Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam! Poszukuję tytułu filmu, który niedawno widziałem w telewizji - tytuł musiał być "niegrzeczny", bo na
potrzeby telewizji brzmiał w stylu "Narzeczona diabła" - była to komedia - wydarzenia następujące - koniec
świata, mało żywych ludzi, sporo zombie, deszcze krwi, spadające meteory, przedstawiona historia...

Potrzebuję jakiegoś filmu na odstresowanie się przed egzaminem, tylko żeby nie była to jakaś głupkowata komedia. ;)

1. O wielkim dilerze marihuany. Możliwe, że dokumentalny. Jego wspólnikiem był szalony Irlandczyk patriota mający problemy z prawem. Siedział w więzieniu gdzie cierpiał na ciężką chorobę, robił lekcje dla więźniów. Udało mu się raz uniknąć wyroku, ponieważ podał się w sadzie za szpiega MI6.

2. Bajka, miałem ją...

Witam poszukuje filmu w którym była grupa bohaterów. Posiadali oni jakąś jaskinię w górach i taka maszynę
która przypominała wielką sowę. Jeden z bohaterów był człowiekiem który posiadał kobietę i w późniejszym
czasie filmu ten bohater został zamknięty w jakimś pokoju i zaczął się tam proces po którym stał się...

Cześć wam . Kiedyś na dvd miałem film o geju i jego przyjaciółce którzy pewnej nocy się przespali po czym ona zaszła w ciążę , wydawało mi się że tą przyjaciółkę grała Jennifer Aniston ale się mylę, później ta przyjaciółka poznała nowego faceta i zabrała dziecko od ojca geja który za wszelką cene chciał utrzymywać...

Witam
chcialbym namierzyc 2 filmy ktorych tytulow nie pamietam
pierwszy ogladalem chyba z 20-30 lat temu, futurystyczny, akcja dziala sie w jakims laboratorium w ktorym znajdowala sie sama glowa, ożywiona podlaczona do jakiejs maszynerii, jakis naukowiec sie nia opiekowal i prowadzil z nia monolog.

drugi...

Zna ktoś może nazwy dwóch filmów, których poszukuje? Pierwszy był w górach o ile pamiętam grupa jakiś
studentów wycjechała badać dziwne zjawisko gdzie znikają ludzie w górach, po tym jak tam przybywają
spada na nich lawina lecz, ta lawina nie była naturalna lecz wywołana o ile dobrze pamiętam przez Rosjan,
którzy...

więcej

Horror. Kobiecie psuje się samochód na jakieś opuszczonej drodze w lesie. Grasuje tam 2-metrowy psychopata, który ma niedaleko swoją chatkę. Przetrzymuje swoje ofiary w domku, a potem wierci i wiertarką dziurki w głowie i ogląda jak przez te otwory prześwituje światło. Nie zabił jedynie jakiegoś obłąkanego dziadka,...

PALENIE ZABIJA - Interaktywny horror z nutą czarnego humoru!
na podstawie opowiadania Stephena Kinga

Lubicie prozę Stephen'a Kinga? Kultowe książki jak „Carrie”, „Lśnienie” czy „Miasteczko Salem”?
My też!
Jeśli jednak nie mieliście do czynienia z kultowym autorem horrów, to idealny moment, żeby...

Hej. Znacie jakieś fajne filmy, godne polecenia. Najlepiej komedie romantyczne, ewentualnie dramaty. Najlepiej z przystojnymi aktorami. Filmy typu "drobna niedogodność", co swoją drogą gorąco polecam tym, którzy nie oglądali. Nie cierpię starych filmów, więc najlepiej żeby było to filmy nowe lub od 2005, 2006 itd....