Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

dzieki to ten film

dzieki to ten film

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

szukam filmu o dziewczynie co byla wieziona i torturowana az w koncu zywcem obdarta ze skory

Cześć,
chciałabym znaleźć film, z którego zapamiętałam tylko jedną krótką scenę, poszukuję go od dłuższego czasu, ale nie mogę trafić na jego ślad. Może ktoś z Was pomoże?

A więc zapamiętałam jedynie scenę polowania, dwóch starszych gości wybrało się do lasu na polowanie na zwierzynę (nie pamiętam czy był to film...

więcej

Szukam filmu nie pamietam tytułu ani aktorów. Film opowiada o kobiecie która zabiała mężów na zlecenie zon za pieniądze, potem kochała się z jakims facetem wiele razy, potem go wkreciła we wszystkie te morderstwa w ten sposób kazała zabić pewnego gościa ze niby swojego meza za pobicci czy cost takiego a gdy tego nie...

więcej

Witam wszystkich,

Poszukuję filmu, który oglądałam wieki temu, a który od niedawna chodzi mi po głowie.
Jednym z bohaterów jest twórca komiksów. Natomiast w samym filmie "ożywa" bohaterka, którą on sam
tworzy. Kobieta była z tego co pamiętam rudowłosą pięknością. W filmie jest również wątek kwiatu - czarnego,...

więcej