Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Byl on o lekarzu, który zabijał swoje rudowłose pacjentki, przed tym więził je w swoim jakims domu w srodku
lasu, w filmie jest tez chlopak i dziewczyna(ona ma wizje ktore pomagają jej w zlapaniu mordercy(

Okej to moje pytanko leci tak. Chcę obejrzeć Jak Wytresować Smoka 2 bez nr tel bez jakiś ankiet bez rejestracji chyba że to
działa i bez żadnych innych beznajdziejnych reklam pomożecie? Chcę normalny link gdzie od razu jest film i tak btw to chce
mieć go po polsku albo z napisami

Okej to moje pytanko leci tak. Chcę obejrzeć Jak Wytresować Smoka 2 bez nr tel bez jakiś ankiet bez rejestracji chyba że to
działa i bez żadnych innych beznajdziejnych reklam pomożecie? Chcę normalny link gdzie od razu jest film i tak btw to chce
mieć go po polsku albo z napisami

Od dosyć długiego czasu poszukuję tytułu pewnego filmu. Chodzi to za mną i nie daje mi spokoju. Z grubsza
fabuła wygląda tak: chłopiec (blondyn) mieszka z matką, którą ojciec porzucił, wyjeżdżając z sekretarką. Matka
z synem chodzą na spacery nad morze/ocean i zbierają jakieś muszelki, po czym robią z tego kolaż....

więcej

Witam szukam filmu ktory kiedys ogladalam w TV.To byl raczej dramat, bohaterem byl (chyba) samotny ojciec
z corka, ktorzy wyjechali do dziadkow (tereny cos jak Irlandia albo nawet troche zimniej), byl tam taki stary
ogromny dom ktory oni pozniej przetransportowali w inne miejsce na belkach. Nic wiecej niestety nie...

więcej

Hej :) szukam pewnego filmu, byl on o nastolatce która sie buntuje zaczyna krasc, jej mama ma jakiegos
nowego chlopaka, mieszka u niej kolezanka z którą pije i pali (i byla tez scena w której jedna robi drugiej
kolczyk w pępku)

Szukam filmu, horror SF...

użytkownik usunięty

Wydaje mi się, że były trzy części. Byłem przekonany, że tytuł tego filmu to Gatunek, ale to jednak nie to.
Chodzi o to, że ludzie są przejmowani przez istoty z kosmosu i w momencie, gdy to się dzieje, ich wszystkie
zmysły zaczynają pracować o wiele lepiej - nie potrzebują już np. okularów. Mocno mi się zdawało, że...

więcej

Witam. Od chyba dekady lub więcej chodzą mi po głowie sceny z filmów które swego czasu widziałem, niestety nie w całości.
Pierwszy z nich to swego rodzaju horror. Emitowany był w tv ok 15-17 lat temu. Wybaczcie ale mogę zamieszać kilka szczegółów z racji tego że czas i próby przypomnienia sobie czegokolwiek dodają...

np, nie wiem cos sie dzieje kogoś porywają policja szuka , czy jakiś agent albo agentka.
Albo jakaś dziewczyna jest w niebezpieczeństwie i ją chronią czy szukają ? .. co takiego z czymś takim :D

Witam, ostatnio przypomniał mi się film/serial który wielokrotnie oglądałem dawno temu w tv publicznej. Wydaje mi się że leciał przy okazji świąt w południe na tvp 2 . Był to stary kolorowy film, w którym dwoje ludzi, jeden stary o siwej czuprynie i wąsach, drugi młody podróżowali i szukali wampirów. Nie pamiętam za...

więcej