Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej. Szukam filmu w którym kobieta idzie siedzieć za zabójstwo męża ( on ją chyba bił ) potem okazuje się że ten mąż sfingował swoją śmierć i koleżanka spod celi radzi jej że według prawa amerykańskiego nikt nie może iść siedzieć za to samo ( tzn nie może pójść siedzieć za kogoś kogo już oficjalnie zabiła. ) Wydaje mi...

więcej

Ogladalem kiedyś film chyba na TVP kultura o rodzince, paru typow, ojcies, syn, wujkowie i chyba babka. Kojarzy mi się ze to jakies tam holenderskie, gelgijskie klimaty były. Oni wszyscy pili browary i nawet tam zawody były w ich piciu. Jeden z wujkow lubial się bic a ojciec to był taki meneluch z długimi włosami co...

więcej

witam
potrzebuje tytul filmu a mianowice;facet morduje na wzgorzu swoja zone
a potem udajac chorego na wozku probuje przechytrzyc (polijcę)ktora podszywa
sie za zwyklych ludzi i w roznych okolicznosciach chce go zmusic do przyznania sie
film chyba z lat 80-tych

Witam, szukam filmu który oglądałem dawno temu w tv. z filmu pamiętam, że był jakiś budynek, chyba jakaś firma. było coś naprawiane (prawdopodobnie ktoś coś spawał) i od tego wybuchł pożar. było tam uwięzionych wiele osób, i była tam też córka komendanta straży pożarnej. Był też taksówkarz, który wcześniej był...

Szukam filmu, który leciał w niedzielę na Polsacie w ramach Kina familijnego Polsatu (innym filmem puszczanym jako Kino familijne Polsatu, był np. "Napoleon" http://www.filmweb.pl/film/Napoleon-1995-87936) w okolicach roku 2004 (plus/minus trzy-cztery lata). Jest to amerykański film (w sumie raczej amerykański;...

Szukam filmu pooskiego gdzie kobieta zamiela sie cialem z mezczyzna. Czy to po prostu ten koles sie za
laske przebieral.. nie pamietam dokladnie. Film na pewno jest bardzo stary. Ja go widzialam w 2007 roku.
Prosze o pomoc.

Cześć.
Jak w temacie, szukam filmu fantasy z lat 80-90 o kosmicie który przybył na Ziemię w dużym futurystycznym jajku (albo to było jego wehikuł czasu i w nim podróżował). Najbardziej charakterystyczny punkt jego wyglądu to dwa ostrza wystające z łokci.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.

I jest podstawiony dla dziewczyny która ma przekonać swoją rodzinę ze on jest jej narzeczonym i ma zamiar
wziąć z nim ślub on jest taki gruby z loczkami a ona blondynką robi wszystko aby pokazać że jest totalnym
idiotą i zachowuje się koszmarnie był to program rozrywkowy albo puszczany w tlc albo polsat cafe albo...

więcej

Witam, poszukuje filmu o zamianie miejsc Chciałam go zobaczyć na podstawie opisu w gazecie i
zapomniałam o nim a dziś jakoś przypadkiem przyszedł mi do głowy, szkoda że nie tytuł ;] Na pewno był to
thriller, raczej psychologiczny. Kobieta stopniowo gubiła swoją tożsamość, chyba obudziła się w ciele
sąsiadki ale...

więcej

Witam,

Od około roku (podczas oglądania filmów z samurajami) urywkowo przypomina mi się
film (Japoński // Chiński // Koreański obsada była prawie cała albo cała w Azjatyckich aktorach).
Na początku była sytuacja gdzie dwie armie miały walczyć w jakimś wąwozie (albo
przesmyku dość szerokim nw jak to nazwać ; coś jak...

więcej