Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Był w telewizji kiedyś film o chłopaku, który z kolegami wracał z imprezy. Kolega co prowadził był (chyba) pijany i spowodował wypadek.
Główny bohater interesował się piłką nożną, sam w nią grał.
Po wypadku wycinano mu kawałek czaszki. Po tym zabiegu nie miał już zdolności manualnych jego plany na grę przepadły....

Film opowiadał o wirusie który działał w zasięgu sieci internet i bodajże komórkowej, ludzie którzy stawali się
ofiarami traciły chęć do życia i popełniały samobójstwo. Pamiętam że powstały 2 lub 3 części tego filmu i
niektórzy nawiązywali do jakiejś japońskiej czy chińskiej produkcji której tenże film miał być...

cytuję koleżankę "byl koles mial dziewczyne i pojechali do jego rodzinnego miasta i poszli na kregielnie chyba[?] tam
pracowala jego była i cos tam dalej bylo ze ta była potrąciła tą teraźniejszą wzieła ja do domu i więziła itp itpppp"
ktoś? coś?

Wiem że powinnam się wstydzić że nie znam ale wymienicie mi klasyki kina które trzeba obejrzeć

Zasady gry (dla nowych użytkowników;) starym wyjadaczom nie trzeba już
przypominać :)

1. Gra polega na przedstawieniu 3 znaków szczególnych filmu. Najlepiej
jakieś krótkie słowa/zwroty.
2. Nową zagadkę wrzuca ten, co odgadł ostatnią, dopiero po potwierdzeniu odpowiedzi
przez zadającego.
3. Film musi mieć...

Witam,
Kilka lat temu oglądałam pewien thriller. Opowiedziana w nim historia dotyczyła
dziewczyny która zamieszkała w nowym mieszkaniu. Poznała tam miłego sąsiada który we
wszystkim jej pomagał. Potem okazywało się, że miał na jej punkcie obsesje. Dolewał jej
środków usypiających do wina, oraz obserwował ją z...

więcej

Witam,
szukam filmu o kobiecie, która urodziła się ponownie, miała męża który ją maltretował i kilkoro dzieci, późnij urodziła się ponownie, jej dzieci było już od niej starsze, ale pamiętała tamto życie . Trochę chaotyczny opis, ale mam nadzieje że ktoś wie co to za film.

Pamiętam z niego nie dużo, awlaściwie prawie nic. Młoda dziewczyna urodziła syna i nazwała
go (chyba) Bentley. Może ktoś pamięta, kiedyś było o nim głośno

Witam szukam serialu który był chyba emitowany w 2000 roku o jakimś super herosie.
Miał podobny strój do batmana tyle że zamiast maski miał trochę inną ,tzn nie miał uszu nietoperza. Wiem że koleś miał długie włosy kręcone koloru blond, i jedno oko miał laserowe a drugie normalne . Był muzykiem grał chyba na...

Poszukuje filmów w stylu "Niepamięć" Film bardzo mi sie spodobał, i chętnie bym obejrzał produkcje podobne
do tej, która wymieniłem wyżej. Z góry dzieki za wszelkie propozycje.