Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć Wam. Szukam starego filmu o Futbolu Amerykańskim. Raczej lata 90. Wiem, że było ich sporo.
Znamienna scena. Młody czarnoskóry zawodnik,zapowiadająca się gwiazda, dowiaduje sie od lekarza, że już nie może grac. Gościowi towarzyszy wuj. No ostatni mecz jedzie razem z drużyną dopingować ich.

Witam. Czy ktoś z szanownych kolegów forumowiczów, kojarzy pewien Polski film? Pamiętam tylko tyle, że na
końcu jakiś człowiek złowił na wędkę dużą rybę ( marlina?) i tak z nią długo walczy, że chyba umiera na zawał.
Wędkował bodajże w rzece. Dawno ten film oglądałem i to nie od początku więc za wiele nie...

Witam, poszukuje filmów, w których wątek koncentruje się na legendarnej/mistycznej postaci, o której ludzie mówią, a żaden z nich lub tylko niewielu miało z nią kontakt, a cała akcja filmu prowadzi do jej zdemaskowania/odkrycia/poznania. Coś jak np Keyser Söze z Podejrzanych.

Szukam polskiego filmu przedstawiąjący sytuację młodego męzczyżny który zostawia dziewczynę i wstępuje do
seminarium..Dalej w filmie widzimy cierpienie i tęsknote dziewczyny natomiast meżczyzna twierdzi ze ten sposób chce
ratowac ludzi.(wcześniej miał ambicje zostac ratownikiem górskim). z góry dziękuje za pomoc

Moi drodzy szukam serialu, który leciał bodajże na axn(albo czymś takim) w środę między 20-22(widziałem przelotem urywek, nie pamiętam dokładnie). Jedyna scena, którą widziałem to gość z jakimiś malunkami na ciele, z niezłą brzytwą lazł po stole, w kierunku gościa, który wyglądał trochę jak zakonnik/coś koło tego. Może...

więcej

Szukam filmu, w którym grupa znajomych wyjeżdża do lasu pod namioty i szukają grzybków - jakiegoś rodzaju
narkotyków. Znajdują je i zjadają, lecz według nich nic się nie dzieje. Nagle ktoś się źle czuję i idą w las w
poszukiwaniu pomocy? Znajdują chatkę w lesie, jest pusta. Wchodzą tam. I w tym momencie zaczyna się...

więcej

Zna ktoś jakieś tytuły filmów amerykańskich, gdzie jest pokazana odcięta dłoń człowieka ?

Witam, poszukuję filmu, w który grupka znajomych pojechała do jakiegoś domku w lesie. Niedaleko od tego domku była stodoła/stajnia. Przez cały film biegali za nimi mordercy w maskach bodaj z siekierami. Pamiętam, że na koniec w końcu ich zabili i nad ranem Ci mordercy złapali stopa, wsiedli do samochodu i odjechali -...

więcej

szukam filmu chyba polskiego lub holenderskiego albo oba te kraje naraz jest dziewczyna mieszka z matka chyba w holandii ona ma chlopaka ktory okrada ludzi daje swojej dziewczynie prezenty on mieszka z ojcem i ona nieraz u nich sypia a jej matka przyprowadza jakis fagasow chyba i ona od niej odchodzi ta corka wiec...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem