szukam filmu który ładnych parę lat temu leciał w tv z fabuły pamiętam, że bohater musiał podszywać się pod
jakiegoś terrorystę/psychopatę albo kogoś takiego, był szkolony w jakimś zimnym miejscu musiał jeść na
zapas bo dostawał wiadro jedzenia na parę dni, pamiętam również, że była tam taka fajna scena na...
witam.szukam aktora ktory gral w filmach od polowy lat 80 do polowy lat 90,tak mi sie wydaje,ciemna karnacja,chyba wloskie pochodzenie,dluzsze wlosy,broda- brodka,ogladalem jakis czas temu program na polsat cafe chyba,tam sie dowiedzialem ze byl oskarzony lub podejrzany za zabojstwo zony lub kochanki a pozniej chyba...
więcejszukam filmu wiem ze kobieta została zgwałcona w barze ale goście nie zostali oskarżeni o gwałt tylko o podrzeganie do gwałtu na jednego wolali igielka czy cos w tym stylu ona byla blondynka o ile dobrze mi sie kojarzy i byla tam z kolezanka chyba ale tamta poszla a ona zostala aha i kojarzy mi sie ze zgwalcili ja na...
więcej
Witam.
Film oglądałem z 10 lat temu na tvp. Opowiada o dwóch dorosłych braciach, którzy potrafili tworzyć ogień.
Wydaje się, że to film s-f, ale bardziej przypomina dramat. Efektów specjalnych jest jak na lekarstwo. Film
zaczyna się jak już mają koło 40 lat. Jeden z nich(tworzy ogień za pomocą rąk) pracuje w...
Chciałem napisać w temacie ,,Szukam filmu'' ale ,,w tym temacie można dodać maksymalnie 1000
odpowiedzi '' czyli sie nie da.
Witam. Od dawna już poszukuję filmu który oglądałem parę lat temu jak byłem mały.
Pamiętam że mój tata nagrał go nagrywarką DVD na dysk nie pamiętam dokładnie tytułu ale było to coś w...
ogladalam ten film jak jeszcze bylam mala, moze z 6 lat mialam. To stary film, komedia. Najbardziej utkwila mi scena w
ktorej starsza pani (miala chyba rude albo kasztanowe wlosy) wyszla na ulice i czekala zeby jakis facet przywiozl jej
pieniadze, a obok staly prostytutki i podjechal jakis samochod i gosc wzial ja...
To co pamiętam:
- zaczyna się jak włoscy żołnierze trafiają na zamarznięte konie, jeden z żołnierzy odkrywa że jeden
zamarzniętych żołnierzy został zamordowany.
- potem giną następni żołnierze (już w obozowisku)
- ten który odkrył morderstwo zostaje przydzielony do rozwiązania tej zagadki
- trop prowadzi do...