Witam ,bardzo mi zależy na jednym filmie, Fabuła mniej więcej taka, facet wychodzi z więzienia i wraca do
domu a tam okazuje się że jego syn,albo córka zmienił(a) płeć. Bym był bardzo dzwięczny :)
Za dwa dni premiera nowego filmu w rezyserii Davida G Greena.
Film nosi tytuł Joe, w głównej roli Nicholas Cage. jestem ciekawa finalnego efektu - Pamiętam "śnieżne anioły" Greena, który mnie urzekły z drugiej strony Cage nie miał chyba ostatnio dobrej passy... co sądzicie na ten temat?
Witam, poszukuje od jakiegos czasu filmu ktory bardzo chetnie bym znowu obejrzal. Film ten emitowany byl
najprawdopodobniej na TV4 opowiadal on o chlopaku ktory uczy sie w collegeu i jest rozrabiaka(podrywaczem)
chyba i jest czas (chyba swieta) gdzie wszyscy wracaja do domu i jakos tak wyszlo ze musial on wracac z...
Witam.
Jutro jest premiera 6 sezonu Pamiętników Wampirów, wie ktoś może na jakim kanale będzie ona
emitowana ? I o której godzinie.
Dziękuję, pozdrawiam! :>
Puszukuję filmu który widziałem pare lat temu, albo i nawet dłużej, niestety nie pamiętam za wiele, akcja działa się chyba w czasie 2 wojny światowej i kojarze grupe facetów przebranych za kobiety którzy włamują sie do jakiejś bazy albo coś w tym stylu, możliwe że mieli wykrać jakiś szyfr czy coś takiego, więcej sobie...
więcejwidziałem tylko końcówkę jak jacyś trzej goście jeden ze strzelbą drugi z łukiem trzeci chyba z nożem polowali na faceta który uciekając przed nimi wkońcu ich zabił broniąc się a na końcu biegnąc widział scenę jak wpada w poślizg i potrąca jakąś dziewczynkę po czym wybiegł na szosę i sam został potrącony
Witajcie,
od jakiegoś czasu próbuję znaleźć film, który widziałam parę lat temu. Opowiada on o młodzieńcu, który ma
niesamowity wpływ na elektryczność. Z tego co pamiętam, mieszkał sam w domu, jego mama zmarła przy
porodzie. Wszyscy się go boją, bo jest inny, poznaje nawet dziewczynę, ale jej ojciec nie chce...
Film z rodzaju horrorow pamietam tylko to ze koles byl w kopany w ziemie bylo to na
boisku i stworek jak to mozna tak nazwa jezdzil kolo niego kosiarko i wiadomo co zrobil
prosze o odpowiedz ;)
Ponad 10 lat temu na tvp1 badz tvp2 ogladalem film, byc moze dokument o bezdomnych dzieciach bodajże we Francji, jedyne co utkwiło mi w pamięci to to że prawie każde wąchało klej, szczera wdzięczność za pomoc
Kiedyś oglądałam ze znajomymi film (chyba byl polski) w którym akcja toczyła się na posterunku. Był bardzo
drastyczny i brunatlny, o tym jak poclicjanci dokonywali się gławtów na kobietach w celi.. Czy ktoś taki film
kojarzy i wie, jaki nosił tytuł? (nie wiem czy dobrze napisałam o fabule, mogłam cos pokręcić)