Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź. :) Jeśli nie znacie podobnych filmów może chociaż jakieś dramaty przyjdą Wam do głowy? Z góry dzięki!

Hej kilka lat temu (więcej niż 5) byłam w kinie na fajnym filmie tylko nie pamiętam tytułu i nie za bardzo fabułe
ale postaram sie coś jakoś... no to zaczeło sie że pewna dziewczyna przyjechała do (chyba) wuja który
mieszkał w domu w lesie na drugim końcu lasu mieszkał jej wuja sąsiad z którym się niewidzili od...

Poszukuję filmu o małżeństwie które żyło sobie dobrze do czasu gdy mąż zaczął się dziwnie zachowywać, stał się chyba jakiś bardziej agresywny a kobieta zaszła w ciążę, później okazało się że został on podmieniony przez kosmitów, kosmita przybrał ciało męża tej kobiety i udawał go by móc się rozmnożyć. W tym mieście...

nie wiem jak u was ale u mnie filmweb chyba psuje się, np jak daje na wyszukiwarce poszukaj filmy to nie wyskakują wszystkie gatunku,kraj,rok produkcji film jaki ustawiłem , wie ktoś jak nazywa się ten film co mówi o powstaniu styczniowym chyba albo był przed rokiem 1914.

Szukam filmu o kolesiu który szukał skarbu. Drogę do skarbu wskazywały trzy złote krzyże.Jak podgrzało się tył krzyża to pojawiał się napis z miejscem ukrycia następnego - taka gra w podchody. Koleś miał już trzy krzyże ale w żaden sposób nie mógł na mapie utworzyć gwiazdozbioru Wielkiego Wozu. Jak myślał że się nie...

więcej

Mam pytanie nabyłem Obcego, wszystkie 4 filmy na DVD, i mam takie pytanie czy wersję reżyserskie są bez
lektora, w Director Cut można zmienić tylko napisy a w normalnej wersji jest lektor

Obejrzałem Spartacusa i Gre o Tron,i jeden kolega poleca mi umarlaków, drugi Wikingów a jeszcze trzeci
Breaking Bad ; P...który serial jest najmniej przewidywalny,najbardziej zaskakuje i najbardziej wciąga ?

czesc, zna ktos polskie filmy typu sprawa sie rypla lub atrakcyjny pozna pania?

https://www.facebook.com/mustseefilms1?ref=tn_tnmn Must-see films , wesrja
dwujęzykowa, świeżo odpalona, na pewno będzie regularnie dopieszczana:) dziękuję za
support

wiem jakie filmy beda miec powodzenie na tym portalu.musza byc wzruszajace typu chce sie zyc,gwiazd naszych wina i inne tego typu. bo wiadomo motloch lubi takie dziadostwa.oraz przede wszystkim o kalekach typu nietykalni.tutaj motloch jest juz zachwycony.ale wracajac jeszcze do polskich filmow typu ida,papusza,jestes...

więcej