Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy ktoś widział w sklepach (także internetowych) film "Ojciec panny młodej"(obie części)? Ja się zagapiłam i zniknął mi z dvd-manii.pl Nigdzie indziej też nie znalazłam.. Jeśli ktoś coś zobaczy, dajcie znać :)

Szukam tych dwóch filmów na DVD lub na VHS .moze ktoś ma wie gdzie można kupić lub wypożychyć??????????????????

Jestem na filmwebie od nie pamiętam kiedy. Generalnie przeglądam, czasem podzielę się jaką uwagą na temat filmu czy osoby, generalnie jednak za mocno się nie wychylam. Dzisiaj jednak naszła mnie pewna refleksja, mianowicie zastanawiałem się co się stało, gdzie się podziali filmwebowcy z numerkami usera bliższymi...

witam.... ostatnio czeto zadaje znajomym pytanie co sądzą o filmie Prestiż,
i Iluzjonista.Zdania sa podzielone: jedni uważają( jak na przykład ja)ze prestiż był lepszym filmem pod wzgledem scenariusza, aktorów i ogólnego wrażenia które wywarł na odbiorcach. Drudzy natomiast , twierdza że Iluzjonista był bardzo...

Tegoroczny PFKE "Europa, Europa" w Piotrkowie Trybunalskim rozpoczyna się w środę 16 maja i będzie trwać do soboty 19 maja. Prezentowane będą następujące filmy:

środa 16.05.
"GRBAVICA" - godz. 17.00
"DUCHY GOI" - godz. 20.00
czwartek 17.05.
"PRZETRWAĆ TĘ MIŁOŚĆ" - godz. 17.00
"VOLVER" - godz. 20.00
piątek...

W najbliższy piątek z "Wyborczą" dostaniemy "Gilberta Grape'a", a co z "Dziennikiem". Obiło mi się o uszy, że "Na zachodzie bez zmian" - powiedzcie, że to prawda ;)

Napiszcie jakiś, waszym zdaniem, najlepszy tekst z filmu.

Jak wygląda praca na planie filmowym?

Plan filmowy to jedno z tych miejsc na ziemi, gdzie powtarza się wykonane już czynności :). Ekipa filmowa składa się z reżysera, który jest szefem artystycznego kotła produkcji, asystenta reżysera, producenta filmowego odpowiedzialnego za budżet, miejsca, zatrudnienie ekipy i...

więcej

film obejrzałem ale nazwy nie znam, a program z poprzedniego dnia to w internecie jest trudno znaleść

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem