Po śmierci matki jej córki przybywają do domu w którym mieszkała. W domu jest "tajemnicza" szafa do której ciągnie siostry i (chyba) ich koleżankę. W tajemniczy sposób znika ta koleżanka i jedna z sióstr. Wydaje się w domu (a bardziej w tej szafie) mieszka jakaś tajemnicza siła. Na koniec okazuje się że brat zamarłej...
więcejWitam wszystkich. Chciałbym jeszcze raz obejrzeć pewien film lecz nie pamiętam tytułu, wydawało mi się że główną bohaterkę grała Jennifer Aniston ale się myliłem, film jest o dwójce przyjaciół młodej kobiecie i facecie który był gejem, zawsze sobie pomagali w trudnych sprawach. Główny bohater który był gejem pracował...
więcej
Horror, ekipa filmowa wprowadza się do psychiatryka i "koczuje" tuż przy wyściu. Przesypiają noc w środku beż żadnych niespodzianek, aż budzą się i widzą, że wejście, którym weszli do szpitala nie istnieje.
Myślałem, że to "Dom z kości" ale jednak tam jest dom, a nie psychiatryk. Zna ktoś tytuł?
Film miał premierę na Canal + w okolicy lata (maj - lipiec) roku 2009\10 i był zbiorem 4
strasznych animacji z tym że zebranych na raz. Animacje były bardzo proste, czarno-
białe, niekiedy bawiące się formą. Jedna była bodajże o larwach żyjących w człowieku a
inna jakąś wariacją nt. Czerwonego Kapturka o ile dobrze...
Witam, parę dobrych lat temu oglądałem taki film, prawdopodobnie dramat. Nie
pamiętam wielu szczegółów, pamiętam że uczniowie tam byli w szkole i był jakiś alarm,
musieli się ewakuować, nie pamiętam za dużo szczegółów, pamiętam że była tam też łysa
dziewczyna (chora na raka) która prawdopodobnie miała brata który...
Film oglądałam w TV jakieś 4 mieś temu USA, może z lat 1997-2009, z góry dodaję że nie jest to Autostrada strachu. Małżeństwo jedzie pustą autostradą, jest upał kobieta w okularach ubrana na lata 60 te, typ chłopczyca krótkie włosy samochód staje, facet idzie szukać pomocy, kobieta zostaje w aucie. Podjeżdża inne auto...
więcej
Poszukuję filmu bollywoodzko-amerykańskiego w którym hinduska przyjeżdża do Stanów do swojego chłopaka
a on ją porzuca, nie wie co ma ze sobą zrobić i przygarnia ją inna hinduska ale taka jakby bardzo luźna
(olewajaca hinduskie zasady nie pokazywania np nóg itp). Poznają również kolesia który będzie z tą...