Film oglądałem jakieś 10 lat temu jak nie więcej hehe. Ogólnie opowiadał on o elfach, dokładniej o parze elfów, którzy przed
czymś tam mieli uciekać. Pamiętam że była scena z weselem - jakiś elf bodajże przez balkon wypadł albo przyleciał jakoś tak.
I kolejna scena którą pamiętam to jak ta para elfów była u wujka...
witam szukam filmu jest on stary a akcja dzieje sie w wiezeniu opisze go co jeszcze tam pamietam z tego filmu a wiec: akcja sie dzieje w wiezeniu dziewczyna została skazana i idzie do wiezenia dziewczyn i ochroniarz wybiera sobie dziewczyny i wykorzystuje je seksualnie w kantorku czy gdzieś idziej ;pp wie moze ktos jak...
więcej
Była dziewczyna, blondynka, która mieszkała w małym miasteczku wyjechała do Hollywood zrobiła tam karierę, poznała
męża pisarza i chciała wrócić do tego małego miasteczka. Wynajęła swojego byłego i jego kumpli do odbudowy domu, w
którym miała zamieszkać razem z mężem. I ten były dalej ją kochał, żeby się zemścić...
Witam,
Gdzie można obejrzeć stary horror "U progu tajemnicy". Kiedyś był emitowany w TV, ale to było dawno temu. Film składa się z kilku nowel filmowych. W jednej z nich głównym bohaterem jest manekin, dość przerażający. Uważam ten film za jeden z najlepszych a może najlepszy horror jaki kiedykolwiek...
Poszukuje pewnego filmu którego widziałem nie dawno trailer był on bajka o takim dmuchanym białym gościu
który był podobny do tego z reklamy michelin i chciał zostać superbohaterem pomoże ktoś??
Witam, szukam filmu. Ma on jakieś 10, góra 15 lat. Opowiada o dwójce rodzeństwa która znalazła pluszowego królika, dzięki któremu mieli oni ponadprzeciętne zdolności. Na początku były to zdolności takie jak słyszenie i widzenie rzeczy niezauważalnych dla innych ludzi, z czasem nawet lewitacja, ponadprzeciętna...
Witam. Już od dłuższego czasu poszukuję filmu, który można by obejrzeć sobie wieczorkiem, z niepokojem oglądając się przez ramię :) Chodzi mi głównie o thriller, którego akcja dzieje się w zamknięciu... Jako przykłady mogę podać 1408, Bunkier czy Ciśnienie. Gdyby ktoś znał właśnie coś podobnego, stawiającego na klimat...
więcej
Poszukuję filmu, którego oglądałem dawno temu (tak mniej więcej ok. 2000r.), sam film więc mógł być z lat '90 lub końca '80.
Pamiętam o nim 3 rzeczy: bardzo możliwe, iż był to horror bądź thriller (ale nie mam pewności), jeden fragment, to kiedy
główny bohater nurkował (bądź było to tylko takie ,,przejazd kamery po...
Witam, szukam filmu o tematyce "twórcy płatności internetowych". film z okresu 2007-2013 :) tak przynajmniej mnie się wydaję. A teraz fabuła: dwóch kolegów znających się dobrze zna programowaniu (jeden pracował w NASA ale został zwolniony) Drugi nie wiem ale też znał się dobrze na języku programowania... postanowili...
więcej