Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, poszukuję filmów krwawych. Bardzo krwawych. Nie musi to być horror. Czekam na wszelkie
propozycje :) Im więcej tym lepiej.

Wiecie co mnie wkurza?? To, że Disney teraz wszystko praktycznie kupuje. Kupił Marvel,
kupił Lucasarts.

Miałam kiedyś na VHSie taką bajkę o jakimś lwie. Niestety mało z niej pamiętam, ale wiem że był tam jakiś motyw ze strzelaniem zatrutymi strzałami przez tubkę. Zszokowało mnie to jako małą dziewczynkę i chciałabym sobie przypomnieć ten film. :)

Nie pamiętam aktorów ani roku produkcji, wiem jedynie że w filmie pewien mężczyzna znalazł w jaskini złoto i
przypadkiem było tam 2 ziomków z innej planety. Zabrał im jakieś urządzenie, przeczytał słowa i przeniosło go na inną
planetę ( Bodajże mars). Tam wyżej skakał, miał więcej siły. Na początku chciał uciec,...

więcej

Podróż kosmiczna na nową planetę, aby ją zasiedlić, która trwa bardzo długo. W trakcie niej kobieta zakochuje się w mężczyźnie i zachodzi w ciąże. I ma dylemat czy wrócić z dzieckiem na ziemie czy lecieć dalej. Coś mi się kojarzy, że jakby to dziecko wróciło na ziemię to miałoby problemy z oddychaniem.

Młodzi ludzie przyjechali do Afryki wraz z rodzicami, tam zostają porwani, lecz udaje im się uciec. W trakcie ucieczki zakochują się w sobie. Pamiętna scena to miłość pod gwiazdami na skrzydłach strusi, a na następny dzień mają problemy ze wszami. Film oglądałam dawno temu na TVP 1.

Szukam zagadkowych filmów w których wszystko układa się jak w układance. Trudno mi to opisać, ale myślę, że można zrozumieć o co mi chodzi.

Nie pamiętam kiedy ostatnio film mnie tak wzruszył, że łezka się w oku uroniła. Jakie tytuły proponujecie?

Hej,

Szukam filmu o kobiecie z dwójką dzieci, która jest po rozwodzie. Mąż odszedł do innej. Nie pamiętam jaki zawód wykonuje, ale jest na każde zawołanie pewnej kobiety. W pewnym momencie wyjeżdża sama na wakacje, tam poznaje młodszego o 20 lat faceta, prawdopodobnie o imieniu Adam. Uczy ją surfować, spędzają razem...

więcej

Ogladalem kiedys horror o szpitalu. Grupa mlodziezy jechala samochodem i miala wypadek. Trafili do
szpitala, w którym straszyło. Zna ktoś z Was może tytul takiego filmu?