Trzech kolegów, jeden z nich wynajduje sposób na przejście do świata równoległego, pali im się grunt pod
nogami, jeden z nich był chyba lekarzem, drugi był wysoki, z brzuszkiem. Jeden z nich narobił długów i ucieszył
się że zniknie, a tam fajnie, wszyscy mili, na ulicach stoją samochody można wsiąść i się...
Rozwiedziona para postanawia jechać do prezesa aby odzyskać pieniądze. Ponieważ nie
mogą tego załatwić "po dobroci" decydują się ukraść pierścionek zaręczynowy jego
narzeczonej. Włamują się na przyjęcie przebierając się za gości których wcześniej
zamknęli w pokoju. Dziękuje :)
Ludziska pomocy... Szukam filmu którego widziałem(Dosłownie urywek 1 scenkę) już parę lat temu, a
mianowicie: To był film Science fiction, był tak koleś chyba Azjata który miał tatuaż orla na klacie i umiał go
wypuścić na zwiad po czym ''orzeł tatuaż'' wracał siadał na jego klacie i stawał się z powrotem tylko...
Witam, od dłuższego czasu bezowocnie poszukuje filmu, który widziałem ładnych kilka lat
temu. Jedyne co z niego pamiętam to to, iż jest to horror/thriller którego akcja rozgrywa się
na opustoszałym lotnisku, a pod koniec filmu przylatują dziwne zębate kule, które
dosłownie pożerają wszystko na swojej drodze. Z...
Witam. Poszukuję jakiegoś filmu o nerwicy lękowej. Najlepiej jeśli będzie na nią cierpiał
główny bohater, a nie jakaś epizodyczna postać.
Z góry dziękuję za pomoc
Witam.
Poszukuje filmów japońskich do pracy maturalnej w których występują duchy, zjawy lub wampiry. Liczę na wszą pomoc :)
Witam . Film oglądałem w latach 90 i nie pamiętam tytułu. Akcja toczy się we włoszech , jak dobrze pamiętam
w Rzymie. Chłopak który pracuje jako mechanik samochodowy kupuje sobie motor , oczywiście na raty. Na
pierwszej jeździe po mieście pewna dziewczyna wymusza mu pierwszeństwo. Motor zostaje zniszczony , a on...
Witam, czy według Was też gatunek horror umarł już dawno ? Chodzi mi o filmy z 2000 roku i
nowsze. Jak dla mnie to jest porażka co teraz produkują, zobaczyłem se z ciekawości moją średnią
z nowszych horrorów i wyszło mi 5,2 :P Znacie jakieś fajne horrory z tych nowszych, bo mi się
podobały z tych 2000 rok+ tylko...
1) Pierwszy opowiada historie człowieka, który zwierza się komuś, na temat procesu Jezusa, gdyż był on tym co spisywał zeznania 2000 lat temu. Jest tam głównie ukazana rozmowa owych panów, tego co spisywał zeznania z drugim gościem oraz jest ukazana rozmowa Piłata z Jezusem. Niestety nie widziałem początku filmu to...