Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wie ktoś o jakie filmy może chodzić, bo nie pamiętam tytułów:

1. W tym filmie kobieta (o wysokiej pozycji społecznej) po śmierci ukochanego mówiła, że nawet nie mogła go opłakiwać, bo nikt nie wiedział że byli razem, bo było to zakazane uczucie, a on chyba miał rodzinę.

2. Kilkanaście lat temu na TVP 1 leciał...

Witam, szukam filmu, w którym rodzina przeprowadza się do dziwnego miasteczka, w którym coś jest zabronione, niestety nie pamiętam co ;/ Potem ta rodzina znajduje psa z poderżniętym gardłem..

Any ideas?

Szukam filmu w którym rodzina udaja sie na wakacje na wyspe bodajże hawaje i oni tam rozwalili swiątynie czy cos takiego i tubylcy ich wywalili i oni myślą ze są sami a tak naprawde wszystko jest kamerowane przez telewizje
Film to komedia :D
Prosze o pomoc !! :D z góry dzieki

Witam

Proszę uprzejmie o podanie mi tytułu filmu. Fabuła którą pamiętam zaczyna się w latach 20-40 XX wieku w Nowym Yorku. Później akcja toczy się w latach 80-90 tych gdzie twórca maszyny do przenoszenia się do tamtych lat swojej młodości. Nowy York jest sztucznie napisanym programem gdzie nie można wyjść poza miasto....

więcej

Swego czasu moi znajomi oglądali pewien film na laptopie, niedawno ja sama trafiłam na niego przypadkowo, tyle, że zapomniałam tytułu. Film jest chyba dość znany, sam tytuł wydawał mi się znajomy. Nie pamiętam o czym jest, wiem tylko tyle, że jest to film czarno-biały, jego akcja toczy się chyba w sądzie. Pamiętam...

Film opowiada o mężczyźnie ,który prowadził aukcje , raczej drogich , wartościowych
rzeczy . Był miłośnikiem i znawcą tych przedmiotów . Podczas dalszej części filmu
okazało się że miał podstawioną osobę na aukcjach , która kupowała dla niego
zabytkowe obrazy ,które kolekcjonował . Były to najczęściej namalowane...

więcej

Witam, około 10 lat temu oglądałam pewien horror. Była w nim scena, gdzie kobieta jedzie samochodem, a za nią jakiś facet w ciężarówce zaczyna trąbić. Kobieta zatrzymuje się na stacji benzynowej, gdzie podchodzi do niej jakiś gość. Ona wystraszona jego wyglądem ucieka. Okazuje się, że próbował ją strzec, bo na tylnym...

więcej

Witam chcial bym z moja kobieta obejrzec film ale nie wiem jak on sie nazywal moze nawet mam go na komputerze ale nie
moge znalesc. Film bym jak dla mnie naprawde super choc nie przepadam za takimi filmami. bylo w nim ze jakis gosc nie
mial domu czy co byl chyba wluczega i spotkal jakis dom na drodze nie pamietam...

więcej

Szukam Filmów o podobnej tematyce co te podane wyżej , ma być bardzo śmiesznie :D

Czy ktoś może pamięta w takie dwie sceny w Kubusiu Puchatku i może mi wskazać odcinek lub konkretną
bajkę. Szukam dwóch momentów:
1. Prosiaczek podchodzi chyba do fioletowego krzaka i dotyka go, gdy nagle krzewem okazują się być motyle
i unoszą Prosiaczka do góry.
2. Tygrysek zakłada przebranie wielkiej marchewki...

więcej