Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuję filmu (thriller/horror). Akcja filmu działa się w zamkniętym pomieszczeniu. Były pokazane dwie
grupy osób i była pokazana odcięta dłoń człowieka. Potem te osoby się pokłóciły i zaczeli się bić. Jeden facet
spalił się w piecu, drugiemu facetowi zapaliła się kurtka, trzeci facet mocno oberwał w rękę i miał...

więcej

Tematyka filmu sa rozbitkowie nie pamietam dokladnie tylulu filmu nie jest napewno nowy . Jest to film o rozbitkach na podkreslam pompowanej tratwie ratunkowej nie szalupie dokladnie nie pamietam ale chyba cala rodzina na tej tratwie walczyla o zycie i jakis motyw z zulwiem stary dobry film ale ni groma nie mogee...

więcej

w filmie można usłyszeć takie słowa: "Piłem i brałem narkotyki by zablokować wszystkie uczucia. Tak aby nie
myśleć o niczym, tzw. środek znieczulający."
może ktoś pomóc?

Armia boga ? Albo ogólnie o końcu świata , apokalipsie ? czy przewidzenia końca świata . Anioły itepe ?
Zapowiedz, 2012, Constatine , Gabriel , legion oglądałam ;]

Poszukuje tytułu filmu w którym się na końcu dowiadywaliśmy że był o wieżach world trade center.

Film zaczyna się od napadu na bank, policja
nie umie złapać ich, później planują kolejne
napady i są nie uchwytni. Pewien policjant
trafia na ich trop. Głowni bohaterowie to 2x
(lub 3x) i kobieta. Jeszcze co kojarzę to jakiś
policjant kazał napaść im na bank (chciał ich
wrobić i zgarnąć łup) i jakiś koleś ich...

Poszukuje filmu w którym była scena ja pewien mężczyzna czyta bajkę a za nim pojawiają się czarno białe
ilustracje. Opowiada o chłopcu który nie wiedział kiedy ma się narodzić tak jak jego matka, o drzwiach w
podłodze których się bali otworzyć i o dzieciach które do nich przyjechały na święta i je otworzyły....

Pamiętam że film był o wyścigach na motocyklach coś w rodzaju MotoGP
, głównie opierał się na wyścigach na torach, w filmie również była akcja że główny aktor przejechał swojego kolege robiąc z niego kalekę i pozbawiając go możliwości dalszego uczestniczenia, oskarżyli go o to ale po dokładnie zbadanej sprawie wyszło...

więcej

Najprawdopodobniej thriller/dramat. 3 osobowa rodzina, na samym początku filmu matka się zabija (wykrwawia się w wannie), dzieciak widzi jej ciało. Film ponoć dość znany.

Poszukuję już kilka lat filmu, który dawno temu, gdzieś chyba w 2003/2004 roku oglądałam na TVN, to był film w trzech odcinkach o porwanym chłopcu, który znika z treningu hokeja, gdy matka po niego przyjeżdża już go nie ma, cieć, który był wtedy w szkole nic nie wie o zniknięciu. W sprawę angażuje się jakaś...