Witam. Szukam filmu z gatunku thriller / horror . Dawno już go oglądałem, wiec mogę napisać tylko , że prawie cała akcja filmu działa się w kinie, gdzie ludzie oglądali w nim horror i pewien widz zabijał tych ludzi w kinie. Jeszcze sobie przypominam, że ten zabójca wracał do domu z oczami, które wydłubywał ludziom i...
więcejJak w temacie poszukuję polskiego filmu na wieczór. Tylko nie komedia, z dobrą grą aktorską i historią
Oglądałam go już jakiś czas temu na CANAL+. Film z rodzaju horror/thiller. Nie pamiętam tytułu ani do końca fabuły.
1.Główną bohaterką jest kobieta. Przeprowadza ona rozmowę/przesłuchanie z mężczyzną (chyba w szpitalu ale nie jestem tego pewna). Okazuje się, że mieszka w nim kilka dusz i przez to ma wiele osobowości....
Witam.
Ostatnio oglądałem teledysk który był zrobiony z urywek jakiegoś japońskiego filmu.Dużo się naszukałem ale
bez skutku.Jest to jakaś smutna historia o Ojcu i Synu.Od razu mówię że to nie film "Jak ojciec i syn".Jak by
ktoś pomógł to był bym bardzo wdzięczny :)
PS....
Jolo polo słeg xD
Szukam filmów fantasy do obejrzenia. Jedyny wymóg to to aby był z minimum 2010 :)
Z góry dziękuję :D
Witam poszukuję bajki która opowiadała o chłopcu który przeniósł się do innego wymiary, gdzie znalazł
przyjaciół i za pomocą kryształu przyzywał stwory do pomocy w pokonaniu zła
Witam, szukam filmu, starego. Niestety nie pamietam duzo szczegolow, ale napewno widzialem go w telewizji, to po pierwsze. Po drugie akcja filmu dziala sie w jednym miejscu, bylo to cos w rodzaju zamku, moze dwoch wiez lub budynkow, byly one polaczone mostem. W jednej wiezy byli wikingowie lub rycerze a w drugim...
WITAM KIEDYŚ PUSZCZANO W SZKOLE DLA MŁODZIEZY FILM O DOJRZEWANIU JAK PIERWSZY RAZ CI STAJE JAK ZOBACZYSZ LASKĘ ITP. MOŻE KTOŚ WIE JAK SIĘ TEN FILM NAZYWAŁ.
poszukuje nazwy filmu w którym facet w ten sam dzien zostaje zwolniony z pracy nakrywa zone z kochankiem. Potem idzie do baru i dosiada sie do niego inny facet, który każe mu napisac na krtce 5 nazwisk osób których nienawidzi i potem poklei zabija te osoby począwszy od tej, która jest pod numerem 5 i jest to jego szef....
więcej
Witam.
Szukam tytułu filmu., oglądałem go kiedyś ale zapomniałem jego tytułu. Pamietam mniej wiecej o co sie w
nim dzieje. Otóż film jest o gościu który siedzi w wiezieniu funkcjonariusze próbują wydobyć z niego jakieś
ważne informacje (nie pamiętam jakie). Potem zabija swojego współlokatora i trafia do izolatki....