Nie pamiętam tytułu, wiem, że leciał kiedyś w tv .. film o dziewczynie która zachorowala na anorekcje. Pamiętam taką scenę, że biegała po schodach w dół i w górę żeby schudnąć - bodajże wyjechała na studia do innego miasta i rodzice jej nie kontrolowali. Po powrocie do domu na jakieś święta chyba ubierała się w za duże...
więcej
Szukam filmów o tematyce `złej macochy` albo matki; jakiejś opiekunki. np. jakiś dramat itp.
Np. "Amerykańska zbrodnia" (zajmowała się dziewczynkami przez jakiś czas, oparte na faktach) (film jest o
prawdziwych zdarzeniach Sylvi Marie Likens) albo "Dziewczyna z sąsiedztwa" (tu była ciocia). Oczywiście film
nie...
Poszukuję filmu lub serialu w którym dziewczyna dowiedziawszy się że jest adoptowana
postanawia odnaleśc biologiczna matkę
Najpierw dowiaduje sie że może to zrobić jak skończy 18 lat
Więc próbuje na własna rekę
Razem z koleżanką przeglądają wydruki starych gazet( i chyba dokumentów)
Znajdują kobiety które w tym...
A więc... Szukam filmów, seriali, oraz bajek fantasty, historycznych i nie tylko. Szukam również dramatów,
najlepiej historycznych, nawet mogą być same filmy historyczne, bez fantasty. Podam tytuły które już
zaliczyłem, a wy mi pomożecie znaleźć coś nowego na przykładzie podanych przeze mnie...
nie pamiętam wiele z tego film ale przypomina mi się że w tym filmie nadciągała chmura z której padał
deszcz z jakąś chorobą i dziewczyna z bratem uciekali żeby się gdzieś schronić , chłopczyk jechał na rowerze
z górki i nie zdążył zatrzymać roweru i wjechał na drogę i go potrącił samochód. jego siostra wzięła go...
Widziałam film w TV, o strachu na wróble, jednak nie Smakosz, film o wiele starszy. Jest jakaś wioska w której mieszka matka z synem trochę przygłupem, każdy się z niego wyśmiewa. Wiem że zginie jakaś dziewczyna a wina spadnie właśnie na niewinnego chłopaka, zostanie abo pobity albo poszczuty pasami i zagryziony....
Poszukuję dość starego filmu o przestępcy ukrywającym się na farmie przez pościgiem. Farma należy do
rodziny w której jest upośledzona kobieta mężczyzna wraz z żoną i schorowaną matką. Dodam że nie chodzi
o film "Uciec ale dokąd" tylko film dużo dużo starszy o podobnej fabule, aktor grający główną rolę był dość...