Czy wie ktoś jak nazywa sie film w ktorym 12 zawodnikow walczy o 500 tys funtow, tytul po angilsku wiem ze na litere "U", jak ktos bedzie wiedzial wielkie dzieki
mam malu problem! od kilku dni jestem zalogowana na tym portalu bardzo mi sie tu podoba ale niestety niewiem jak moge glosowac na moje ulubione film? chcialbym rowniez dodac niektore do moich ulubionech ale za kazdym razem jak to robie to wyswitla mi sie strona na ktorej musze sie zalogowac (pomimo tego ze caly czas...
więcejOd wczoraj (21.06.)w wypożyczalniach pojawiło się "Źródło". Jeżeli ktoś nie widział to polecam gorąco.
Ja chce aby Rio Bravo było w top 100...ludzie głosujcie!!!
Przecież każdy słyszał o Rio Bravo...to wstyd że na takiej liscie nie ma tego filmu...coś tu trzeba zmienić...jest jeszcze kilka tytułów które spokojnie górowały by na top 100...
na jej podstawie nakrecono film?lub sam napisal scenariusz? jesli tak to czy tylko na napisaniu sie skonczylo czy bylo cos wiecej?
trenowania ju-jitsu?jakas dobra muza ktora moze byc tlem podczas treningu...podawajcie swoje propozycje
Film dzieje się w Australi, przyjeżdza Japończyk biznesmen ze swymi kulturowymi przywarami. Ma go oprowadzić albo dowieść Australijka nowoczesna kobieta, która zawstydza w różnych sytuacjach Japończyka... Relacje między nimi zaczynają się rozwijać mimo tego, że są całkiem od siebie różni mentalnie. W trakcie podróży...
więcej