Witam, szukam filmu o mistrzu sztuk walki który walczył takim stylem jakby był pijany, podkreślam ni jest to
film "Pijany mistrz" ani "Legenda pijanego mistrza". Z tego filmu pamiętam tylko tyle że walczył jakby był pijany
i co chwile popijał podczas walki jakis flakonik. Nie jestem pewien ale film był podzielony...
Witam!Film oglądałam bardzo dawno.Czytałam książkę ale też nie potrafię przypomnieć sobie tytułu.Rzecz
dzieje się podczas II wojny światowej we Francji.ruch oporu ma przedostać się do zamku,w którym
stacjonują Niemcy.To właściwie tyle.
Pamiętam,że ktoś z kimś spotkał się na jakiejś kawie w Paryżu,że starsza...
Witam.
Szukam filmu w stylu leon zawodowiec.
Kiedys widzialem go na YT pod blednym tytulem.
Tak wiec do rzeczy.
Motyw zblizony do leona.
dwie sceny pamietam.
1. Dziewczyna/ka siedzi na (chyba) balkonie i macha nogami patrzac jak nasz "zawodowiec" wraca do
domu (mozliwe ze byl ranny)
2. Dziewczyna/ka wchodzi do jego...
Nie chodzi mi o litry krwi wampiry itd. horrory z tych lat,które przypadły mi do gustu to Paranormal Activity-
pierwsza i druga część,Naznaczony,Demon Historia prawdziwa,Pokój 1408,Martwe Zło,Amityville i nawet
niezły był film ''Obecność'' szukam czegoś podobnego na dzisiejszy wieczór,co byście mi polecili
Film złożony z kilku historii i ta którą zapamiętałam przedstawia się mniej więcej następująco? kobieta (koło 40? być może starsza) w pokoju hotelowym, okno otwarte, powiewa biała firanka... kobieta myśli o samobójstwie? nagle póka do drzwi lokaj niby z jakimś jedzeniem (młody chopak chyba znany aktor..) ma chyba jakiś...
więcejTak jak w temacie, film z lat 84 - 92 gdzieś tak. Był dwie części tego filmu z tego co kojarze. Była w tym filmie matka która non stop chodziła w swoim fartuszku kuchennym (fioletowy chyba), miała ciemny bląd włosy. Syn jeździł jakimś samochodem czerwonym, była rozczochranym blondasem w wieku chyba 18 lat. Reszty nie...
więcej
Cześć.
Szukam w/w filmów, najlepiej z motywem zabójca i detektyw lub rozwikływanie jakiejś tajemnicy np morderstwa sprzed lat. Najlepiej by film trwał ponad 2h. Z góry dzięki :)
Hej poszukuję filmów na temat opuszczonych , nawiedzonych statków , statków widmo . podobnych do filmów
-Piąty wymiar
-Statek widmo
-Trójkąt bermudzki .
bardzo Dziękuję za odpowiedzi.
Słuchajcie szukam serialu młodzieżowego z lat 80 lub 90 chyba australijskiego lub
amerykańskiego
Był on emitowany na początku lat 90 w TVP
Pamiętam żę był jakis niby gang chłopcy z bramme street (taka jakas podobna nazwa)
Jakas dziewczyna zwineła kiełbasę ze sklepu i ochroniarz ja złapał
Pamiętam taką akcje ze...