Witam. Interesuje mnie tytul filmu w którym zostaje uprowadzona bądź zamordowana żona głównego
bohatera na brzegu jeziora. Okazuje się w dalszej części filmu ze ona jednak żyje. Nie pamietam nic innego.
Dzięki
Szukam filmu
Mama jakiegos malego ( ok. 10 lat) ladnego chlopca pracowala na targu...Pewnego dnia jakas kobieta (czarownica) cos u niej kupila i poprosila jej syna by pomogl jej zaniesc zakupy... Ona mieszkala w takim duzym strasznym zamku... gdy weszli do srodka chlopiec byl przestraszony bo ona (chyba) nie chciala...
Witam szukam filmu lecz niestety nie pamiętam tytułu :( film opowiada o młodym chłopaku który dowiaduje
się że zostało mu kilka tygodni/dni życia. Z tego co jeszcze pamiętam to marzył o tym żeby się spotkać z jakąś
modelką albo kimś w tym rodzaju i udaje mu się to za sprawą jego dwójki kumpli film kończy się na tym...
Obejrzałam kilka lat temu dwa filmy , nie znam tytułu , ale pamiętam kilka scen. Może ktoś skojarzy..
Pierwszy film: Rzecz się dzieje na wsi gdzie mieszka pewna rodzina. Dwie siostry lubią jednego
chłopaka , była scena jak jedna z nich spotyka go w takiej sadzawce/basenie. Następna scena jaką
kojarzę : jest...
Witam.
Z góry przepraszam, że opis który podam będzie stosunkowo krótki i niezbyt szczegółowy, ale
zapamiętałem samą sekwencję początkową, a od jakiegoś czasu nie daje mi to spokoju.
Film zaczynał się od pewnego mężczyzny jadącego samochodem (chyba po przedmieściach). Przed jego
autem, środkiem drogi szedł...
Film opowiada o dziewczynie, która jest gwiazdą na niebie i pewnego dnia spada na ziemię. Później poznaje faceta i się w nim zakochuje, a on przyprowadza ją do swojej dziewczyny, ponieważ obiecał jej, że przyniesie jej on gwiazdę z nieba. Jakieś czarownice chciały zabić tę dziewczynę, bo dzięki temu byłyby znowu młode....
więcej
Witam! :) Zaczęłam właśnie czytać III tom opowieści Paulliny Simons o losach Tatiany i Aleksandra
pt.:"Ogród letni". Od pierwszych stron nie mogę oprzeć się wrażeniu, że już znam tę historię! Jestem
pewna, że oglądałam film, który opowiadał podobną. Za nic nie mogę przypomnieć sobie tytułu, a według
internetu,...
Z jakiego to filmu/serialu? patrzcie drugi link
https://40.media.tumblr.com/96d1b2db003035c6953e2613e2ce51d4 5/tumblr_n0aiwaHx9h1sndap9o1_500.jpg
https://40.media.tumblr.com/96d1b2db003035c6953e2613e2ce51d5/tumblr_n0aiwaHx9h1s ndap9o1_500.jpg
To był film o dwóch dzieciach o murzynkach, to był chłopiec i dziewczynka jak dobrze pamiętam, oboje chyba
nie mieli włosów, to chyba było w Afryce, ten film leciał dość dawno chyba jest z lat 90 lub 80. Więcej
szczegółów nie pamiętam. Czy ktoś pamięta tytuł?Ktoś oglądał?
jak wyżej, poszukuje filmu który z tego co pamiętam został nakręcony możne w zeszłym
roku, widziałam tylko trailer ale nie potrafię go teraz namierzyć, film opowiadał o
uczniach którzy na lekcji filozofii(psychologi) mieli wykonać jakiś eksperyment zadany
przez nauczyciela mieli sobie wyobrażać jakieś sytuacje i...