Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam film opowiada o malzenstwie z dzieckiem chyba to byla dziweczynka ktora powaznie zachorowala nie pamietam na co ale potrzebuje przeszczepu dostaje sie na liste oczekujacych ale ma zbyt malo czasu. Ojciec mimo tego ze sa bogaci nie potrafia przeskoczyc prawa by szybciej corce zalatwic przeszczep wiec postanawia...

więcej

Witam,

Mam pewną zagwozdkę, która mi nie pozwala spać. Otóż przypomniałem sobie o pewnej animacji, której
nigdy w życiu nie dane mi było obejrzeć. Wiem o niej mniej więcej, jedynie to co pamiętam z reklam,
puszczanych przed właściwym filmem na VHS. Trudno mi określić nawet dokładna datę produkcji, mogę...

Witam szukam filmów w których szarzy ludzie z z nizin społecznych pną się w góre coś jak np film : Gol albo
Wyścig z czasem , Wojownik , Giganci ze stali

Witam szukam filmu lecz problem że bardzo mało pamiętam;/ Przypominam sobie, że był tam mężczyzna
który jeździł na motorze i miał on zmiażdżoną dłoń lecz była ona przystsosowana do kierownicy miał tam jakiś
metal i przykręcał ją sobie było to charakterystyczne dlatego pamiętam;) Wiem że razem z innym mężczyzna i...

więcej

Szukam filmu, z którego pamiętam jedynie cytat "To nie koniec, tylko problem - koniec jest wtedy, gdy serce
przestaje bić" Wiem, że jest to dramat/thiller - motyw ojca i syna. Film z 2012-2014r., amerykański.

Z góry dziękuję za wskazówki

taką, żebym się dobrze uśmiała :D

szukam filmu (japońskiego ?) który toczy się wokół chłopca który siedzi całymi dniami w domu , natomiast steruje robotem który chodzi za niego do szkoły , i w tej szkole mu dokuczają ( temu robotowi) , i ten chłopak próbuje się zaprzyjaźniać z wszystkimi , film z japońskimi aktorami , wydaje mi się że zaczynał się na...

więcej

...od roku 2011 w górę. Bardzo proszę o tytuły.

Widziałem kilka minut około 16 godziny, właściwie to interesuje mnie sam film, tylko piosenka, których kilka
nutek co jakiś czas leciało, taka wolna. Pamiętam jedynie, że występowali tam ludzie pomalowani na
srebrno, chyba przebrani za kosmitów. Może ktoś kojarzy tytuł po tych ludkach?

Rozwiedziona para postanawia jechać do prezesa aby odzyskać pieniądze. Ponieważ nie
mogą tego załatwić "po dobroci" decydują się ukraść pierścionek zaręczynowy jego
narzeczonej. Włamują się na przyjęcie przebierając się za gości których wcześniej
zamknęli w pokoju. Dziękuje :)