Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

hmm fim opowiada historię małżeństwa(albo pary). Ona chyba jest jakąs artystką albo coś w tym rodzaju; jest bardzo piękna i szczęśliwa. Nagle ma wypadek, nie pamiętam dokładnie, co się stało, ale w rezultacie traci nogę, chyba jedną. Ich życie przewraca się do góry nogami. Jest tez taki dziwny wątek, w którym kot albo...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Szukam filmu, który widziałem wiele lat temu. Był o pewnej kobiecie, która dopiero co opuściła więzienie. Nie pamiętam za co tam siedziała. Miała długie rude włosy, szczupła, jasna cera, była ładna. Próbowała odzyskać byłego męża, który był już związany z inną kobietą. Pamiętam scenę, gdy ktoś ją zaatakował, a ona...

Film raczej stary. Po krótce kobieta opuszcza do wywiertu zrobionego przez faceta latarki, kurczaka, a potem samego faceta kiedy ten wraca z miasta. W zamian dostaje jako zapłate biżuterie od obcych z tej dziury wrac z karteczką "nasi uczeni odkryli, że to drób. czy masz coś jeszcze?". niestety nie kojarze ani aktora...

więcej

Dlaczego nie ma takich świetnych pozycji jak np.
- Rozmowy przy wycinaniu lasu
- Ciemno
- Wizyta starszej Pani

Niby to teatr TV, ale przecież nakręcony jak zwykły film. A wszystkie trzy produkcje są po prostu świetne. Dałoby radę jakoś wprowadzić je na filmweb?

Witam . Film oglądałem w latach 90 i nie pamiętam tytułu. Akcja toczy się we włoszech , jak dobrze pamiętam
w Rzymie. Chłopak który pracuje jako mechanik samochodowy kupuje sobie motor , oczywiście na raty. Na
pierwszej jeździe po mieście pewna dziewczyna wymusza mu pierwszeństwo. Motor zostaje zniszczony , a...

Witam. Poszukuję tytułu filmu, który parę lat temu był emitowany bodajże na TVP1 (w 2 lub 3 odcinkach). Akcja rozgrywała się początkowo w USA w czasach wojny w Wietnamie. Bohaterką była dziewczyna, której chłopakowi groziło powołanie do Wietnamu. Przed wyjazdem mógł go uchronić ślub, jednak dziewczyna nie chciała za...

więcej

Film ma akcje na jakimś dzikim zachodzie czy w czymś w tym rodzaju. Facet obrabia jakiś bank (buty miał czerwone od rudy żelaza). Żona wie ze to on bo poznała po tych brudnych butach, On się wypiera tego i nie chce powiedzieć gdzie schował kasę. Ona go później w tym ich domku zabija razem z koleżanka i próbują zatrzeć...

więcej

typu Obecność np. ;] Laleczke Chucky oglądałam .
Aha prosze o ocene dobrą albo bd. ;]

Witam! Poszukuję tytułu filmu, który niedawno widziałem w telewizji - tytuł musiał być "niegrzeczny", bo na
potrzeby telewizji brzmiał w stylu "Narzeczona diabła" - była to komedia - wydarzenia następujące - koniec
świata, mało żywych ludzi, sporo zombie, deszcze krwi, spadające meteory, przedstawiona historia...