Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Interesuje mnie tytul filmu w którym zostaje uprowadzona bądź zamordowana żona głównego
bohatera na brzegu jeziora. Okazuje się w dalszej części filmu ze ona jednak żyje. Nie pamietam nic innego.
Dzięki

Szukam filmu
Mama jakiegos malego ( ok. 10 lat) ladnego chlopca pracowala na targu...Pewnego dnia jakas kobieta (czarownica) cos u niej kupila i poprosila jej syna by pomogl jej zaniesc zakupy... Ona mieszkala w takim duzym strasznym zamku... gdy weszli do srodka chlopiec byl przestraszony bo ona (chyba) nie chciala...

więcej

Witam szukam filmu lecz niestety nie pamiętam tytułu :( film opowiada o młodym chłopaku który dowiaduje
się że zostało mu kilka tygodni/dni życia. Z tego co jeszcze pamiętam to marzył o tym żeby się spotkać z jakąś
modelką albo kimś w tym rodzaju i udaje mu się to za sprawą jego dwójki kumpli film kończy się na tym...

więcej

Obejrzałam kilka lat temu dwa filmy , nie znam tytułu , ale pamiętam kilka scen. Może ktoś skojarzy..

Pierwszy film: Rzecz się dzieje na wsi gdzie mieszka pewna rodzina. Dwie siostry lubią jednego
chłopaka , była scena jak jedna z nich spotyka go w takiej sadzawce/basenie. Następna scena jaką
kojarzę : jest...

więcej

Witam.
Z góry przepraszam, że opis który podam będzie stosunkowo krótki i niezbyt szczegółowy, ale
zapamiętałem samą sekwencję początkową, a od jakiegoś czasu nie daje mi to spokoju.

Film zaczynał się od pewnego mężczyzny jadącego samochodem (chyba po przedmieściach). Przed jego
autem, środkiem drogi szedł...

Jaki to film?

użytkownik usunięty

Film opowiada o dziewczynie, która jest gwiazdą na niebie i pewnego dnia spada na ziemię. Później poznaje faceta i się w nim zakochuje, a on przyprowadza ją do swojej dziewczyny, ponieważ obiecał jej, że przyniesie jej on gwiazdę z nieba. Jakieś czarownice chciały zabić tę dziewczynę, bo dzięki temu byłyby znowu młode....

więcej

Witam! :) Zaczęłam właśnie czytać III tom opowieści Paulliny Simons o losach Tatiany i Aleksandra
pt.:"Ogród letni". Od pierwszych stron nie mogę oprzeć się wrażeniu, że już znam tę historię! Jestem
pewna, że oglądałam film, który opowiadał podobną. Za nic nie mogę przypomnieć sobie tytułu, a według
internetu,...

więcej

Z jakiego to filmu/serialu? patrzcie drugi link
https://40.media.tumblr.com/96d1b2db003035c6953e2613e2ce51d4 5/tumblr_n0aiwaHx9h1sndap9o1_500.jpg

https://40.media.tumblr.com/96d1b2db003035c6953e2613e2ce51d5/tumblr_n0aiwaHx9h1s ndap9o1_500.jpg

To był film o dwóch dzieciach o murzynkach, to był chłopiec i dziewczynka jak dobrze pamiętam, oboje chyba
nie mieli włosów, to chyba było w Afryce, ten film leciał dość dawno chyba jest z lat 90 lub 80. Więcej
szczegółów nie pamiętam. Czy ktoś pamięta tytuł?Ktoś oglądał?

jak wyżej, poszukuje filmu który z tego co pamiętam został nakręcony możne w zeszłym
roku, widziałam tylko trailer ale nie potrafię go teraz namierzyć, film opowiadał o
uczniach którzy na lekcji filozofii(psychologi) mieli wykonać jakiś eksperyment zadany
przez nauczyciela mieli sobie wyobrażać jakieś sytuacje i...

więcej