Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Możliwe, że jest to francuski film, ale nie dam sobie ręki uciąć. Akcja zaczyna się, kiedy pewne małżeństwo wyjezdza na urlop do domku nad jeziorem. W nocy pływają na materacu; ona w pewnym momencie idzie do domku i facet za moment on słyszy krzyk . Płynie z pomocą, ale ktoś go uderza czyms w glowe. Potem akcja...

Film opowiada o tym, że kobieta prosi lekarza psychiatrę o ponowną diagnozę swojej siostry, która jest już
zamknięta w zakładzie. Parę lat wcześniej to on ją zdiagnozował i zastosował odpowiednie leczenie.
Początek filmu pokazuje kobietę chora psychicznie, która siedzi przy oknie i widzi płonący dom swoich...

dawno dawno temu oglądałem film i chciałbym do niego wrócić. może ktoś pamięta film
w którym kolesie napadli na jakiś dom potem coś im się powaliło i w gruncie rzeczy
palili dom koktajlami Mołotowa. Pamiętam taką scenę kiedy to jeden z kolesi rzuca pod
siebie dwa koktajle i płonie w nich to już pod koniec filmu...

więcej

W "Hobbit-Pustkowie Smauga"?

Film opowiada o przyszłości, ludzie żyją w trudnych warunkach, pewien młody mężczyzna pracuje w miejscu
gdzie zostaje napromieniowany i wkrótce ma umrzeć; niedaleko istnieje nowa planeta(?), gdzie tylko wybrani
mają szansę na lepsze życie, tam też znajduję się urządzenie które może uleczyć każdą chorobę, zwykli...

o dziewczynie - snajperze. Jest tam parę scen pojedynków snajperskich z Niemcami. Być może jest to produkcja sprzed ok 10 lat

Szukam filmów z jak najdłuższym tytułem.

Film dość nowy, nakręcony po 2005 roku.
Film o sekcie. Przywódca sekty planuje zbiorowe samobójstwo, ponieważ uważa, że dzięki temu dusze wiernych uciekną przed apokalipsą, która ma wyglądać tak, że z nieba będzie spadać ogień.
Jeden z członków sekty ucieka wraz z małą dziewczynką, reszta popełnia samobójstwo.
Niby...

http://www.filmweb.pl/film/Le+G%C3%A9nie+du+feu-1908-387231 oraz
http://www.filmweb.pl/film/La+G%C3%A9nie+de+feu-1908-148881

Ja nie wiem, trzeci raz widzę coś takiego także uznałem to za podstawę hipotezy :D możecie pomóc mi ją
potwierdzić lub obalić

Najpierw kevin sam w domu 3. Tam złoczyńca w pewnym momencie mówi po polsku. Ok, to słabe, bo po
prostu aktor jest polakiem.

Borat. Główny bohater mówi yak szę masz mimo że nie jest w...

więcej