Dlaczego nieumie zobaczyc filmu Obietnica z 1996 roku tu na tej stronce skoro ten film tu
jest??????ma ktos inna stronke gdzie to zobacze bo film naprawde fajny jest o siostrach.
Witam, poszukuję filmu o pewnej grupie (chyba komandosów czy coś w ten deseń) (nie chodzi o film niezniszczalni), która zatuszowała swoją śmierć po pewnej misji/akcji. Mało pamiętam ale to chyba jeden z największych szczegółów tego filmu.
Szukam filmu Andrieja Tarkowskiego - "Zwierciadło". Nie chce nic ściągać, zaśmiecać komputera wirusami z torrentów. Możecie mi jakoś pomóc ? Jedyna wersja jaką znalazłem to wersja w język angielskim na YT.
Z góry dzięki za pomoc.
Witam. Pisze w sprawie filmów o tematyce wojennej ale na łodzi podwodnej, ogladałem juz
"Polowanie na czerwony Październik"
"Karmazynowy przypływ"
Ktos zna jeszcze filmy podobne do tych ?
Prosze o pomoc
z góry dziekuje
Witam, szukam filmu który kilka lat temu oglądałem w TV. W małym miasteczku mężczyzna prowadzi bar, restaurację,ma rodzinę itd. Kiedyś rabusie napadają na jego lokal a on ich wszystkich zabija. Sprawa się roznosi i okazuje się że jest on byłym zabójcą w jakiejś mafii. Kiedy przyjeżdżają po niego jego byli znajomi...
Szukam filmu ktory jest oparty o zbrodnie , w ktorej zginęla żona Polańskiego. Nie jestem w stanie go strescic
gdyz go nie widzialam jedynie o nim slyszalam. Prosze pomoc:))
czy zna ktos moze tytul filmu emitowanego wieki temu w tv, w ktorym byl gadajacy
kamien i ksiezniczka? z dlugimi jasnymi wlosami upietymi chyba w warkocz
Amerykańska produkcja. Facet podróżuje przez stany razem z ?diabłem? w filmie są następujące sceny
które pamiętam:
- jakaś kobieta chce uprawiać seks z "diabłem" i okazuje się, że ten nie ma niczego między nogami, co go
bardzo bawi
- główny bohater spotyka w przydrożnej kawiarni mężczyznę, który kochał jeść i...