Poszukuję tytułu horroru o którym usłyszałem od znajomej. Fabuła mniejwięcej jest taka, ze jakas kobieta zamyka w
pomieszczeniu pare osob i nad nimi jest licznik procentow i musza sobie zadawac bol, az licznik dojdzie do 100%, czy cos
w tym stylu. Kojarzy ktos? Z gory dzieki za opowiedzi
Film opowiada o syrenie która w czsie sztornu trafiła do basenu, kiedy minoł już ten sztorn
dwie dziewczyny przyszły zobaczyć co się dzieje i wogóle bo było tam dużo ludzi i tak dalej.
Jedna z tych dziewczyn wpadła do wody, a bardzo się jej bała bo jej rodzice jak była mała w
wodzie zgineli. Ale uratował ją...
akcja dzieje się w jakimś domku na odludziu. mała dziewczynka mści się na jakimś mężczyźnie, który zgwałcił jej koleżankę. kojarzycie coś?
Szukam filmu o doktorze, który kobiecie w zabiegu in vitro podał swoje nasienie, ona zorientowała się dopiero po latach gdy jej syn miał około 8 lat, pamiętam też że musiała poźniej z nim prowadzić jakieś batalie, kto wie to proszę niech mi pomoze,
Cześć Wam. Sporo czasu temu oglądałam film, teraz utkwił mi w głowie, a nie pamiętam
tytułu.
Było coś takiego, że jakiś mężczyzna (chyba pochodził z biedniejszej rodziny) wyjechał gdzieś w
celu zarobku, nie wiedział, gdzie go wiozą. Na miejscu dowiedział się wszystkiego. Chodziło o
to, że musiał brać udział w...