Witam. Poszukuję nazwy pewnego filmu, którego nie oglądałem, ale o którym jakiś czas temu czytałem. Niestety jego tytuł wyleciał mi z głowy, a niestety też czytając o nim nie zaznaczyłem opcji chcę zobaczyć, a szkoda, bo mam teraz ochotę go obejrzeć. Chodzi o komedię sci-fi (chyba amerykańska produkcja), w której...
Szukam amerykańskiego filmu . Była żona z mężem po rozwodzie i mieli syna, mąż pracował w policji ( ten
facet były niski, łysy i miał wąsa). Potem ta kobieta znalazła sobie innego faceta (w filmie miał na imię
Patrick). Końcówka była tak że ten Patrick, zamknął tego syna w jakimś pokoju, ta kobieta dowiedziała się...
Z tego co pamiętam mąż z żoną i kilkoma przyjaciółmi byli nad morzem czy oceanem, na pewno na wodzie bo nurkowali ;) I po jakimś czasie tego nurkowania, zaginęła żona, okazało się, że się utopiła. Policja miała podejrzenia co do tego wypadku bo przecież sama ta żona tam nie była, pływała z innymi.
W wyniku zeznań...
Niedawno w Hollywood Buzz widziałam zwiastun filmu ale nie zapamiętałam tytułu, najprawdopodobniej nie było jeszcze premiery w Polsce, ale opowiadał o chłopaku który grał na gitarze i pisał piosenki, lecz jego rodzice nie chcieli by chłopak szedł tą drogą. Gdy chłopak nagle zginął ojciec zaczął grać piosenki swego...
Witam :)
Szukam ciekawych seriali...
Obejrzałem takie jak:
Czas Honoru (czekam na 4 odc. powstania)
The Walking Dead (czekam na 5 sezon)
Wataha (Czekam na niego)
Chciałbym abyście mi polecili coś ciekawego tak jak TWD czy CH...
(Żebyście nie polecali mi czegś takiego jak "pierwsza miłość" bo nie lubię czegoś...
Może ktoś będzie wiedział o co mi chodzi. To był zdaje mi się film telewizyjny, komedia kryminalna (raczej od strony przestępców). Był sobie gościu, mieszkał w kamperze. Miał przeszłość kryminalną (chyba był złodziejem, ale nie dam sobie głowy uciąć). Przyczepiło się do niego jakieś towarzystwo, m.in. jakaś kobieta go...
więcej
To był film o 2 przyjaciółkach jedna z nich prubowała odebradź rodziców jednej z nich pamientam że np
wyżuciła kozaki do wody a tata jej przyjaciółki dałj pieniondze na nowe buty jej matka była chora a film
zaczynał sie od sceny na ogromnej chuśtawce ogl go pare lat temu
Proszę o polski tytuł tego filmu, który jest w teledysku, bo ruskiego nie znam niestety.
https://www.youtube.com/watch?v=IZTNjFxB9OQ&index=80&list=PLkIQM5DAA2RBEppccCfhk HbHYotfaJk0l
Mam 2 wolne bilety na jutrzejsze seanse: jeden na "W sprawie Susan Sontag" w Kinotece o 14:00 a drugi na "Mapy gwiazd" o 18:30 w Multikinie,
502555265, Agnieszka
Kobieta ma wyjść za mąż, ojciec jej jest bardzo bogaty zarówno i ona. Dochodzi do ślubu ojciec nie widzi nic dobrego w zięciu. Po ślubie jadą na jakąś wyspę z znajomymi nurkować. Kobieta nie za bardzo przepada za wodą i pływaniem. Mąż przekonuje ją by założyła kombinezon i poszli nurkować. Pod wodą kobieta ginie ,...