prosze o polecienie dobrego filmu wymagającego myslenia cos jak amores perros albo oldboy. chcialabym zobaczyc cos co skłania do refleksji, film ktory cos wnosi w nasze zycie po obejrzeniu.
Poszukuje filmu!Z t ego co paiętam był o tym jak ojciec dwóch synów dostawał liste od anioła na której były nazwiska osób które z grzeszyły i ten ojciec mial ich zabijać.Potem chciał jeszcze wciągnąć swoich synów ale jeden się niezgodził.I dalej niepamiętam.
Kochani, co sądzicie o dvd w gazetach? Czy kolekcjonujecie te filmy? Bo ja się przyznaję do małego (a może i większego) bzika na tym punkcie! Dzięki nim zaczęłam bardzo interesować się kinem.. I znalazłam sobie nowe, chyba fajne hobby.. Czy są jacyś podobni mi maniacy?
czy wie ktos moze gdzie mozna zdobyc filmy a wlasciwie stare polskie nowele filmowe ktore niedawno emitowane byly na kanale tvp kultura pod nazwa "niesamowiete historie" ? bo niestety w internecie nie moge ich nigdzie znalesc...
poszukuje fajnych filmów o zjawiskach paranormlanych i nie tylko jakieś takie dziwne z góry dzieki :D
hej czy ktoś zna fajny film o czarownicach albo czarach, magii itp bardzo takie lubię ale już większość obejrzałam ale wciąż mi mało :P
Naprawde jest to superr film..bardzo wciagający...Gra w nim jeden z miouch ulubionych aktorów Jared Leto..czekam na wasze opinie na ten temat....