Witam, szukam filmu w którym jakiemuś gościowi wyprali mózg i wgrali wspomnienia, pomagała mu kobieta, dzwonił chyba
do sąsiadki żeby potwierdzić że mieszka obok, ale ona nic o tym nie wiedziała, potem pojechał z tą kobietą do jakiejś
opuszczonej jednostki wojskowej chyba i tam znalezli miejsce gdzie to wszystko...
Witam dawno temu może z jakieś 4 lub 3 lata temu oglądałam w internecie film, ale nie pamiętam nazwy.
Jest on o chłopcu, który pewnego dnia spada chyba z dachu domu dziecka. Niestety umiera i trafia do rodziny wampirów, która chyba mieszka pod tym domem dziecka. Po jakimś czasie ta rodzina wampirów chyba chce...
Malzenstwo stara sie o dziecko, ona jest nauczycielka, pewnego weczora zostaje zgwalcona,po pewnym
czasie dowiaduje sie ze jest w ciazy, ale nie jest pewna, czy Ojcem dziecka jest jej Maz, czy mezczyzna ktory ja
zgwalcil. Po paru miesiacach para ta wykonuje badania i okazuje sie, ze ojcem dziecka jest jednak jej...
Witajcie,
W młodości oglądałem film o takim chłopaku który żył w pokoju przedzielonym szklaną szybą. Chłopak miał na imię Kristofer i był uczulony na słońce czy coś tam. Nie mógł nigdzie wychodzić tylko siedział w tym pokoju. Poznał wtedy dziewczynę w której się zakochał i uciekł z nią, niestety wtedy umarł, lecz...
Oglądałam go z rok temu film z lat 2007-2013 o psychopacie który jest albo piosenkarzem albo aktorem dziennie umawia się z policjantką szczupłą blondynką nikt nie przypuszcza że to może być morderca. Tu mi się urywa film. Wiem że on kolekcjonował torebki ofiar a zabijał prostytutki, gdyż jako mały chłopiec został...
Film, właściwie to komedia o kościotrupach. To było jakieś ich państwo atakujące miasto ludzi. Bardzo dawno temu gdzieś widziałem. Pomóżcie, zapewne banalne ale pamięć już nie ta...
Widzialem ten film urywakami i teraz tak. Bylo o O locie Jakims Nie pamietam skad do Kod lecial. w filmie
chodzilo o To ze po 2h od startu umiera pierwsza osoba i potem zaraz kolenia wystepila w Nim tez Lajas
kukielka Smierci czy cos w Tym slylu, koniec filmu byl Taki ze okazalo sie ze wszyscy Nie zyja z powodu...
Witam, szukam filmu, który oglądałem około 15 lat temu. Nie pamiętam dokładnie o czym był. Wiem tylko, że
było 2 mężczyzn, którzy dotarli do jakiejś wioski. Tubylcy uznali jednego z nich za swojego króla. Na końcu
filmu okazało się, że mężczyzna tylko podszywał się pod ich króla. Obaj zostali zamordowani. Pamiętam,...
Witam,
Jakis czas temu obejrzalem pewien film i nie moge sobie przypomniec co to bylo.
Film byl chyba hiszpanski ale nie jestem pewien. Jakby dramat, ale fantastyczny (pamietam tytlko wrazenia)
Na poczatku byla jakas prezentacja broni. Cos sie stalo i jakas dziewczynka dostala jakiegos urazu, czy
czegos. Jej...