Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmów (mogą być komediowe) gdzie dla przykładu córka (biała) wychodzi za mąż za murzyna, a rodzice tej córki są wkurzeni jej wyborem, a później np. jak bliżej poznają murzyna to zmieniają zdanie o nim i jest dla nich spoko.

To tylko przykład, scenariusze mogą być inne i nawet bez miłości, a na filmie nie musi...

więcej

Zobaczymy co z tego będzie ...

Zobaczymy co z tego będzie ...

Cześć, przypomniał mi się dzisiaj film, ale za nic w świecie nie mogę go znaleźć w internecie i nie
pamiętam tytułu;((

Chodzi o grupkę znajomych, która wyjechała do jakiegoś domku. Potem pojawił się psychopata, który
siedział albo w psychiatryku, albo w więzieniu za to, że kiedyś w górach wspinał się ze swoją...

więcej

Szukam filmu. Jest z początku lat 90tych bądź starszy.
Samolot rozbija się w morzu i ocalałych atakują rekiny.
Na kasecie video prawdopodobnie pierwszy człon tytułu to "Bez..." Kojarzy mi się tytuł "Bez ostrzeżenia", ale pod nim nie znalazłem żadnego filmu.

Pamiętam ten film był o facecie który wraz z synem (w nocy) wracali chyba z meczu hokeja. Zostali napadnięci na stacji
benzynowej przez grupę bandytów. Jeden z nich był "świeży" i to on miał zabić tego syna na oczach ojca. Robił to. Potem
była sprawa w sądzie, ojciec wycofał oskarżenie z myślą że sam wykona wyrok.

Szukam filmu o grupie kolegów, którzy urządzają sobie wieczór kawalerski i
przypadkowo na nim zabijają prostytutkę poprzez powieszenie jej na haczyku na
ręczniki :D Nie wiem czy to ten sam film, ale zaczynają ginąć w przedziwne sposoby, np
z wbitą łyżwą w głowie dzięki kuli do kręgli, albo przez telewizor, który...

więcej

Witam.
Poszukuję filmu, którego pamiętam tylko kilka scen. Film był o dwójce dzieci, które wprowadziły się bodajze z
matką do jakiegoś starego domu. Tam odnaleźli jakąś księgę niewidzialnych stworów, które tylko oni
widzieli. Te stwory chcialy zdobyć tą księgę ale nie mogły bo dom był otoczony jakimś kręgiem przez...

więcej

sam tytuł tematu wystarczy - państwo policyjne.
Znacie filmy tego typu? Mogą być z utopią lub jakkolwiek wykreowane.

Potrzebuje tytułu filmu, który jest bardzo mało popularny i w dodatku znam bardzo niewiele faktów z filmu.
Jest to film francuski (na 99%)
Ma minimum 13 lat bo oglądałem go przed 2001 rokiem (chyba w 1998)
Film w kolorze, na 95% wyszedł po 1970 (patrząc po jakości obrazu oraz urządzeniu domu, samochodach na ulicy) ,...

więcej