Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

mam ogromną ochotę obejrzeć sobie jakąś lekką, ale przy tym nie kompletnie durnowatą
komedię. Coś w stylu Wrednych Dziewczyn, Legalnej Blondynki, Łatwej Dziewczyny.
Taki typowy chick flick ;)
Powiem z góry, że już widziałam Druhny, Wild Child, Ona to On, Szkołę Uwodzenia, Pamiętnik Księżniczki.
Jakieś sugestie?...

Cześć !
Szukam filmu akcja rozgdrywa sie w latach 70, podzielona jest na historie kilku ludzi.
Jakiegos zespolu gzie kazdy bzyka sie z kazdym. Na poczatku ginie chyba jeden z
czlonkow tego zespolu. Inna historia jest historia starego rockmana i od nazwy jego
zespolu wzieta jest nazwa filmu. On uzalezniony od...

więcej

Hej, poszukuję filmu, który dawno temu obejrzałam w TV i od dłuższego czasu bezskutecznie usiłuję znaleźć. Nie pamiętam zbyt wielu szczegółów, poza tym, że film był świetny. W zakładzie pogrzebowym zaczyna pracować pewien facet - zostaje przeniesiony nie pamiętam z jakiego powodu, przed swoją dziewczyną udaje, że...

Obejrzałam dziś wreszcie "Bezsenność" z Pacino. Uwielbiam takie filmy z poszukiwaniem seryjnego mordercy zwłaszcza i znam ich wiele, ale chciałabym więcej ;)
Może ktoś zna coś poza:
seria Hannibala
Psychopata
Zodiak
Śmiertelna wyliczanka
no i wiele innych ale nie chce mi się pisać wszystkich :p

ale też żeby nie...

motywem jest para nastolatków, która staje się rodzeństwem... zakochują się w sobie i pewnego dnia
rodzice odkrywają prawdę o ich uczuciu. Ojciec postanawia wyprowadzić się wraz z córką. Para rozdzielona
jest na długie lata... Ktoś z Was kojarzy?

Amerykański stary film.Dziewczyna z biednej rodziny zakochuje sie w synu bogacza.Są szczęśliw,chodzą do szkoly.Nie wiem dlaczego cos sie psuje.Ona wariuje trafia do psychiatryka.Kapie i malo sie nie topi gdzies na jakiejs tamie...W psychiatryku poznaje chlopaka sa para i jedzie w rodzinne strony odwiedza bylego przez...

więcej

Proponuje utworzyć listę najlepszych, komedii romantycznych, romansów ewentualnie dramato-romansów(Czyli jednym słowem filmy "Dla dwojga") powstałych w latach 1998-2006. Moje typy to: "Szkoła uczuć" -2002 rok i "Na ostrzu, droga po złoto"- 2006 rok

Cześć szukam pewnego filmu był to chyba horror nie pamiętam go dokładnie bo bardzo dawno go oglądałam . Film ten opowiada historię kilkunastu dzieci których rodzice musieli zabić dla jakiegoś rytuału czy coś takiego . Jednemu chłopcu udaje się uciec chyba czy to ojciec mu daruje życie jakoś tak . W dorosłym życiu...

Cześć szukam pewnego filmu był to chyba horror nie pamiętam go dokładnie bo bardzo dawno go oglądałam . Film ten opowiada historię kilkunastu dzieci których rodzice musieli zabić dla jakiegoś rytuału czy coś takiego . Jednemu chłopcu udaje się uciec chyba czy to ojciec mu daruje życie jakoś tak . W dorosłym życiu...

Dobrych kilka lat temu oglądałem pewien film. Chciałbym do niego powrócić, ale nijak nie umiem go znaleźć.
Niewiele szczegółów również pamiętam.

Sekta, czy jakieś inne dziwaki twierdzą, ze w określonym dniu z nieba spadną kule ognia. Oczywiście nikt nie
wierzy w te bzdury. Ci jednak obstają przy swoim i próbują...

więcej