Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jedyne Co Pamietam to było ładnych pare lat temu w tv . Była kobieta która remontowała dom była tam tez kilku "fachowców" co jej pomagało to był film ang. języczny ale jeden z tych "fachowców" przeklnął po polsku "ku*wa".Wiem że to bardzo malo ale może coś kojarzycie . Pozdrawiam :)

szukam filmu

użytkownik usunięty

Poszukuje filmu, który kiedyś leciał na TV Trwam, albo TVP w niedzielne popołudnie. Opowiada on historię młodego chłopca w niemiecko języcznym kraju-Niemcy/Austria/Szwajcaria. Jest motyw, że ma starego dziadka, on sam rzeźbi drewniane figurki. Jest też wątek miłosny z jakąś tam koleżanką. W trakcie filmu jest sytuacja,...

więcej

Witam, kiedyś, co najmniej 8 lat temu oglądałem film (wydaje mi się że film z początku XXI wieku). Był to Horror Science Fiction. Akcja rozgrywała się w jakby sterylnym dużym budynku, a panowała w nim biała sceneria. Chodziło o to, że zapanowała jakaś epidemia czy coś w tym stylu, gdzieś na początku filmu byli...

Witam, szukam filmu o kobiecie która wyrusza z grupą znajomych na wycieczkę jachtem. Po pewnym czasie
jacht się wywraca, czekają na pomoc na pontonie. Znajdują statek, gdzie nie ma ludzi a znajduje się
morderca, który zaczyna wszystkich po kolei zabijać, a okazuje się że morderczynią jest główna bohaterka (są...

Wiatam , szukam filmy który już leciał w TV , pamietam tylko tyle że rodzina chyba wprowadza się do domu a
na strychu za scianą mieszka jakis mezczyzna , nikt o tym nie wie , później chyba ktoś to odkrył . Film
amerykański , prosze o po moc!!

Kojarzy ktoś może polski film w którym była scena z żydem, polakiem i nazistą. Niemiec każde polakowi zastrzelić żyda, daję mu broń ale polak odmawia. Potem daję żydowi i ten od razu strzela do polaka ale magazynek był pusty. Potem niemiec wypowiada słowa w stylu widzisz za kogo chcecie umierać.

Witam chciałbym obejrzeć film Man heels from river. 1922. Gdzie mogę zobaczyć ten film legalnie? Jest niemy ciężko znaleźć ale jest jakiś sposób?

Witam poszukuje filmu, mający trzy części, gatunek horror i niedawno leciał w telewizji, lecz nie wiem na
jakim kanale. Słyszałem tylko z opowieści.

Z tego co pamiętam, było coś o parze/małżeństwie, które wprowadziło się do bardzo drogiego domu, lecz
tam zamordowano wcześniejszą rodzinę, dalej nie wiem.
Tytuł...

więcej

Cześć. Oglądałem jakieś 15 - 20 lat temu film o czarnoskórym bokserze/byłym bokserze który żeby odzyskać pieniądze, albo żeby wyjść na wolność, musiał walczyć w ringu z kilkoma bokserami/więźniami jeden po drugim (coś w tym stylu).
Pamiętam jak wydawało się, że już wszystkich pokonał a tu nagle do ringu wyszedł...

Witam! Poszukuję pewnego filmu. Został nakręcony na pewno przed 1996 rokiem. Oto zarys fabuły, który
pamiętam:
Z więzienia wychodzi facet, który ma chytry plan jak łatwo zrobić dużą kasę. Jedzie do miasta, które jest
położone na morskim wybrzeżu (akcja toczy się prawdopodobnie w USA). Wmawia mieszkańcom, że gdzieś...

więcej