Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam jakiś czas temu byłam w kinie i była zapowiedz filmu o chłopcu, który zaprzyjaźnił się z pasem. Wydaje mi się ze to był jakiś dziki pies, bo kazali zabijać te pieski. Oczywiście ten chłopiec bronił tamtego swojego przyjaciela psa. Wydaje mi się, że jeszcze to w czasie wojny było. I film chyba francuski. W każdym...

więcej

Witam was bardzo dlugi czas szukam tego filmu i nie wiem

Pamietam ze na poczatku byl chlopiec ktory mial chore nogi ale podczas biegu jakby je odzyswkal, poszedl do wojska
pamietam scene gdy szybko rozebral jakis karabin , najszybciej ze wszytskich. Pamietam tez ze kiedys spotkal kolezanke w
jakim klubie nago...

więcej

Poproszę o takie tytuły filmów.

czy znacie może filmy, w których pojawiają się sceny z cmentarzem? potrzebuje tego do opracowania projektu
scenograficznego.
dzięki wielkie za wszelką pomoc ;)

Bar bistro w Nowym Yorku. Właściciel jest chyba Rosjaninem z pochodzenia, w barze widać różne rosyjskie
napisy. Jest późna pora, lokal powinien już być zamknięty ale właściciel jeszcze przeciąga. Do lokalu
wchodzi dziewczyna siada przy barze zamawia kawę. W czasie rozmowy z barmanem opowiada, że
właśnie rozstała...

więcej

Kochani, pomozcie... Po glowie chodzi mi pewna scena, ale nie moge za nic przypomniec sobie z jakiego filmu
ona pochodzi... Otoz chlopczyk znajduje na ziemi piskle i chce sie nim zaopiekowac i chyba chowa go pod
kurtke i niechcacy zgniata... Nie jestem przekonana na sto procent, ze tak to szlo, ale juz nie raz nie...

więcej

o kosmitach, wydaje mi się, że w filmie tym ( czy może raczej serialu ), kosmita biegał wokół domu, czy też ten
dom nachodził? A potem się tam ukrywał? Wiem, że to praktycznie żadne informacje.

Film był o dziewczynie która szukała chłopaków. Co jakiś czas przenosiła się do innej
szkoły, zmieniano jej nazwisko itd. W jednej ze szkoły poznała chłopaka, którego
niedawno zostawiła dziewczyna. Zaprzyjaźniła się z nim, opowiadała mu o sobie,
wszystko co mówiła było kłamstwem. Była ona chora psychicznie,...

Witam. Poszukuję nazwy pewnej amerykańskiej komedii opowiadającej o chłopaku cierpiącym na dziwną chorobę, przez którą musiał być zamknięty w dużej przezroczystej kuli. Chłopak ten, jeżeli dobrze pamiętam ucieka z domu i ma w tym czasie dużo ciekawych przygód. Później okazuje się, że tak naprawdę nie był on...

Witam. Szukam filmu z gatunku thriller / horror . Dawno już go oglądałem, wiec mogę napisać tylko , że prawie cała akcja filmu działa się w kinie, gdzie ludzie oglądali w nim horror i pewien widz zabijał tych ludzi w kinie. Jeszcze sobie przypominam, że ten zabójca wracał do domu z oczami, które wydłubywał ludziom i...

więcej