof i szukam dobrego filmu moze być horror,komedia,s-f,dramat i wiele wiele innych liczę że w tym mi pomożecie ;) obejrzałem już wiele filmów na prawdę dużo i mam nadzieje że w czymś mnie zaskoczycie :) za bardzo nie mam już co oglądać dlatego pisze do was uważasz się za dobrego...

Witam. Bardzo proszę o pomoc. W dzieciństwie widziałem urywki z tego filmu natomiast nie potafię go znaleźć. Pamiętam tylko, że kobieta wyjeżdżała z dużego laboratorium i zostawiła tam chyba dziecko. Jacyś terroryści przypuścili atak na to laboratorium, zrobili masakre w jadalni i z tego co pamiętam to przeżył jakiś...

więcej

Witam :) szukam filmu, komedii, mężczyzna i kobieta zakochują się w sobie, planują wspólną przyszłość,
kupują spory dom, nad wodą (?) coś mi się kojarzy latarnia morska (?) który dzielą ze swoimi dziećmi.
Problem jednak polega na tym, że każde z nich posiada 5 czy 6 dzieci z poprzedniego związku, które się nie...

Witam. Od pewnego czasu szukam jednego filmu. Z jego treści pamiętam jedynie, że
była taka szkoła do której uczęszczała pewna dziewczyna (główna bohaterka), która za
zwierzątko miała taką malutką kaczuszkę. I chyba, ale nie jestem w 100% pewna była
nowa w tej szkole i tak poznała taką grupę dziewczyn...

Witam,
liczę na to, że może ktoś będzie na tyle miły i mi pomoże :)
Szukam filmu, dość starego (oglądałam go jakoś w połowie lat 90 w TV). Był to komediodramat. Fabuła
opowiadała o otyłym nastolatku, zakochanym w szkolnej piękności, która oczywiście umawiała się z
najpopularniejszym chłopakiem w szkole, który był...

więcej

Nie pamietam tytulu ale film byl o pewnym kolesie co dostaje wypasiony tel na ktory dostaje sms co ma gdzie i
jak zrobic pozniej pamietam ze wyjezdza do czech chyba i tam gra w kasynie ale dzieki sms ktore na koncu
okazuje sie wysyla komputer wygrywa kase ale zaraz go z kasyna dopadaja i tak jakos fabula leci, na...

więcej

Oczywiście amerykańska produkcja. Prawie pewien jestem, że lata '80. Grupa dzieciaków wybiera się na plaże gdzie nadziewa się na rosyjskiego żołnierza, który zabłądził. Być może z marynarki on był. Nie pamiętam. Ale kojarzę, że był tam jakiś motyw z okrętem podwodnym. I ów żołnierz żyje sobie w USA ukrywany przez te...

więcej

Czy zna ktoś podobne filmy do nie kupisz miłości?Chodzi o takie w których nerd zakochuje
się w popularnej dziewczynie lub odwrotnie.Dodam że lubię filmy i klimat z lat 80,chociaż data produkcji nie ma znaczenia.
No i szukam też podobnych filmów do Say Anything.

Wiem, ze takich tematow bylo mnostwo, ale nie chodzi mi dokladnie o takie filmy jak sa wymieniane w tych
tematach, bo wszystko sie powtarza. Co spojrze to widze: Gladiatora, Braveheart itp. gdzie muzyka faktycznie
jest piekna i to cale soundtracki lub bajki takie jak Piekna i Bestia, Krol Lew czy Tarzan, gdzie...