Witam,
dobrych kilka lat temu oglądałam serial, z którego niewiele pamiętam, nawet tytułu. Wydaje mi się, że historia
odgrywa się w W. Brytanii. Była tam kobieta, która remontowała ogromny dom, a potem zamieszkałą w nim z
mężczyzną (jakimś wysoko urodzonym, bo jego rodzina dziwnie patrzyła na tą kobietę). Pamiętam...
Witam, szukam filmu w którym jakiemuś gościowi wyprali mózg i wgrali wspomnienia, pomagała mu kobieta, dzwonił chyba
do sąsiadki żeby potwierdzić że mieszka obok, ale ona nic o tym nie wiedziała, potem pojechał z tą kobietą do jakiejś
opuszczonej jednostki wojskowej chyba i tam znalezli miejsce gdzie to wszystko...
Witam!
Poszukuje filmu najprawdopodobniej czeskiego
Pamiętam tylko urywki chodziło o to że dziewczyna zaadoptowała murzynka bez wiedzy
swojego chłopaka nacjonalisty.
Pozdrawiam!
Witam, poszukuję filmu, który parę lat temu widziałem w TV. Pamiętam, że młody chłopak odzyskuje prawo jazdy i mówi rodzicom, że jedzie na imprezę. Pojechał do swojej dziewczyny, lecz ta dowiedziała się, że jedzie do innej i w nerwach rozwaliła jego telefon. Chłopak pojechał do jakiejś dziewczyny poznanej przez...
Główny bohater opowiada swoją historię życia, o jakiejś trupie cyrkowej, obrazki z życia jakiejś wioski, ciężko mi przypomnieć dokładniej, osobliwy humor. Przypomina mi się scenka jak w jakiejś knajpie dwóch stałych bywalców założyło się, że jeden nie wypije 20 czy 30 piw, wygrywa zakład - drugi zjada...
który leciał dosyć dawno z jakies 7 lat temu podajże na Polsacie. Głownymi bohaterami była dziewczyna brunetka, i chłopak ciemny blondyn...nie pamietam aktorów niestety ;/ W filmie chodziło o to, że ta dziewczyna miała problemy w szkole i brała kokainę, ten chłopak był z dobrej rodziny, miał dobre wyniki w nauce, a...
Było 5 przyjaciół chyba i oni mieli moc nie wiem jaką ale wiem, że mieli i raz przybył do nich ich dawny
przyjaciel który ma od nich większa moc bo jego ojciec oddał mu moc no i ten ich przyjaciel zaczyna am ich
atakować a na koniec jeden z tych 5 przyjaciół poszedł do swojego ojca by mu oddał moc ale on się nie...
Witam, w dzieciństwie oglądałam ciekawy film, ale niewiele z niego pamiętam : dwóch naukowców opuszcza się w batyskafie na dno oceanu, gdzie znajdują zatopiony statek, na którym nadal żyja ludzie, nie jest to jednak łódź podwodna. Pamiętam, że ci niektórzy z nich próbowali dopłynąć na powierzchnię, jednak ciśnienie im...
więcej
Witam, szukam filmu w którym jakiemuś gościowi wyprali mózg i wgrali wspomnienia, pomagała mu kobieta, dzwonił chyba
do sąsiadki żeby potwierdzić że mieszka obok, ale ona nic o tym nie wiedziała, potem pojechał z tą kobietą do jakiejś
opuszczonej jednostki wojskowej chyba i tam znalezli miejsce gdzie to wszystko...