Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Po śmierci matki jej córki przybywają do domu w którym mieszkała. W domu jest "tajemnicza" szafa do której ciągnie siostry i (chyba) ich koleżankę. W tajemniczy sposób znika ta koleżanka i jedna z sióstr. Wydaje się w domu (a bardziej w tej szafie) mieszka jakaś tajemnicza siła. Na koniec okazuje się że brat zamarłej...

więcej

Możecie polecić jakieś kryminały i thrillery? Ewentualnie dramaty sądowe tez chętnie zobaczę ;))

Witam wszystkich. Chciałbym jeszcze raz obejrzeć pewien film lecz nie pamiętam tytułu, wydawało mi się że główną bohaterkę grała Jennifer Aniston ale się myliłem, film jest o dwójce przyjaciół młodej kobiecie i facecie który był gejem, zawsze sobie pomagali w trudnych sprawach. Główny bohater który był gejem pracował...

więcej

Horror, ekipa filmowa wprowadza się do psychiatryka i "koczuje" tuż przy wyściu. Przesypiają noc w środku beż żadnych niespodzianek, aż budzą się i widzą, że wejście, którym weszli do szpitala nie istnieje.

Myślałem, że to "Dom z kości" ale jednak tam jest dom, a nie psychiatryk. Zna ktoś tytuł?

Film miał premierę na Canal + w okolicy lata (maj - lipiec) roku 2009\10 i był zbiorem 4
strasznych animacji z tym że zebranych na raz. Animacje były bardzo proste, czarno-
białe, niekiedy bawiące się formą. Jedna była bodajże o larwach żyjących w człowieku a
inna jakąś wariacją nt. Czerwonego Kapturka o ile dobrze...

więcej

podnoszący na duchu jak: diabeł ubiera się u Prady

Witam, parę dobrych lat temu oglądałem taki film, prawdopodobnie dramat. Nie
pamiętam wielu szczegółów, pamiętam że uczniowie tam byli w szkole i był jakiś alarm,
musieli się ewakuować, nie pamiętam za dużo szczegółów, pamiętam że była tam też łysa
dziewczyna (chora na raka) która prawdopodobnie miała brata który...

więcej

Film oglądałam w TV jakieś 4 mieś temu USA, może z lat 1997-2009, z góry dodaję że nie jest to Autostrada strachu. Małżeństwo jedzie pustą autostradą, jest upał kobieta w okularach ubrana na lata 60 te, typ chłopczyca krótkie włosy samochód staje, facet idzie szukać pomocy, kobieta zostaje w aucie. Podjeżdża inne auto...

więcej

Poszukuję filmu bollywoodzko-amerykańskiego w którym hinduska przyjeżdża do Stanów do swojego chłopaka
a on ją porzuca, nie wie co ma ze sobą zrobić i przygarnia ją inna hinduska ale taka jakby bardzo luźna
(olewajaca hinduskie zasady nie pokazywania np nóg itp). Poznają również kolesia który będzie z tą...

szukam filmów na temat krav maga , tak jest film o karate, o boksie tajski itp to własne szukam na team krav maga ;)