Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kobieta w dzień Bożego Narodzenia jedzie do sklepu na zakupy, na parkingu zastaje źle zaparkowany samochód i nie może tam zaparkować. Aby się odegrać zostawia na samochodzie który był źle zaparkowany kartkę z jakimś napisem. Gdy wraca przed sklepem już nikogo nie ma oprócz 4 mężczyzn przy jej samochodzie, dla których...

więcej

... nie tylko goodbye lenin i królik po berlińsku : ) co polecacie?

w latach 94-95 w tvp1 chyba po teleexpresie puszczali ten sitcom. W pozniejszych odcinkach byly siostry syjamskie jak dobrze pamietam albo mi sie cos pomylilo . Z gory dziekuje za pomoc

http://www.filmweb.pl/film/Pierwszy+raz-2009-498684

Nawet lubię ten film, ale....
http://www.filmweb.pl/film/Pierwszy+raz-2009-498684

Lubię ten film ale bezczelność tego dzieciaka jest poniżej wszelkiego dopuszczalnego poziomu
chamstwa w cywilizowanym społeczeństwie, czasami myślę że eugeniczne sterylizacje...

więcej

Pamiętam tyle: dziennikarz zostaje wysłany do małej miejscowości, by odkryć jej fenomen - od lat nie zmienia się w niej liczba populacji. Zagadkę odkrywa zbyt późno, by móc zareagować: okazuje się, że po narodzinach nowego dziecka mieszkańcy poświęcają jednego z mieszkańców, by zachować tę samą ilość ludzi. By uniknąć...

więcej

Witam wszystkich. Bardzo długo poszukuję filmu i za chiny nie mogę sobie przypomnieć tytułu. Krótki zarys
fabuły (tyle pamiętam) Gość przemierza Stany Zjednoczone samochodem. Ma ze sobą "kulę decyzyjną" w
kształcie bili "8". Co jakiś czas przy jej pomocy podejmuje dalsze decyzje. W pewnym momencie w radio
słyszy...

Witam znacie jakieś filmy coś w ten deseń : ,, Błękitna głębia '' , ,, Nie wszystko złoto co się świeci '' ?

szukam takich robionych techniką Rotoskopową widziałem tylko przez ciemnie zwierciadło.

Ma sie pojawić MUX 8
Chciałbym poznać wasze zdanie w tym temacie
Czy ma być konkurencja dla Stopklatki czy ma być to płatny mux
Jesli bezpłatny to widziałbym tam :
TVP Film
Telekino(zpr od eska tv i fokusa planowali )
Filmweb.TV - a czemu nie pomarzyć można :)
TVP Dokument
Kino Polska Nostalgia
Serial TV
Jakieś wasze...

więcej

Hej, bardzo mi zależy na znalezieniu tego filmu, widziałem go dość dawno temu, jeszcze jako dzieciak ;d co gorsza, nie pamiętam zbyt wiele, ale wiem, że zrobił on na mnie duże wrażenie. Kojarzę, że było tam małżeństwo, kobieta (chyba) jeździła na wózku inwalidzkim z powodu jakiejś choroby, mąż niby był wobec niej okej,...

więcej