Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Czy ktoś z szanownych kolegów forumowiczów, kojarzy pewien Polski film? Pamiętam tylko tyle, że na
końcu jakiś człowiek złowił na wędkę dużą rybę ( marlina?) i tak z nią długo walczy, że chyba umiera na zawał.
Wędkował bodajże w rzece. Dawno ten film oglądałem i to nie od początku więc za wiele nie...

Witam, poszukuje filmów, w których wątek koncentruje się na legendarnej/mistycznej postaci, o której ludzie mówią, a żaden z nich lub tylko niewielu miało z nią kontakt, a cała akcja filmu prowadzi do jej zdemaskowania/odkrycia/poznania. Coś jak np Keyser Söze z Podejrzanych.

Szukam polskiego filmu przedstawiąjący sytuację młodego męzczyżny który zostawia dziewczynę i wstępuje do
seminarium..Dalej w filmie widzimy cierpienie i tęsknote dziewczyny natomiast meżczyzna twierdzi ze ten sposób chce
ratowac ludzi.(wcześniej miał ambicje zostac ratownikiem górskim). z góry dziękuje za pomoc

Moi drodzy szukam serialu, który leciał bodajże na axn(albo czymś takim) w środę między 20-22(widziałem przelotem urywek, nie pamiętam dokładnie). Jedyna scena, którą widziałem to gość z jakimiś malunkami na ciele, z niezłą brzytwą lazł po stole, w kierunku gościa, który wyglądał trochę jak zakonnik/coś koło tego. Może...

więcej

Szukam filmu, w którym grupa znajomych wyjeżdża do lasu pod namioty i szukają grzybków - jakiegoś rodzaju
narkotyków. Znajdują je i zjadają, lecz według nich nic się nie dzieje. Nagle ktoś się źle czuję i idą w las w
poszukiwaniu pomocy? Znajdują chatkę w lesie, jest pusta. Wchodzą tam. I w tym momencie zaczyna się...

więcej

Zna ktoś jakieś tytuły filmów amerykańskich, gdzie jest pokazana odcięta dłoń człowieka ?

Witam, poszukuję filmu, w który grupka znajomych pojechała do jakiegoś domku w lesie. Niedaleko od tego domku była stodoła/stajnia. Przez cały film biegali za nimi mordercy w maskach bodaj z siekierami. Pamiętam, że na koniec w końcu ich zabili i nad ranem Ci mordercy złapali stopa, wsiedli do samochodu i odjechali -...

więcej

szukam filmu chyba polskiego lub holenderskiego albo oba te kraje naraz jest dziewczyna mieszka z matka chyba w holandii ona ma chlopaka ktory okrada ludzi daje swojej dziewczynie prezenty on mieszka z ojcem i ona nieraz u nich sypia a jej matka przyprowadza jakis fagasow chyba i ona od niej odchodzi ta corka wiec...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam. Poszukuję nazwy pewnego filmu, którego nie oglądałem, ale o którym jakiś czas temu czytałem. Niestety jego tytuł wyleciał mi z głowy, a niestety też czytając o nim nie zaznaczyłem opcji chcę zobaczyć, a szkoda, bo mam teraz ochotę go obejrzeć. Chodzi o komedię sci-fi (chyba amerykańska produkcja), w której...