Na jutro do wódki. Coś takiego, żebyśmy posrali się ze śmiechu.
Proszę o pomoc, bo naprawdę nie mam pomysłu.
Film USA. Małżeństwo lub para, jedzie nocą samochodem przez las, psuje im się auto lub nie mogą znaleźć drogi, kłócą się. Mężczyzna postanawia poszukać pomocy, kobieta zostaje sama i zauważa światło wśród drzew. Puka do domku, gdzie otwiera jej stara kobieta, która zaprasza ją do środka. W domu jest na wózku...
Film akcji, sensacyjny. Dwóch pilotów wojskowych USA dokonuje lotu samolotem Lockheed Nighthawk. Jeden z nich okazuje się współpracować z terrorystami chcącymi ukraść bombę atomową znajdującą się na pokładzie tego samolotu. Dokonuje zrzutu bomby nad pustynią. W dalszej części filmu terroryści transportują bombę przez...
więcej
Witam szukam odcinka Rodziny Zastępczej gdzie posterunkowy kupił sobie psa małego i nazwał go tajniak
i on przybłąkał się do Kwiatkowskich pozniej posterunkowy chciał poradnik o psach czy ktoś wie jaki tytuł
ma ten odcinek z góry dzięki ????????????
widziałam kiedyś niecały u znajomej film, to był chyba thriller na początku młoda
dziewczyna spotkała się z o wiele starszym stanie (mógł być jej ojcem ) i potem poszli do
jego mieszkania, wydawało się że to on może chce ją porwać i zgwałcić a to go uspała i
związała :D
Przesyłam link do bloga na temat filmów, myślę, że może kogoś to zainteresować.
Serdecznie zapraszam:
http://nocnyfilozof.blogspot.com
Hej wszystkim Mam problem z odszukaniem filmu, jest on chyba z 2008r nie pamiętam kto tam grał, ale pamiętam dość sporo co się w tym filmie działo. Film zaczyna się ze jest rodzinka, facet, kobieta i dzieci. Zona prosiła swojego męża aby nie klad się z papierosem do łóżka, i jednej nocy on zasnol z tym papierosem,...
Film o śmiertelnej epidemii, wirusa przenosiła małpa, przywieziona przez azjatyckiego marynarza na statku
do USA, a głównym bohaterem był chyba lekarz, który odkrył szczepionkę. Pamiętam jeden dialog z filmu, pod
sam koniec, pilot ma zrzucić bombę na tereny objęte epidemią, a główny bohater mu mówi, że odnalazł...
szkam filmu o nastolatku, który był dręczony przez pewna dziewczynę z liceum, pewnego dnia on ją pobił i zostawił gdzieś chyba w lesie albo on ago tak pobiła... skończyło się na tym, że ona zginęła, została znaleziona na brzegu rzeki utopiona, miała młodszego brata, który zaprzyjaźnił się z tamtym chłopakiem, a i chyba...
więcej
Witam,
leciał kiedyś taki film po bajkach Disneya też film Disneya: dużo nie pamiętam bo było to dawno jak go oglądałam, film przygodowy związany z archeologią pamiętam chyba że ktoś tam jeździł na wózku inwalidzkim jakiś starszy gościu tak mi się wydaje, i oni czegoś szukali i nie jestem pewna czy to było w tym...